Skróty profesji (?)

Zaczęty przez KaerMorhen, Maj 31, 2006, 06:10:18 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

KaerMorhen

Już mnie zaczyna denerwowac to że wszyscy używaja skrótów a napewno wielu newbie (jak ja  :D ) niewiedzia oco chodzi. Czy ktoś moglby nam to opisac ?

TH, PW, AW,HE, SR, PR,P, DA, TK, SK,W, ES, PS,Elder, SE,SwS, BD,Sorc, SH, SpS

To chyba tyle :D

<()===|I::::::::::::::::::::::::::>

-----==Dark Avenger==-----

Pred

Th = Treasure Hunter       PW = Plains Walker          AW = Abyss Walker         HE = Hawk Eye                 SR = Silver Ranger       PR = Phantom Ranger        DA = Dark Avenger          TK = Temple Knight           SK = Shilien Knight          W = Warlord/Warlock           ES = Elemental Summoner       PS = Phantom Summoner     EE = Elven Elder         SE = Shilien Elder             SwS = SwordSinger         BD = BladeDancer        Sorc = Sorcerer        SH = Spellhowler        SpS = Spellsinger

;)

PS... jak dasz plusika to sie nie obraze. :)

Kylu

PP - Prophet (niedawno sie dowiedzialem :) )
Server: l2epi, Citadel

Name: Frantic

Shaman

Necro - Necromancer
OL - Overlord
WC Warcryer
BH - Bounty Hunter (potocznie też nazywany Spoilerem)
WS - Warsmith
Pal - Paladyn

serdel

To wytlumaczcie mi dlaczego na Spellhowlera mowimy SH!? Biorac pod uwage np. Spellsinger=Sps
    Spellhowler= IMO powinno byc Sph i taki to skrot ja stosuje:)

Shaman

ano dlatego że SpellSinger i SwordSinger  sa podobne i byly by obydwie profesje SS. Dlatego jest SpS i SwS. Przy SH nie ma takiego problemu ;)

serdel

Cytat: Shamanano dlatego że SpellSinger i SwordSinger  sa podobne i byly by obydwie profesje SS. Dlatego jest SpS i SwS. Przy SH nie ma takiego problemu ;)
hmm, moze masz racje :] :wink: