[L2OFF] L2Gamecoast - GOD Helios x7 - start 26.08.2016

Zaczęty przez JamesDoakes, Lipiec 25, 2016, 10:52:46 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

DzuDzak

Cytat: bula w Grudzień 19, 2016, 10:04:15 AM
Cytat: Hexoc w Grudzień 19, 2016, 08:02:51 AM

Bardzo prosze was o rade i pomoc bo chce sobie kupic tautiego ale boje sie ze mi sie nie przyda na nic jesli daje tylko fizyczny a nie m.cryt.

soul QA + soul baium, nawet  taniej wyjdzie niz tauti + baium

taniej nie taniej, ale tauti ma wg mnie ciekawsze bonusy 5% skill dmg pvp dmg 5%, czyli nie wiem czy sie nie myle, ale to tak jakby zwiększyło skill dmg na pvp o 10%, a nie zawsze masz m cryta dodatkowo reflect resistance, dmg pvp zmniejszony i dmg absorption o -5% pomijajac m def 108 tautiego, a 79 np soul aq czy soul baiuma. przy ewentualnym relolu na warriora to masz dobrego ringa :P

bula

Cytat: DzuDzak w Grudzień 19, 2016, 06:50:39 PM
Cytat: bula w Grudzień 19, 2016, 10:04:15 AM
Cytat: Hexoc w Grudzień 19, 2016, 08:02:51 AM

Bardzo prosze was o rade i pomoc bo chce sobie kupic tautiego ale boje sie ze mi sie nie przyda na nic jesli daje tylko fizyczny a nie m.cryt.

soul QA + soul baium, nawet  taniej wyjdzie niz tauti + baium

taniej nie taniej, ale tauti ma wg mnie ciekawsze bonusy 5% skill dmg pvp dmg 5%, czyli nie wiem czy sie nie myle, ale to tak jakby zwiększyło skill dmg na pvp o 10%, a nie zawsze masz m cryta dodatkowo reflect resistance, dmg pvp zmniejszony i dmg absorption o -5% pomijajac m def 108 tautiego, a 79 np soul aq czy soul baiuma. przy ewentualnym relolu na warriora to masz dobrego ringa :P
tylko ostatnie zdanie ma jakikolwiek sens

DzuDzak

to było moje przemyślenie na temat ringa ja magami nie grałem wiec nie miałem porównania;p

Hexoc

Dobra akurat jest komplecik soul aq i soul baium. Wfajnej cenie dzis aq trafilem wiec jest gitara.
I za pomoc serdeczne dzieki.
Pozdro.

haran

Cytat: Naito w Grudzień 12, 2016, 05:06:56 PM
Drobne przepychanki słowne czy lekko prowokujące słowa są jak najbardziej wskazane

Dickert

słyszałem, że wipe będzie, bo się maszyny za bardzo grzeją od mielenia hitów po 150k

bula

dickert, moze bylbys zainteresowany graniem hero issem 104?:D

Dickert

nie, nie, nawet nie ma chęci, a czasu to już w ogóle. Tylko sobie wchodzę poczytać z nudów :P

bula

no coz, w razie czego obecnie miejsce na issie albo tanku jest wolne, postaci z eq sa :D