Trial of the guildsman

Zaczęty przez Kylu, Maj 30, 2006, 04:17:56 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Kylu

Witam,

jestem w trakcie robienia 1 questa na BH. Przy koncowce mialo miejsce nieprzyjemne wydarzenie, aczkolwiek gdy uzbieralem 70 amber beads i wracam do blacksmith pinter [gludio], rozmawiam, klikam [ Quest ] ... i w tym momencie rozlacza mnie z serwerem.

Byc moze jest to wina tego iz, zbieram beads uzywalem i spoila i dostalem dwa razy item ktory policzylo mi jako dwa rozne itemy, a teraz wyglada to tak:
69 amber beads
1 amber beads.

Jestem troche zalamany bo to juz ostatni punkt w quescie, a nie chcialbym robic od nowa ...

Spotkal sie ktos z takim problemem ? Moj angielski jest dosyc cienki wiec ciezko mi napisac do GM'a.

Zapomnialem napomknac ze gram na l2-paradise (eureka).

Z gory dzieki
Server: l2epi, Citadel

Name: Frantic

Toli

Tez mialem cos takiego nic na to nie pomozesz mi kolega poradzil kupic ostatnia marke bo nic innego nie zrobisz(tylko sprawdz czy sa u ciebie poszukaj w giran)

Yoker

Są, w Lux shopie. Problem polega na tym, że grając pierwszą postacią jest problem z adeną (zwłaszcza jak na adenę masz x5 a na XP x7

Art00Det00

Jest rozwiązanie, wyrzuc do kosza ten pojedynczy bead i zbieraj dalej, powtarzaj to dopoki nie "wskoczy" w odpowiednie miejsce (czyli do tycyh 69)

Miałem taką sytuację kiedyś w tym queście i to pomogło, wydaje mi się że tobie pomoże również.

Kylu

dzieki. rzeczywiscie pomoglo. nie wpadlem na to, ze mozna usuwac questowe itemy, bo wyrzucac sie ich nie da. jeszcze raz dzieki
pozdrawiam
Server: l2epi, Citadel

Name: Frantic