[L2J] L2Country - Freya x4 - START 26.06.2015

Zaczęty przez benyhds, Kwiecień 18, 2015, 06:43:55 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

JamesDoakes

justKill widze to samo gówno co na lilithu...
zabawne, że wszyscy leżeli i nikt nic nie napisał, pewnie szok XD

NotTheFakeTazman

Gdyby tak tych enemy x2 albo x3 to prawie jak takie dwa klany z lilitha :D

Asgota

Nic dziwnego że BMFy tak zmieliły JustKill, tu było CP vs Random clan, a chyba każdy mądrzejszy gracz l2 wie że w zgranym CP jest większą siłą niż randomowy zerg... Pomijając fakt że w JustKill pomimo 20PPL+ tam był pewnie jeden albo dwóch healerów, nie wspominając o suporcie typu SWS/BD...

Tak czy tak, serwer niestety lipny, mały online = szybka śmierć naturalna w postaci 100ppl z boxami i sklepami lub SERWER CLOSED.

Swoją drogą, skoro ByMyFy jest takie Pr0 chodzi tylko na takie serwery, zamiast uderzyć i pokazać swoją "siłę" na serwerach typu RPG? Dex? Lineage.ru? nawet gówniana Averia? Tam przynajmniej wygrywając takie pvp z ruskimi (szansa 10%) mieliby się czym poszczycić...

Inth

oj pieprzysz głodne kawałki to że wakacje sie zaczęły i online spadło z 1100 na 900-1000 to juz dla Ciebie lipny serwer

ciekawe czy tez wymieniasz TV za każdym razem jak lecą reklamy....

gram i jest stabilnie, wiadomo wakacje wakacjami czekam aż ludzie powracają z wyjazdów i będzie dopiero zabawa

co chwila widać nowe klany które schodzą sie na serwer, wieści sie rozchodzą powoli i zakładam że już niebawem będzie z 1500

JamesDoakes

Cytat: Asgota w Lipiec 07, 2015, 01:37:43 AM
Swoją drogą, skoro ByMyFy jest takie Pr0 chodzi tylko na takie serwery, zamiast uderzyć i pokazać swoją "siłę" na serwerach typu RPG? Dex? Lineage.ru? nawet gówniana Averia? Tam przynajmniej wygrywając takie pvp z ruskimi (szansa 10%) mieliby się czym poszczycić...
smutne, że musisz grać w gry, żeby pokazać "siłę" :D

Ak47

Jaki czas się łudziłem ,że server jeszcze się rozkręci ale ludzi jest co raz mniej a nie więcej ,rynek w ogóle nie jest rozwinięty .Ktoś kto pisze ,że jeszcze się rozwinie to po prostu nie oszukuje innych tylko sam siebie ;p

Ak47

A co do tego filmiku jeszcze to wszystko ładnie wygląda dla wszystkich ale prawda jest taka ,że w JustKill 3 profesje mają 3osoby a reszta to lvl'e 6* więc nie ma się co podniecać ^^

PepsiQQ

Cytat: Inth w Lipiec 07, 2015, 01:51:09 AM
oj pieprzysz głodne kawałki to że wakacje sie zaczęły i online spadło z 1100 na 900-1000 to juz dla Ciebie lipny serwer

gram i jest stabilnie, wiadomo wakacje wakacjami czekam aż ludzie powracają z wyjazdów i będzie dopiero zabawa

co chwila widać nowe klany które schodzą sie na serwer, wieści sie rozchodzą powoli i zakładam że już niebawem będzie z 1500

Badzmy szczerzy... gdzie Ty te 1000 ludzi widzisz? W ktorym roku L2 widziales, Ty w ogole masz jakies pojecie jak wyglada serwery z zalogowanymi 1000 postaciami?

Tutaj 90% spotow ded, sklepow w Giran tez nie za wiele, a o innych miastach nie wspomne. Mnozony online tak jak na innych serwerach, tylko jak rosjanie mnoza 1000x 10 to 1000 jest... Tutaj mnoza moze 500 x2.

Najwiekszy FAIL NA SERWERZE to ukryta dota na EXP x2 (Jak masz Blue Eva i klikniesz 2x, albo wpiszesz .be to za kazde BE masz 30min x2 expa,

niezle serwer x4-> x8 a na :

STRONIE
FORUM
DONATE MANAGER

brak info, przeciez exp x4->x8 to tak nieistotny jest.... W zyciu takich jajc na serwerze nie widzialem, zeby maskowac dote x2 exp w ten sposob.  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

TT0

to jest krotko chwilowy jebacz a wy piszecie jakbyscie szukali serwera na kolejne 10lat ;p

LopezŚliwka

CytatNajwiekszy FAIL NA SERWERZE to ukryta dota na EXP x2 (Jak masz Blue Eva i klikniesz 2x, albo wpiszesz .be to za kazde BE masz 30min x2 expa

uo jezu ale mi fail nad feile... nie posraj sie tylko
Siła!!!

Spokojnie

z tego filmiku (głupkowatych śmiechów) i z wypowiedzi np. TTO : "to jest krotko chwilowy jebacz a wy piszecie jakbyscie szukali serwera na kolejne 10lat ;p" jedyne  co mogę  stwierdzić  to że zawsze się znajdą debile co mogą i na siłę starają się zepsuć zabawę tak zwanym randomowym klanom  (w którym bijąc rb jakieś prawie 1/2 pt pewnie było na boxach a druga połowa pewnie nawet 3 profy nie miała)

zrobić CP szybko się wyfarmić i pokazywać kim się jest jakie  to kozaki (ciekawe  czemu takie kozaki na taki serwer  idą ... a bo na serwie dużym z konkretnymi klanami, CP nic nie zrobi i nie ma się z czego śmiać tylko trza płakać?)

kiedy zrozumiecie  że są ludzie co graja w tę grę całkowicie dla przyjemności (nie siedzą przy kompie po kilka  lub naście godz.)
a takimi akcjami tylko zniechęcacie graczy randomowych do gry
a z czego tu się było śmiać? chyba tylko z własnej głupoty !!! ...

GZ bardzo ładnie (mój syn jak miał 10 lat (5 lat temu) to pod dion biegał się bić - WAM TEŻ POLECAM wtedy dopiero się będziecie czuli pro i będziecie mieli się z czego śmiać.

może idźcie na jakiś ruski pokazać jak się gra aaa no tak z ruskimi się źle gra bo oni mają zerg a jak się bić to nie PvP jak jest zerg będziecie mieli np. zamiast 3 pt 10 pt po takiej wygranej może  i by było się z czego cieszyć ale nadal nie  wiem z czego się śmiać i to jeszcze  w tak głupkowaty sposób.

i tak żeby nie było nie gram w  tym klanie JustKill

w tym przypadku nie pozdrawiam bo denerwuje mnie takie podejście do gry, ale podobno mamy demokrację  wolność słowa i takie tam ...

Szczena666

Cytat: PepsiQQ w Lipiec 07, 2015, 03:52:10 AM
Najwiekszy FAIL NA SERWERZE to ukryta dota na EXP x2 (Jak masz Blue Eva i klikniesz 2x, albo wpiszesz .be to za kazde BE masz 30min x2 expa,

Ja jakoś widzę announcmenty co 30min z informacja o komendzie .be oraz opis u Donation Managera - ale nvm ukryta dota rules ;)

Inth

CytatNajwiekszy FAIL NA SERWERZE to ukryta dota na EXP x2 (Jak masz Blue Eva i klikniesz 2x, albo wpiszesz .be to za kazde BE masz 30min x2 expa,

ból dupy niczym syrena alarmowa
co? czybyś sie dopiero teraz dowiedział ze dota jest ?
tupnij dwa razy nóżką to może ulży

...dla jednych ukryta a dla drugich co nie zapomnieli jak czytać wprost przeciwnie

DM stoi w giran wszystko ma ładnie opisane a ten ryja pruje ze ukryte

masz jakieś zaburzenia ?

Szczena666

Tak jak ktoś wyżej napisał - jak się bierze udział w wyścigu zergów to każde takie odkrycie powoduje prawie zawał serca.
Jak dla mnie wolę mieć świadomość że ktoś sobie kupi więcej expa za dotę a serwer będzie miał z czego się utrzymać a nie EWS czy inne epiki. Administracja na forum zapowiadała że ma to to trochę postać więc dla mnie nie ma problemu czy ktoś ma czas i expi na x4 czy kupuje dotę i ma x8 (na 30min x8).
pozdrawiam

TT0

Cytat: Spokojnie w Lipiec 07, 2015, 11:52:43 AM
z tego filmiku (głupkowatych śmiechów) i z wypowiedzi np. TTO : "to jest krotko chwilowy jebacz a wy piszecie jakbyscie szukali serwera na kolejne 10lat ;p" jedyne  co mogę  stwierdzić  to że zawsze się znajdą debile co mogą i na siłę starają się zepsuć zabawę tak zwanym randomowym klanom  (w którym bijąc rb jakieś prawie 1/2 pt pewnie było na boxach a druga połowa pewnie nawet 3 profy nie miała)

zrobić CP szybko się wyfarmić i pokazywać kim się jest jakie  to kozaki (ciekawe  czemu takie kozaki na taki serwer  idą ... a bo na serwie dużym z konkretnymi klanami, CP nic nie zrobi i nie ma się z czego śmiać tylko trza płakać?)

kiedy zrozumiecie  że są ludzie co graja w tę grę całkowicie dla przyjemności (nie siedzą przy kompie po kilka  lub naście godz.)
a takimi akcjami tylko zniechęcacie graczy randomowych do gry
a z czego tu się było śmiać? chyba tylko z własnej głupoty !!! ...

GZ bardzo ładnie (mój syn jak miał 10 lat (5 lat temu) to pod dion biegał się bić - WAM TEŻ POLECAM wtedy dopiero się będziecie czuli pro i będziecie mieli się z czego śmiać.

może idźcie na jakiś ruski pokazać jak się gra aaa no tak z ruskimi się źle gra bo oni mają zerg a jak się bić to nie PvP jak jest zerg będziecie mieli np. zamiast 3 pt 10 pt po takiej wygranej może  i by było się z czego cieszyć ale nadal nie  wiem z czego się śmiać i to jeszcze  w tak głupkowaty sposób.

i tak żeby nie było nie gram w  tym klanie JustKill

w tym przypadku nie pozdrawiam bo denerwuje mnie takie podejście do gry, ale podobno mamy demokrację  wolność słowa i takie tam ...

https://www.youtube.com/playlist?list=PL9NLF2Xh-hGw_vICiJnyB_e4hxiUn7vAZ
tu masz jak leje sie z ruskimi na jednym z wiekszych RU gdzie bylo Tribunal i Roa, i jedynie co moge napisac do twego zalu to myslisz ze nam tez sie chce grac z ruskimi gdzie oni moga legalnie bocic a ty nie ??
Fajnie ze takie warriory jak ty moga tylko pisac na forum :)

Nuncjusz

Nic dziwnego że BMFy tak zmieliły JustKill, tu było CP vs Random clan, a chyba każdy mądrzejszy gracz l2 wie że w zgranym CP jest większą siłą niż randomowy zerg... Pomijając fakt że w JustKill pomimo 20PPL+ tam był pewnie jeden albo dwóch healerów, nie wspominając o suporcie typu SWS/BD...

Tak czy tak, serwer niestety lipny, mały online = szybka śmierć naturalna w postaci 100ppl z boxami i sklepami lub SERWER CLOSED.

z tego co pamiętam  prócz bmf  żaden Polski klan nic nie znaczył na zagranicznych serwerach i wiesz jaki jest problem z serwerami typu rpg   ? bmf już tam grało ale jest problem zawsze z Polakami nie idzie się dogadać z innymi dobrymi Polskimi cp na takim serwerze by zagrać pod 1 crestem  a inne narody potrafią zobacz jak wyglądają Ruskie klany a jak Polskie na takim serwerze .  Zazwyczaj to wygląda tak za się zbierze maksymalnie 4 pt Polskie i trza szukać już reszty gdzie indziej  mimo ze na serwerze gra 2 k polaków .   Już nie dodam tematu podziału  dropów , epików i o dyscyplinie w klanie . 

Co do CP to owszem zgrane pt zawsze jest w stanie  poskładać nawet 3 pt ale jest to grany system od tylu lat że nikogo nie może zaskakiwać że tak ktoś gra  i się tłumaczyć a bo wy macie CP ,  Po prostu niektórych nie stać na poświęcenie i grac np nie na swojej postaci  cały dzień robić na niej questy expic komuś innemu sube itd   . W cp nie ma przywiązania  do postaci jest 9 kont i każdy gra na każdym .    Dodam że sami hamujemy swój lvleling do przodu i wcale się na to tak nie napinamy jak inni sądzą  wręcz przeciwnie na dzień dzisiejszy  moglibyśmy mieć koło 84 lvl ale po co :))

Co do nas gramy tu z nudy ;)) nie wstawał żaden inny sensowy serwer zabijamy po prostu czas

Co do JK jak chcą bić  RB muszą sie liczyć z tym że o nie bardzo często potrzeba się bić to nie moby.  l2 to nie gra gdzie wszyscy trzymają się za rączki tylko pvp  jak się idzie na rb 80 lvl  to nie można płakać później  ze sie dostało pod nim od ludzi 78 +

Serwera osobiście nie nazwał bym lipnym są bugi owszem zgłaszamy co zauważamy i admini starają się to przynajmniej naprawiać  .   I chyba sama administracja ma poczucie że gracze to doceniają bo dota chyba nadal płynie dość sprawnie :)

Asgota

Spodziewałem się hejtu.

Cytat: kornes w Lipiec 07, 2015, 01:59:35 AM
smutne, że musisz grać w gry, żeby pokazać "siłę" :D

Bardzo mi smutno i bardzo przykro że nie potrafisz czytać ze zrozumieniem, naprawdę współczuje Ci :(

Cytat: Inth w Lipiec 07, 2015, 01:51:09 AM

Miasta mówią same za siebie, tylko w Giran coś żyje, ok 100 sklepów (max) i 15 osób które je przegląda... Po spotach nie chce mi się latać.

Szczena666

Hmm ja na stronach do głosowania widzę serwery reklamujące się 500+ to nie wiem czy na www.l2-country.eu jest źle po pierwszym tygodniu. Jednak Lineage 2 to nie ta sama gra co kilka lat temu, świat idzie do przodu i jak ktoś się spodziewa on-line 2000+ to podziwiam dobry humor ;).
Co moim zdaniem jest siła tego servera i dlaczego ja wróciłem do L2 - to jest stabilne community które wcześniej tam grało i raczej z tego serwera nie odejdzie plus administracja która się stara i gdzieś na forum pisali u nich że to byli gracze/programiści i robią to dla community bardziej niż dla dotacji.
Ostatnia sprawa która wydaje mi się godna podkreślenia - z tego co się dowiedziałem na open-becie to ma być kontynuacja opcji no-wipe (tak było przez ostatnie 6 czy 7 lat) a mi to pasuje bo czasem pogram, pózniej moze byc przerwa, pózniej wróce.
Ale to tylko moje przemyślenia a każdy robi jak uważa ;)

To może być najpopularnieszy Polski serwer na najbliższy czas, jak będzie czas pokaże.
pozdrawiam

Spokojnie

oj, oj,
to na forum już nie można żalu pisać

i co na tych filmikach widać (bo G3x to twoja postać rozumiem), nic co by nie było potwierdzeniem mojej wcześniejszej wypowiedzi widzę tam albo zerg na zerg albo 1 pt vs 1 pt.

A kultura tak czy siak się przyda, czy to ta dotycząca gracza z drugiej strony, czy ta dotycząca kultury gry (np top klany - było tak jak ja grywałem w takich - nawet nie zwracała uwagi  na low klany czy random graczy, albo np. biegnę i widzę ze bije się dwóch graczy to się nie wtrącam bo to oni prowadzą pvp - ta Ty byś ich zabił obu frag to frag), szkoda że kultura gry "umiera", nie wspominając o tej do drugiego gracza. To że trzymam się pewnych zasad to moim zdaniem jest ok, tylko że pewnie nawet nie rozumiesz o co mi chodzi :P.

TT0

Cytat: Spokojnie w Lipiec 07, 2015, 01:57:07 PM
oj, oj,
to na forum już nie można żalu pisać

i co na tych filmikach widać (bo G3x to twoja postać rozumiem), nic co by nie było potwierdzeniem mojej wcześniejszej wypowiedzi widzę tam albo zerg na zerg albo 1 pt vs 1 pt.

A kultura tak czy siak się przyda, czy to ta dotycząca gracza z drugiej strony, czy ta dotycząca kultury gry (np top klany - było tak jak ja grywałem w takich - nawet nie zwracała uwagi  na low klany czy random graczy, albo np. biegnę i widzę ze bije się dwóch graczy to się nie wtrącam bo to oni prowadzą pvp - ta Ty byś ich zabił obu frag to frag), szkoda że kultura gry "umiera", nie wspominając o tej do drugiego gracza. To że trzymam się pewnych zasad to moim zdaniem jest ok, tylko że pewnie nawet nie rozumiesz o co mi chodzi :P.

Nie chce mi sie z toba gadac, twoj 1st post pokazal jakies dziwne rozumowanie ... pokazalem jak sie bije z ruskimi to tez zle, jestes typem rodzaju ze jak bmf cie zabije to jebany nolifer i debil a jak ty go to bmf nooby jebane, i tak mozna krzyczec w nieskonczonosc. Piszez ze top klany nie zwracaly uwagi na low ... to jest rb ktorego farmimy, ktos chce go zabic to mu przeszkadzamu co w tym dziwnego ?? Piszesz o jakies umierajacej kulturze ... spoko pisz, nie czytam juz tych beltow ...

GrynioO

Skończcie z tym zakłamaniem przecież każdy wie i widzi to, że na serverze jest malutko online i, że to raczej fail :)Osobiście żałuję bo czekałem na ten server około 2 miesięcy, a tu dupa. Nie wypalił po prostu i tyle.

Inth

1100 graczy codziennie wieczorem i tyle w temacie

nie chcesz grac to idz sobie gdzie indziej a nie smuty lejesz nie wiadomo po co

co? chcesz sie odegrac na serwerze który zawiódł twoje oczekiwania bo nie kumam sensu takich wpisów ?

czy może byleś w JK i dostałeś baty dlatego przyszedłeś pojęczeć ?

Dhol

A ja jestem w JK i co prawda nie było mnie na tym slawetnym pvp, ale nie dziwie się BMF ze wjechali w nas ;). Raz ze RB to RB i o to się walczy, a dwa ze tutaj gra tak mało osób ze trzeba bić się z każdym albo z nikim. Ogólnie gra się przyjemnie, bez spiny, każdy gra sobie u nas kim chce i w jakich godzinach chce, najważniejsze że z gry czerpiemy przyjemność. A jeśli BMF tez czerpie z tej gry przyjemność tylko grają trochę inaczej niż my to nie widzę powodów do narzekań czy obrzucania się mięsem.

Dzisiaj widziałem nawet parę osób z Angelicow i Pingwinów, jest nadzieja na większy online bo rynku w giran praktycznie nie ma.