[L2OFF] RPG-CLUB Victory x7 - H5 X7 - START 23.11.2015

Zaczęty przez Paran0ya, Sierpień 17, 2015, 06:05:06 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

MakleR

Witam. Z chęcią bym sobie pograł w L2. Tylko mam pytanko. Ten serwer będzie stał dłużej niż 2 miesiące? Bo mam ograniczony czas do gry późnym popołudniem/wieczorem i nie chce aby padł jak już do czegoś się dojdzie :). Będzie jakiś polski klan bez wymogu CP?
Serwery: L2p- Virtue x5, ABYSS x7, ABYSS x5, Supreme: Nanaki x15, Frintezza x10 ret i wiele innych :)

Shanique

Cytat: MakleR w Listopad 20, 2015, 06:07:39 PM
Witam. Z chęcią bym sobie pograł w L2. Tylko mam pytanko. Ten serwer będzie stał dłużej niż 2 miesiące? Bo mam ograniczony czas do gry późnym popołudniem/wieczorem i nie chce aby padł jak już do czegoś się dojdzie :). Będzie jakiś polski klan bez wymogu CP?

Nikt ci nie da gwarancji, że ten serwer postoi dłużej niż 2 miesiące... Nikt z nas nie jest wróżbitą Maciejem ><

PepsiQQ

biorac pod uwage zywotnosc serwerow, rpg daje Ci najwieksze szanse na gre dluzsza niz te 2 miesiace, moze postac i rok spokojnie z onlinem powyzej 1500(realnym).

Tylko na RPG po 2 miechach beda praktycznie sami Ru gracze xD

Joey

Cytat: MakleR w Listopad 20, 2015, 06:07:39 PM
Odpowiem w ten sposób. Wcześniejszy stoi 1 rok a jeszcze wcześniejszy 3 lata ;)

shadekkk

Server pewnie nie padnie :P ale po paru miechach jak wszedzie nie bedziesz mial z kim grac. To nie official :D

Nuncjusz

Jak by było z kim grać to OL / WC lub  WL szuka cp ale tylko z załogą która ma chęci grać  .

franco1234

You don't know what the fuck i've been through.

hesiek

Skaris

Palek i necro szukaja ludzi do CP. Gra na luzie bez zbednej spiny ;)

PepsiQQ

Cytat: hesiek w Listopad 21, 2015, 08:03:30 PM
Cytat: Nuncjusz w Listopad 21, 2015, 04:47:54 PM
szuka cp ale tylko z załogą która ma chęci grać  .
pomyliles forum typie
do kolegi co szuka gry na dluzej radze sie rozejrzec za classiciem, bo na rpg po miesiacu polacy quitna, po 2 miechach internationale i mozesz grac olympiade(jak miales nollajf cp) albo quitac (chyba ze gawari pa ruski).

cracked

hesiek

Samael85

Samael85

Cytat: Samael85 w Listopad 23, 2015, 02:22:26 PM

Ostrzezenie za prawde a co my  zyjemy w czasach komuny co to juz wolnosc slowa jest zakazana ?? ?? ?? ?? ?? ?

Shanique

Cytat: Samael85 w Listopad 23, 2015, 02:31:54 PM
Cytat: Samael85 w Listopad 23, 2015, 02:22:26 PM

Ostrzezenie za prawde a co my  zyjemy w czasach komuny co to juz wolnosc slowa jest zakazana ?? ?? ?? ?? ?? ?
Masz w PW napisane za co.

Jeśli nie zgadzasz się z tym ostrzeżeniem, zawsze możesz pożalić się do SMa lub Admina.

MostDope

To o której wstaje? Bo widzę że 17 tylko nie napisali gmt+ ile

www.youtube.com/watch?v=hQ-7uazQywI

http://fellas-const.netau.net/index.php

Skaris

w Cp jest palek necro ee/se i sh. Ktos jeszcze chetny? Bufferow robimy na boxach

WildBoy

Czy ktos moze wstawic caly system? Ten ich uptader mi nie dziala ;/

Sysa

Czas 17 GTM    sprawdź czas GTM w google ogólnie Polska to strefa GTM +1 czyli o 18 polskiego czasu:)

Sysa

Cytat: Sysa w Listopad 23, 2015, 04:44:07 PM
Czas 17 GTM    sprawdź czas GTM w google ogólnie Polska to strefa GTM +1 czyli o 18 polskiego czasu:)
wrong info na  Rpegowym FB mają podane rzeczywiscie godzina 20sta 17 GTM+3

LeoBonhart