[L2OFF] L2Dawn - IL x5 - START 08.05.2015

Zaczęty przez one1, Kwiecień 30, 2015, 08:22:35 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

HuBa

barcelona11

chętnie zagram każdą postacią;) może macie coś wolnego?:> przydam się... spory online

d3jvid

Zaczalem zabawe wizardem z boxem na plecach.
Domyslnie Necro + SE albo Sorc + SE.

Jakis casualowa gildia prowadzi rekrutacje?
Chetnie zagram w malym gronie tyle, ile pozwoli praca, rodzina itd ;)

Mitsuki

Cytat: d3jvid w Grudzień 09, 2015, 09:42:19 AM
Zaczalem zabawe wizardem z boxem na plecach.
Domyslnie Necro + SE albo Sorc + SE.

Jakis casualowa gildia prowadzi rekrutacje?
Chetnie zagram w malym gronie tyle, ile pozwoli praca, rodzina itd ;)
Sam gram necro z SE na plecach .... polecam polski klan BloodyDragons (CH Aden)
main nick : Mirek/InnocentEmmy
NoobWars/Vindication/Albion/Evoke/Dawn/LineZeus/L2Emi
L2Morrdor/L2Remorse

manjaro

Trochę nie widzi mi się tam zaczynać kiedy widzę w giran ludzi wyenchantowanych 8++ w full S grade.
Z drugiej strony chyba nie ma innego serwera interlude low rate...

Mitsuki

Cytat: manjaro w Grudzień 10, 2015, 01:13:24 PM
Trochę nie widzi mi się tam zaczynać kiedy widzę w giran ludzi wyenchantowanych 8++ w full S grade.
Zauważ , że na rynku nadal ludzie handlują C gradowymi itemami , a w Dion nadal się sprzedają shoty D grade :)
main nick : Mirek/InnocentEmmy
NoobWars/Vindication/Albion/Evoke/Dawn/LineZeus/L2Emi
L2Morrdor/L2Remorse

donwasyl

Dokładnie! Na lokacjach lvl 0-40 cały czas nowi ludzie latają.Wiem, bo sam zaczynam :)

manjaro

Bo niektórzy expią sobie z nudów kolejne alty...

donwasyl

Nie wszyscy są PRO. Tu w wiekszosci graja ludzie którzy mają rodziny, pracują czy uczą się. Graja tu ludzie którzy są wierni staremu, poczciwemu Interlude, a nie tym nowym wynalazkom itp. Ja sam kilka lat temu zaczynałem na tej kronice i mi to odpowiada. A jeśli chodzi o S-graty no to bez przesady, serwer stoi 7 miechów więc chyba to normalne. tym bardziej szacun, bo nie ma donaty i ktos samemu składał, dropil a nie zapłacił i dostał. To jest cały urok tego serwa ze przez to ze nie ma donaty, kazdy ma przyjemnosc z gry, jest klimat, jest rywalizacja, i o to chodzi. To ma byc dodatek do zycia a nie życie. Zobacz serv x15 ktory niedawno się otworzył, ludzie po 3 dniach i S graty. Moim zdaniem żal. Piona

manjaro

Masz rację, całkowicie się zgadzam. Serwer naprawdę godny polecenia. Szukam właśnie takiego serwera ale jak będzie zaczynał bo ten już jest trochę stary

Archoon

Cytat: manjaro w Grudzień 10, 2015, 01:13:24 PM
Trochę nie widzi mi się tam zaczynać kiedy widzę w giran ludzi wyenchantowanych 8++ w full S grade.
No na L2Dawn faktycznie jest kilka(naście) graczy w full S+8. Ale mimo iż serwer ma już pół roku to nadal można kupić itemy D/C, a nawet je sprzedać! 75% serwera biega nadal w D/C/B grade. Ten serwer jest naprawdę inny, bo gracze dość wolno levelują i zdobywają itemy (no może poza kilkunastoma nolifami z klanu Tygryski). A nie jak na np. BnB, że po 3 tygodniach od startu serwera po Giran biega full graczy w A-grade.
Na L2Dawn każdy, nawet nowy gracz, może coś osiągnąć. Trochę ponolifisz i przegonisz w 2 miesiące większość graczy. Tu 90% serwera gra bez ciśnienia.

L2Dawn.com jest privem najbardziej przypominającym oficjal L2 (lub dobre privy) z czasów Interlude z lat 2006-2007.
Jak szukasz serwera z klimatem tamtych czasów to tylko L2Dawn... albo L2 Classic EU. Nic innego.
Active: Lineage 2 (L2Dawn od X.2015): Dark Wizard
Suspended: Legend of Mir 3: Wizard (2005) | Lineage 2: Storm Screamer (III.2006-II.2009) | Warhammer Online: Archmage (IX.2008-III.2009) | Aion: Chanter (IX.2009-IV.2011) | TERA: Sorcerer (V.2012-X.2014) | GW2: Elementalist (V.2012-XI.2012) | Diablo 3: Wizard (2014-2015)

PepsiQQ

serwer swietny, szkoda tylko ze classic wstaje.

Dickert

W sumie to jest jakiś sukces tego forum, że jest serwer, który w ogóle nie był zmieszany z błotem. Nawet na classica bardziej nadawali.

PepsiQQ

Bo my, forumowicze jestesmy obiektywni, po prostu serwery ujowe.

darkmelody

Dymek69

I jak wygląda sytuacja po starcie L2 Classic? Opłaca się teraz zaczynać? Patrząc po komentarzach tutaj na forum to chyba najlepszy serwer tego typu na rynku.
Knowledge Reigns Supreme Over Nearly Everyone

WTTank

Mam nadzieję, że warto. Ściągam klienta, zobaczymy ;P

donwasyl

Warto,  duzo nowych graczy. cały czas widac ludzi w D,C,B gratach. :)

flowvirrus

oh, chyba znalazłem to czego szukałem od bardzo dawna. Serwer, który teoretycznie jest idealnie tym czego bym chciał od L2. Updater już ściąga pliki. Strasznie się cieszę, że po tak długiej przerwie znalazłem to forum i ten temat. Dzięki! Myślę, ze zostanę tu z Wami na dłużej.
Z utęsknieniem szukam starego dobrego Lineage 2.

camar

to co pisalem 2 miechy temu o serwie dalej jest prawdziwe, online wsrod high lvli jest wiekszy, ale dalej tloku nie ma, ostatnio na siege giran tygryski wystawily 2pt + 1 random,  troublemakers ze 2 pt, ragequit ze 2 pt, jakies ally paradox ze 2pt, pvp o QA albo baiuma jest ale nie zawsze, serw jest stabilny, jak komus nie przeszkadza, ze online nie powala, ale chce grac na serwie ktory szybko nie padnie to polecam
czesto nowi gracze pytaja mnie czy serw jest zdominowany przez tygryski, bo widza, ze mamy bardzo duzo hero na monumencie, tak wcale nie jest, po prostu przeciwnicy nie pilnuja oli, nie dziela sie haslami, zeby sie logowac na feedy itd, na siege na pewno nie my dominujemy, bo jestesmy w mniejszosci

Krzysiu

Sam zacząłem tu grać pare dni temu i serwer wydaje się całkiem spoko, chodź online mógł by byc troche większy ;)
>.<

Mistrz88

Potwierdzam,SErwer któy żyje poznaje się po tym ,że w Dion znajdzie się innych graczy , ja znalazłem.Nie ma tego mankamentu co na rpg ,że na chatach widzisz tylko Ruski znaki co mnie irytuje (Nie mam nic do Ruskich , ale jak sever jest global to pasuje język angielski używać ).Udało mi sie nawet znaleźć party na RB 30 i 34 wie co tu dużo gadać , server żyje :)(  ja się z seva na razie  nigdzie nie wybieram )

auronfff

Czy na serwerze jest jakieś pvp, dzieje się coś na siege?
Da się ubrać bez krasnala czy must have?

donwasyl

Jest Polski dobrze zapowiadajacy się klan, ktory prowadzi klanowy kraft. Duzo ludzi jest nowych ktorzy dopiero zaczynaja. caly czas widac nowe osoby.

manjaro