[L2OFF] L2Shrine - GF x4 - START 01.10.2016

Zaczęty przez Jorn, Sierpień 31, 2016, 07:24:57 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Maguniu

Jeszcze dwa pytanka z mojej strony:

1) Jak na tej kronice przedstawia się summoner? To by był pierwszy wybór, ewentualnei necro/sorc.

2) Jakiś luźny polski clan się znajdzie? (preferuję raczej spokojną grę, niż nabijanie 76 w dwa dni :P)

Costey

Cytat: Maguniu w Październik 12, 2016, 12:09:55 AM
Jeszcze dwa pytanka z mojej strony:

1) Jak na tej kronice przedstawia się summoner? To by był pierwszy wybór, ewentualnei necro/sorc.

2) Jakiś luźny polski clan się znajdzie? (preferuję raczej spokojną grę, niż nabijanie 76 w dwa dni :P)

1) bardzo dobrze , do gry solo/małe party najlepiej PS/ES
2) są chyba dwa , alt+b i szukaj bo wielu ich tam nie ma :)

Costey

spróbuj pm Kruchy ,

online na serwerze wzrasta , dużo osób pyta o akademie ,

duży plus to brak ruskich , a duży minus to brak ruskich (online)

Sephirot1920

Zapraszam na ten serwer, nie powiem malo ludzi gra ale powoli sie rozrasta i nie ma co narzekać mi się przyjemnie gra, zapraszam i pisac pod nick Nesaja jestem od 15-20 lub nawet i dluzej. Jeszcze raz zapraszam

born2b3wildLOL

Eurowarrior

Unlimited box jest.

Jakby niepatrzec to ludzie zawsze beda mieli wiecej niz przepisowo w tych czasach jak na kompie mozesz sobie virtualne maszyny odpalac.

Costey

Ja dostaje padaczki jak musze odpalać duala żeby się buffnąć , jest kilka klanów po 30+ osób , warto wejść do akademii i pograć dzień żeby zobaczyć jak się gra. To jest gracia final , odpalana z klienta epiloga , na epilog przejdą pewnie na święta.

Kaszkiet

born2b3wildLOL

Julilou

sciaglem gracia epilog klienta i L2 Shrine launcher . Zainstalowalem gre, wkleilem lauchera do folderu z  gra, odpalilem  i nie dziala.
Oczywiscie wczesniej zalozyem konto na stronie: https://forum.l2shrine.com/register/
ktos pomoze?

Costey

Julilou

ączam gre ,wpisuje login , haslo i  pisze ze nie pasuje

Costey

"Register new account in L2 Shrine Community.
Sign in on forums and go to Control panel and click on Create Game Account.
You can create as many game accounts as you want."

Tłumaczenie -=> to co zrobiłeś to "master account" a nie game account , wejdz na forum w control panel i zaloz konto do gry.

Julilou

ach nie doczytalem... tepy łeb ze mnie
dzieki sliczne :)

fart200

Szukam aktywnych osob, mamy   kilka postaci do obstawienia z lvl 76+
pm na forum lub Kruchy w grze

Revils

Annsen123

heineken7777

Peritus

Quest na pierwszą profesję trzeba zrobić, questa na drugą profesję można zrobić w skróconej wersji, ale tylko wtedy, gdy zapłacimy 3kk adeny.
Online na oko wynosi 200-300 osób wieczorem. Zamki, hero nie są jeszcze w pełni obsadzone, więc na pewno warto zacząć. Pomimo słabego początku (wiele osób zaglądało na serwer, ale patrząc na wskaźnik online, który wskazywał około 200 graczy, odchodziło) serwer zaczyna się powoli rozwijać. Każdego dnia widać nowych graczy. Dużym plusem tego serwera jest jego stabilność (admin nie musi się martwić o opłaty związane za serwer), brak dotacji oraz brak ruskich.
Z czasem myślę, że online będzie rosnąć podobnie jak na L2 Dawn, który początkowo także nie miał dużej rzeszy graczy. Większość graczy jest jeszcze na poziomie C/B grade 60-75 lvl, więc myślę, że jak najbardziej warto zaczynać, bo można jeszcze powalczyć na stabilnym serwerze :)

Balm0r

brak bota nic tu nie odpalisz nawet adrenaliny prem.

kratuuk

Jeśli miałby ktoś ochotę pograć w czysto orczym klanie to zapraszam:) pm kratuuk tutaj lub w grze (trzeba mnie łapać bo nie jestem no-lifem).
Zainteresowanie klanem praktycznie zerowe, ale moze ktoś się skusi na coś innego.
Casuale również akceptowani - z założenia ma to być klan do gry bez spiny - póki co jestem sam...