[L2J] L2Country - Freya x4 - START 26.06.2015

Zaczęty przez benyhds, Kwiecień 18, 2015, 06:43:55 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Shanique

Dag3ts

Nuncjusz

Yasuo

Jaka klasa najlepsza na tej kronice do koksu solo+box i jakies pvp ? To kronika tankow czy H5 nia bylo ? Tak dawno nie gralem z nie pamietam

Dag3ts

z tankow hell knight jesli ogarniesz dobrze :) sumoner lub tyrex + box

PepsiQQ

Cytat: Yasuo w Czerwiec 26, 2015, 06:34:03 PM
Jaka klasa najlepsza na tej kronice do koksu solo+box i jakies pvp ? To kronika tankow czy H5 nia bylo ? Tak dawno nie gralem z nie pamietam

w rumuni nie mieszkamy to i dwa boxy, a tyle mozesz... odpalisz....

wc+bd+tank+wilk polecam palka/hk, ewentualnie polecam sie na tyrka dd zapatrzyc i farma w kata/ke zapewniona(tyrkiem).

Dag3ts

nie rob boxow kup adena od pepsi 1kk za 5 zł i nie beda ci boxy potrzebne  hahaha

PepsiQQ

950:D?  jak jest 500 to jest dobrze, nie dziwota ze w Polsce jest jak jest, jak ludzie we wszystko wierza, az szkoda kupowac adrenaline.

Bathory

Ak47

PepsiQQ

Cytat: Filozof w Czerwiec 26, 2015, 09:36:04 PM
Jaki jest rzeczywisty online bez boxów ?

na to pytanie to Ci nikt nie odpowie na pewno nie 950 jak admin napisal. Generalnie serwer odniosl sukcesdo wrzesnia postoi.

JamesDoakes

Dag3ts

lokacje 50/56+ pełne graczy nic dziwnego pepsi ze jest pusty dla cb jak po 5 godzinach bijesz na 30 lvl moby :D

PepsiQQ

Cytat: Dag3ts w Czerwiec 27, 2015, 12:59:13 AM
lokacje 50/56+ pełne graczy nic dziwnego pepsi ze jest pusty dla cb jak po 5 godzinach bijesz na 30 lvl moby :D

facet ja nie wiem o co Ci chodzi, jak ja w L2 od roku nie odpalilem, wpadlem sobie popisac troche na forum bo lubie pogadac.  hahaha

Naprawde, wyluzuj bo bronisz tego serwera jak wlasnego zycia.... Jak ja bym sie do gry przygotowywal to CP bym juz dawno mial i to nie z forum.
Gratuluje, ze gracie! Super, wszystkiego najlepszego epikow w bmfach mrowek itd. a teraz zejdz ze mnie :)

Saw

Cytat: Dag3ts w Czerwiec 26, 2015, 04:09:36 PM
Cytat: Deacon w Czerwiec 26, 2015, 04:04:54 PM
Zapowiada się bardzo ciekawy start, mam obawy co do online'u ale wszystko wyjaśni się za moment :)

Aha, no i miałem sobie darować ale co tam ....... Saw Ty ograniczony umysłowo idioto.

nie warto sie przejmowac takimi "ludzmi" debil zawsze mysli ze ma racje i cie przegada :)

Jeśli chcesz zabłysnąć, polecam program "Rozmowy w toku" .Od tego jest forum aby wyrażać swoje opinie, pozytywne lub negatywne.A podteksty typu "debil" zachowaj dla domowników.
Nie zniżę się do twojego poziomu aby Ci nawtykać, natomiast polecę Ci stronę.Gdzie poczytasz o ludziach twojego pokroju :
http://dziecineo.prv.pl/

DzuDzak

A widze ostra konwersacja xd jak dla mnie lov rate z nawet 900 typa to trochę mało jesli jest te 500 jak ktos pisal gdzie zakladajac ze 2/3to beda cp to jakies 30 miejsc bedzie zajetych na calym serwie a mapa L2 jest calkiem spora, wiec przypadkowe pvp o spota bedzie rzadkością  co jak co póki co serwer mnie osobiście nie przekonał. A tales tymbardziej bedzie znów spam mamy 15k online itemsy z doty po co farmic ppo co grac jak można wszystko kupić. Lepiej czekac chyba na clasika eu albo moze rpg kiedys otworzy jakis serwer. A co Ty Saw spac nie możesz, że odpisujesz o 5 rano?xd

LopezŚliwka

Gra sie super,0 laga, dla mnie online jest akurat, ludzie sa na każdym spocie a tłumów nie ma.
Siła!!!

Nuncjusz

jak na serwer który wstaje w trybie wakacyjnym jest okej  nikt się cudów nie spodziewał   ale fakt zero ddosów i lagów gra się dobrze