[L2J] Themega.ru - IL x7 - START 11.09.2015

Zaczęty przez muvek, Sierpień 21, 2015, 08:40:38 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

g0mez

Premium na miesiąc = 12 creditów. Na polskie wychodzi po zamianie na PayPalu jakieś 25 zł.

axac

Cytat: PepsiQQ w Wrzesień 02, 2015, 01:01:06 PM
szukam kogos na sorca, wysoki online i dotka min na premke, homek z acu+shoty(extra 20zl) w sumie tez mile widziane.

pm, ogar cp magow, caly support obstawiony pewniakami razem z 3/4 nukow.
3/4 nukow to chyba na 1 recharga gracie.
A wiecie ze tu niema Mana potkow
Ogar cp magow^^

g0mez

Pepsi przecież na Asteriosie ciśnie :) Tiata tam ostro biją.

G0Dx23

Siema i sorka za wtracenie mam 2 pytania, czy zawita jakiś polski rekrutujacy klan w piatek na serwer , zamierzam zrobic postac supportujaca party lecz tylko wtedy gdy bedzie z kim grac a z ruskimi jakos mi sie nie widzi , ogolnie wracam do l2 po 4 latach w lolu takze jak cos pisac pm albo kontynuowac temat tu :) pozdro

g0mezpl

Shanique

Z tego co wiem to 2 PL klany rekrutują na ten server PHG i Not4All.

Szeol

Cytat: G0Dx23 w Wrzesień 08, 2015, 07:23:15 PM
Siema i sorka za wtracenie mam 2 pytania, czy zawita jakiś polski rekrutujacy klan w piatek na serwer , zamierzam zrobic postac supportujaca party lecz tylko wtedy gdy bedzie z kim grac a z ruskimi jakos mi sie nie widzi , ogolnie wracam do l2 po 4 latach w lolu takze jak cos pisac pm albo kontynuowac temat tu :) pozdro
Masz do wyboru PHG (czyli z tego co Yatta pisał lajtowa gra bez spiny) i N4A (czyli z tego co Willsony pisały walka o zamki/epiki (przynajmniej próba :P )) Jeśli wracasz po 4 latach to na Twoim miejscu wybrałbym PHG (a i tak znając życie będzie jakieś marge z tego co zostanie po 5/7 tygodniach :P)

2stowa2

Shanique

Gdzieś ktoś pisał, że tyle ile komp pociągnie :)

G0Dx23

Hej panoćki czy klan NOT4all potrzebuje jakiejs klasy jeszcze przed startem serwera na hura :)??pisac om albo w temacie :) chodzi mi o konkretne info co do postaci itd.

g0mez

not4all.com.pl Zapraszam do składania podania. Rekrutujemy supporty/nuki, lub możesz dołączyć do któregoś z CP jeśli Cię to interesuje.

Everything

Aragorn

3 łuków, każdy inna klasa, będzie szukać cp / klanu.

ErnI

PP szuka party lub klanu (bez składania podań). Wbił ktoś na serwer? widzę serwer online a wbić się nie da. Tylko u mnie tak?

Everything

QuelDanas

Wie ktoś czemu mam wszędzie cyrylice jeżeli klient miał być angielski niby? Pobrałem tylko ich nieszczęsny path (system folder)

ok już nie ważne jestem idiotą

2stowa2

Saint

Online duży, jednak nie polecam bo to czysty pay to win. Za donate kupuje się SC11, SC12, SC13, sety C, bronie TOP C i to jeszcze z SA, premium +50%xp, a do tego biega pełno botów. W Giran prawie same ruskie sklepiki i teksty na chacie. Z plusów to stabilność i online, jeśli ktoś chce wspomóc rosyjski biznes to zapraszam.

muvek

Cytat: Saint w Wrzesień 14, 2015, 10:47:25 AM
Online duży, jednak nie polecam bo to czysty pay to win. Za donate kupuje się SC11, SC12, SC13, sety C, bronie TOP C i to jeszcze z SA, premium +50%xp, a do tego biega pełno botów. W Giran prawie same ruskie sklepiki i teksty na chacie. Z plusów to stabilność i online, jeśli ktoś chce wspomóc rosyjski biznes to zapraszam.

ciekawa wypowiedź, dodatkowo widzę że specjalnie konto założyłeś żeby to napisać.
Nam się gra dobrze, online duży, serwer stabilny, do do SC11-13 to jeżeli ktoś to kupi to będzie idiotą, popatrz ile to kosztuje.
bronie C to jeszcze nie pay2win, a botów też tutaj zbytnio nie widziałem, jeżeli znajdziesz jakiegoś wrzuć frapsa ;)

seVen

lf necro 50+ i drivera na SE pm hajt,wodztegapala

G0Dx23

co to jest ten driver :D?bom nie wtajemniczony :)

JamesDoakes

Shanique

Cytat: G0Dx23 w Wrzesień 15, 2015, 12:15:45 AM
driver to osoba, która dostaje pasy na nie swoją postać i ma za zadanie tą postacią grać, a jak wróci właściciel postaci (z pracy, z balangi, z wakacji itp) to grzecznie mówiąc taki driver ma za zadanie ustąpić miejsca i czekać na kolejną okazję xD

PepsiQQ

Cytat: Shanique w Wrzesień 15, 2015, 12:46:48 AM
Cytat: G0Dx23 w Wrzesień 15, 2015, 12:15:45 AM
driver to osoba, która dostaje pasy na nie swoją postać i ma za zadanie tą postacią grać, a jak wróci właściciel postaci (z pracy, z balangi, z wakacji itp) to grzecznie mówiąc taki driver ma za zadanie ustąpić miejsca i czekać na kolejną okazję xD

driver w random cp z forum to taki czlen co loguje sie na postac jak trzeba zrobic questa na sube/nobla, certy wyexpic no i oczywiscie postac wyexpic, lub ew. gdy dany gracz idzie pobalowac, kiedy wraca wlasciciel konta, driver spoiluje dla niego na set i bron, rzucajac mu buffy na maina z boxa(expionego wlasnorecznie, aczkolwiek na koncie zalozonym przez wlasciciela) bdka/sws/wcka/kat buffa itd.

Plotka glosi, ze po pewnym czasie jak juz nie ma co farmic, driver dostaje tajemniczego bana na tsie i przestaje grac :D

Willson

fajnych driverow mieliście ;)

na serwerze gra się fajnie, nie widac ruskich zergow wiec może być ciekawie :)

jakby ktoś chciał zagrać to szukamy aktywnego SWS (clan craft)