[L2OFF] L2Mid - Reopening: 10 April

Zaczęty przez SkyLord, Marzec 01, 2015, 02:06:21 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Flavia

Cytat: kHRYSTAL w Marzec 31, 2015, 08:34:51 PM
Cytat: Flavia w Marzec 31, 2015, 07:44:53 PM
Mnie osobiscie wrecz odraza mass pvp z Berserkerami i tymi wszystkimi nowymi animacjami... ble..

a mnie odraża pvp polegajace tylko i wylacznie na spamie f1 łukiem i spamie mana potkami na bishu, czego bedziecie swiadkami na tym serwerze

o pikselozy c6 nie wspomne

Archerami nigdy nie grałem, więc nic nie mówię :P

Sheani

zagralbym z jakas ekipa ktora dalaby rade ciagnac 16h++ na dobe
jacys chetni ?
Castani

wawciu

Chętnie bym wpadł z constem, ale brak czasu :(
Grasz w League of Legeds? Dołącz i baw się razem z nami :)

https://www.facebook.com/groups/league.of.legends.baw.sie.razem.z.nami/

Decent

Jeśli ktoś się wybiera na ten server to chętnie dołączę do CP preferuje grę PR/HE, SPS, BP.

SkyLord

Emsi

Co Sie Stało Się.
Ło Co Tu Się Rozchodzi.

Skubany13

Nas jest 3 bish / sorc / sps możemy coś naruchać jakies pt :P

vilsar

Romelu

a mnie odraża pvp polegajace tylko i wylacznie na spamie f1 łukiem i spamie mana potkami na bishu, czego bedziecie swiadkami na tym serwerze

o pikselozy c6 nie wspomne

Powiedz mnie koleszko po jaki chuj tu wchodzisz więc?  :noob:

kHRYSTAL

zeby sie z was posmiac

Cytat: Flavia w Marzec 31, 2015, 07:44:53 PM
Mnie osobiscie wrecz odraza mass pvp z Berserkerami i tymi wszystkimi nowymi animacjami... ble..

Decent

Skubany13

umyj wary krystyna
Fajnie by było jakby ktoś zrobił klan i zrzeszył wszystkich polaczków  :afro:

Romelu

Siedzą w blokach mulą japę skręty palą i im dziury robio te marihuaniny

Juzek

Życze zeby ten server stał jak najdłużej i zeby byl zajebisty :) ale niestety kronika c6 była fajna jak była najnowsza a teraz juz niestety jest "antykiem" i tego co teraz powiem jestem pewny w 100% każdy server c6 jaki teraz powstaje nie powstaje z myślą o graczach lecz tylko i wyłącznie z myślą zarobienia NA GRACZACH. Osobiście nie mam nic do c6 bo fajna kronika ale kurwa ludzie.. ile razy można wbijać to 80 i robic popierdolonego q na nobless 2h... Brak urozmaicenia na tej kronice po prostu zabija tą kronikę, ketra,varka,ketra,varka,mos,ketra,varka,mos,pi ..  i tak wkoło macieja

Romelu

Cytat: Juzek w Kwiecień 02, 2015, 04:57:42 PM
Życze zeby ten server stał jak najdłużej i zeby byl zajebisty :) ale niestety kronika c6 była fajna jak była najnowsza a teraz juz niestety jest "antykiem" i tego co teraz powiem jestem pewny w 100% każdy server c6 jaki teraz powstaje nie powstaje z myślą o graczach lecz tylko i wyłącznie z myślą zarobienia NA GRACZACH. Osobiście nie mam nic do c6 bo fajna kronika ale kurwa ludzie.. ile razy można wbijać to 80 i robic popierdolonego q na nobless 2h... Brak urozmaicenia na tej kronice po prostu zabija tą kronikę, ketra,varka,ketra,varka,mos,ketra,varka,mos,pi ..  i tak wkoło macieja

No to 9 lokacji. Mało?  hahaha hahaha + HS

Ak47

On podał 4 a nie 9 ;p
mos,varka,ketra,pi

Kamyl89

tyle ile na god kartie/sof itd

dzenas

Ifri

i tego co teraz powiem jestem pewny w 100% każdy server c6 jaki teraz powstaje nie powstaje z myślą o graczach lecz tylko i wyłącznie z myślą zarobienia NA GRACZACH. Osobiście nie mam nic do c6 bo fajna kronika ale kurwa ludzie.. ile razy można wbijać to 80 i robic popierdolonego q na nobless 2h... Brak urozmaicenia na tej kronice po prostu zabija tą kronikę, ketra,varka,ketra,varka,mos,ketra,varka,mos,pi ..  i tak wkoło macieja

Każdy prywatny czy oficjalny serwer l2 stawiany jest dla kasy i nie widzę w tym nic złego, inną sprawą jest to że admini mają mniej czy bardziej wywalone na graczy i tyczy się to każdej kroniki ( na pewno jakiś wyjątek się znajdzie)
Każdy gra w to co lubi deal with it. Może to właśnie prostota interluda spowodowała że ta kronika nie umarła jeszcze całkowicie, kto wie.
80 lvl ? ja bym raczej powiedział " który to raz można palić te same pieprzone itemy " :D

stakato, mos, it, fog, ketra, varka, pagan, pi, HS, kata/necro - jak już ;p

Morbias

wybiera się tam w ogóle jakiś Polski klan albo pl cp do którego jest jeszcze wolne miejsce?

kHRYSTAL

Cytat: Ifri w Kwiecień 02, 2015, 06:56:00 PM
Może to właśnie prostota interluda spowodowała że ta kronika nie umarła jeszcze całkowicie, kto wie.
80 lvl ? ja bym raczej powiedział " który to raz można palić te same pieprzone itemy " :D

stakato, mos, it, fog, ketra, varka, pagan, pi, HS, kata/necro - jak już ;p

czlowieku, midy c6 to w dzisiejszych czasach maszynki $ dla tych ktorzy je stawiaja, glownie z takiego powodu ze jak jeden side nie wykupi z dotki noblessa to jest gg i po serwerze, kilkanascie poprzednich serwerow juz to pokazalo, glownie x75 l2ru/dexa

oczywiscie dziala to w dwie strony, zlokob (cl tempestow) ostatnio publicznie pisal ze na ostatnim l2mid w 20 pare dni zarobil 1k euro czyli 4000zl

jak chcecie tracic bezsensownie miesiac z zycia to prosze bardzo, ja mam w to wyjebane

Juzek

Cytat: Kamyl89 w Kwiecień 02, 2015, 05:54:56 PM
Gościu masz pojęcie widze o Godzie, takie kurwa jak "świnia o niebie", z całym szacunkiem :)

kinus

Cytat: Juzek w Kwiecień 02, 2015, 08:27:31 PM
Cytat: Kamyl89 w Kwiecień 02, 2015, 05:54:56 PM
Gościu masz pojęcie widze o Godzie, takie kurwa jak "świnia o niebie", z całym szacunkiem :)
Zdaje się że to ty masz jakieś wybujałe pojęcie o swej zajebistości.
//
echo '16i[q]sa[ln0=aln100%Pln100/snlbx]sbA0D4D465452snlbxq'|dc