Miejsca na farm mage pt h5

Zaczęty przez mlodybog, Styczeń 21, 2016, 12:44:55 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

mlodybog

Chciałbym się zapytać o miejsca na farm aoe mage pt w kronice h5 tak 78+
oprócz dragon valley z góry dzięki ! :)

Shanique

mlodybog

fog nic ciekawego nie leci chyba że nie wiem myślałem że może jakieś inne dobre miejsce jest

haran

A to muszą być trainy? Można iść na vespery na upper MOS i zająć salkę.

Cytat: Naito w Grudzień 12, 2016, 05:06:56 PM
Drobne przepychanki słowne czy lekko prowokujące słowa są jak najbardziej wskazane

mlodybog

a na mosie taki sam mage pt jak na dv  czy coś się zmienia ?

haran

Po prostu nukuje się moby, zbyt wielkiej filozofii nie ma. Z tym, że mocno biją. Szczerze powiedziawszy nie wiem jak to będzie wyglądało, bo nigdy tam nukerem nie byłem.

Drobne przepychanki słowne czy lekko prowokujące słowa są jak najbardziej wskazane

mlodybog

Na Seed od Dectruction 1 pt mage da radę?
no i jak tam ma wyglądać te party i czy tam się używa aoe czy normalnie nukuje

haran

Seed of Destruction? Czy na SoD da się farmić? Jest tam coś innego niż bliźniaki?
Na Seed of Annihilation chyba da się trainować, jednak liczyłbym tu na kogoś bardziej doświadczonego z H5 niż ja :p

Party... Różne dobre konfiguracje pewnie są. Tank, BD, SWS, OL, EE, SE, 3x SH/Sorc/SPS lub zamiast tanka dodatkowy nuker.
Mogę się mylić, może jakiś bardziej doświadczony z H5 człowiek Ci bardziej pomoże / poprawi mnie.

mlodybog

Ok wezmę to pod uwagę :P jednak może wypowiedział by się ktoś co chodził tam Mage PT i powiedziałby jak dobrać PT tam i czy ze sprzętem 150 ATT i +10 skille jest sens iść. dzięki !  :)

Elen

SoA - kokra, 1b1 ez / vesp bizu, końcówki z liderów grupy mobów
SoA - repti, aoe zależy od serwera jeżeli nie ma social aggro wszystkich grupek 1b1 też pójdzie / tutaj były wszystkie końcówki + bronie vespa i ewsy
Na topowe SoA czyli bistakon trzeba mieć ogarnięte pt z dobrymi itemaskami vesp+ 300 att / ewsy beasy bewsy bronie klaty spodnie

Taktyka prosta, tank agruje jednego mobka, gdy podbiegną na odpowiednia odległość mass agro i usain bolt a nuki nukują, ah niesamowite.

A no i są jeszcze te dodatkowe boosty dla danych postaci a już nie pamiętam czy to było przypisane do danego regionu czy się zmieniało. Low rate i midy już mnie nie bawią więc nie pamiętam ;)

Ja na waszym miejscu raczej próbowałbym MoS farmić i DV, soa to jednak endgame'owa zabawa, aczkolwiek zależy to od serwera, buffera itp

Front-end web developer

[Lilith]
Elen 99 Tyrr Duelist [retired] [6x hero]
jelen 99 Feoh Soultaker [retired] [legendary server killer]
[Core]
jelen 101 Feoh Soultaker [after merge] [retired]
[Ramona]
Kuryl 102 Tyrr Titan [3x hero][retired too much p2w]

mlodybog

Dzięki za wyczerpującą odpowiedź
a na MoS napisałbyś ustawienie pt pod mage z góry dzięki :) i chodzi o anioły?

Elen

Cytat: mlodybog w Styczeń 22, 2016, 09:11:36 PM
Dzięki za wyczerpującą odpowiedź
a na MoS napisałbyś ustawienie pt pod mage z góry dzięki :) i chodzi o anioły?

nuki, tank, coś leczącego/odnawiającego mane i spoil żeby tam wyciągał z czarnej du.. mobów keye i recki. Nie są to moby zbyt wymagające do tankowania tym bardziej, że jedyne mocne aoe to chyba robi magnus z magii a nuków to raczej średnio rusza z zasady :P
Front-end web developer

[Lilith]
Elen 99 Tyrr Duelist [retired] [6x hero]
jelen 99 Feoh Soultaker [retired] [legendary server killer]
[Core]
jelen 101 Feoh Soultaker [after merge] [retired]
[Ramona]
Kuryl 102 Tyrr Titan [3x hero][retired too much p2w]

mlodybog

Ok Dzięki :P

Zamykam.
Jak coś to pm.