Kto kolwiek widział ktokolwiek wie

Zaczęty przez zeb9, Kwiecień 19, 2006, 10:22:30 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

zeb9

Poszukuje nastepujacych mobków:
ketra van leader atui
king tarlk
water couatle ateka
shacram
messenger of fairy queen berun
Pytam czy lokalizacja jest pewna .
A może są to moby z c4.
Bo byłem w podanych miejscach i nie znalazłem żadnego z nich.
Mapki z podanymi lokalizacjami ze stony głównej.

kebosmen

To moby z C4- nie znajdziesz ich na C3-przykro mi tez mialem kiedys taki problem z moibkami nachodzilem sie szukajac ich i nic nie znalazlem(*nie chodzilo o te akurat)-teraz gram na c$ ale nie spotkalem zadnego z nich dotychczas :x ale jesli nie ma ich na C3 to znaczy ze albo nie ma ich na serwie...albo moby z c4--->zaczynaj gre w c4 nie badz zacofany :D

Saladin

Jeżeli grasz na serwerach l2off (np. paradise) bardzo nikła szansa jest że są wyspawnowane lokacje c4. Zwykle nie ma nawet całych C3.
Nie udzielam pomocy przez PM...

Yoker

Co jak co ale paradise jest akurat jednym z bardziej dopracowanym. Wiem co mówię ostatnio poszukiwałem serwera (L2World mi się znudził) grałem na kilku i Paradise mi się jak na razie najbardziej podoba

Sry za offtop:
Saladin za co kochasz tego screena?? Co w nim niezwykłego?? Że zabijacie czerwone moby w party 5-cio osobowym?? Nie wydaję mi się żeby to było coś niezwykłego...

kebosmen

Ja znam bardzo fajny serw C4...L2 Phantom...tam jest juz prawie full C4 lokacje moby hero weapons, pets...bardzo fajny serw i bardzo duzo polakow tam gra... http://www.l2phantom.com/index.php
:wink: