[L2J] L2Country - Freya x4 - START 26.06.2015

Zaczęty przez benyhds, Kwiecień 18, 2015, 06:43:55 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

LopezŚliwka

Siła!!!

Dag3ts

mele cp dd szuka ee z dużym doświadczeniem ostatni slot wymagane 20+ ts3  pierwsze dni 24/7  cp prime time 17/18-1/2 wiecej info pm

Saw

Cytat: Dag3ts w Czerwiec 23, 2015, 04:13:07 PM
mele cp dd szuka ee z dużym doświadczeniem ostatni slot wymagane 20+ ts3  pierwsze dni 24/7  cp prime time 17/18-1/2 wiecej info pm

Jesus, lato jest.Dzieciaki już chyba macie wakacje jak się nie mylę, a jak nie to chyba lada dzień .Pod namiot jedźcie, dupeczki jakieś poznać a nie L2 24/7 xD omg

Inth

"dupeczki jakieś poznać" pfff po co jak można pofarmić w kata  :hu_3_1:

Pro Gamer fotelik już kupiony ?

Dag3ts

Dzieciaki? Po poziomie twojej wypowiedzi mysle ze piszesz to do swoich rowniesnikow, zawsze bawi mnie to ze takie "no name" maja najwiecej do powiedzenia na forach tego typu, post nie byl skierowany do ciebie wiec po cholere trollujesz, skoro masz wakacje piaskownica czeka lec, baw sie

Balmur

planuje zrobić soulhound + jakieś boxy, szukam klanu, cp do wspólnej gry na tym servie proszę o kontak.

Lore

Poganiać się z boogeyami po Aden. Ciekawe czy ktoś ze starej ekipy wróci. 

ceress

nobody1

Cytat: Saw w Czerwiec 23, 2015, 06:33:24 PM
Cytat: Dag3ts w Czerwiec 23, 2015, 04:13:07 PM

Jesus, lato jest.Dzieciaki już chyba macie wakacje jak się nie mylę, a jak nie to chyba lada dzień .Pod namiot jedźcie, dupeczki jakieś poznać a nie L2 24/7 xD omg

a co ty wujek dobra rada?

lf cp online forever

Dickert

Dobra nutka 2stepsfromhell, co takie oburzenie.

Nie polecam JustKill jeśli to ten sam klan co grał na Lilith, słaba organizacja i marnowanie swojego czasu/potencjału.

Btw ten serwer nie był nigdy zły i dobrze go wspominam choć nie grałem długo, ale do "legendarnych" perełek to mu jednak brakuje...
Legendarne to były/są (chodź już zeszmacone) Noobwars/DN/Dexternet/RPGclub/Paradise/Abyss/existance (US, nie polski) i dużo innych, które istniały w okresie świetności tej gry (nie mowię o contencie).

Powodzenia w grze.

ceress

Cytat: Dickert w Czerwiec 23, 2015, 10:06:53 PM

Nie polecam JustKill jeśli to ten sam klan co grał na Lilith, słaba organizacja i marnowanie swojego czasu/potencjału.

Lilith to inne czasy, inni ludzie (została niewielka grupka) i przede wszystkim inna kronika.

Asgota

Patrząc po FB, stronie i wydaje się że online będzie słaby, ale po ruchu tematów po różnych forach (w tym to) oraz ilości wizyt na ich forum wydaje się że jednak spory, to będzie ciekawe ;]

Dexter69

Sekcja bug report na ich forum to cyrk na kolkach :D
Mamy 2015, a ludzie dalej na jakichs badziewnych l2jotach walcza hahaha

Ak47

Mam takie pytanie ,czy na kronice h5 będzie działać poprawnie server?

Asgota

odpalałem ten server na H5 i śmigało, więc powinno być ok, będziesz miał dodatkowo ten przyjemny deszcz krwi który niszczy fpsy :D

Dag3ts

Cytat: Filozof w Czerwiec 24, 2015, 11:32:57 AM
Mam takie pytanie ,czy na kronice h5 będzie działać poprawnie server?

tak ale we wszystkich miastach będzie mgła i nie będziesz widział geo na oly

DzuDzak

Hell knight lf cp 18-1 tylko prosze bez 2tygodni albo i nie, czy tekstu w trakcie niema co robić albo gramy tu do 1 hero... szanujmy siebie i innych i czas, którego i tak jest co raz mniej. :oops:

Szczena666

Freya bedzie lepsza, na starym Kaimasie czasem byl problem z niektorymi instancjami.

Asgota

Mam pytanie, czy na tej kronice jest Rec bonus? Farbowanie szmatek zamiast Baiuma? Jak zdobywało sie książki do ikon np. SOS. bo już od tych kronik się w głowie pierdzieli i zapomniałem... a znajomi wszyscy mówią coś innego. :P

edit: co do rec bonusu już wiem że tutaj będzie, zmylił mnie inny server...

GrynioO

Wie ktos może jak zdotowac tutaj? Chodzi o to, że od razu chce mieć autopickup i jaka czapeczke mozna od razu pyknac:) tylko co i jak ?>:D

PepsiQQ

szukam przyjaciela do wspolnego bocenia na adrenalinie ewentualnie 2:D po wiecej info pm

wymogi :
20 dolarow na zbytku
mikrofon

Cytat: GrynioO w Czerwiec 25, 2015, 12:39:26 AM
Wie ktos może jak zdotowac tutaj? Chodzi o to, że od razu chce mieć autopickup i jaka czapeczke mozna od razu pyknac:) tylko co i jak ?>:D

Spokojnie, poczekaj wbij, zobaczysz czy serwer sie odpali :D czy ddosa dostanie, czy bedzie troche ludzi biegac, co Ci sie tak spieszy... przelew to 10 sekund Visa czy Mastercardem, ewentualnie sie na paypala przygotuj i wsio.

Cytat: Asgota w Czerwiec 25, 2015, 12:18:47 AM
Mam pytanie, czy na tej kronice jest Rec bonus? Farbowanie szmatek zamiast Baiuma? Jak zdobywało sie książki do ikon np. SOS. bo już od tych kronik się w głowie pierdzieli i zapomniałem... a znajomi wszyscy mówią coś innego. :P

edit: co do rec bonusu już wiem że tutaj będzie, zmylił mnie inny server...

rec xp? od h5
Farbowanie bylo juz na GF
Ksiazki... mhm Freya = nowe lokacje, nie ma juz Q na matsy w Stakato to reszte sobie rozwin...
tanki ownia, ale slabiej jak w h5
generalnie calkiem ok kronika na magow i dd, lucznicy kupa smierdza chyba ze party lidera :D

Dexter69

Cytat: PepsiQQ w Czerwiec 25, 2015, 03:15:48 AM
tanki ownia, ale slabiej jak w h5
Na pewno nie slabiej, bo masz tutaj jeszcze normalne oly, czyli wlaczasz ud i robisz rozpierdol z luku, a nie jak w h5, gdzie niektore kredki potrafily przez 4 minuty biegac slalom pomiedzy filarami. Tak samo wlaczasz AI i gwalcisz co chcesz, bo nie maja gdzie spieprzac. Morale tez nie schodzi po vanguardzie, wiec kolejny plus, i all bufy dostaja summony automatycznie po przyzwaniu.
Imo to najmocniejsza kronika tankow ever. Ale trza umiec tym grac, nie to co magiem enli i f1 gaming. No i z eq tez nie jest tak latwo trza miec 83lv najlepiej +6 seta (dla hp), miecz, luk, 3 agu, btb palke i skille minimum +20. xd