GF - Jak usunąć napis o zdobytym expie w l2editfile?

Zaczęty przez baton1989, Wrzesień 09, 2016, 11:34:59 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

baton1989

napis o zdobytym expie pojawia na na dole na ekranie jak ktoś ustawia pasek skili poziomo to nad paskiem) trochę to przeszkadza, Jak to można zlikwidować? Mam program ale doszukać się o expie nie mogę. Jakby ktoś byłby miły i powiedział że to jest  pod 2456  a w tej kolumnie trzeba nadpisać 0 z góry dzięki

Shanique

yyy... może napiszesz jaki to serwer, jaka kronika, jaki masz program? Nikt tu nie jest jasnowidzem...

baton1989

http://chomikuj.pl/samoobrona81/systemmsg-e,5540711285.dat  to p chyba wiemy co jest mam program l2 fileedit ct2.3.exe  ale ten system ma wady zdobyty exp pokazuje nad skilami oraz jak ktos cie atakuje normalnymi atakami pokazuje po prawej

Dickert

Jak masz program do obróbki to musisz znaleźć komendę, która odpowiada za exp w bardzo długiej liście (o ile się nie mylę wyszukiwanie jest zbugowane) i w opcjach po prawej wyłączyć wyświetlanie na ekranie.

l2fileedit jest chyba niewspierane już od dłuższego czasu i zawsze było zbugowane strasznie, nie wiem czy jest coś przyjemniejszego w użyciu, co zapewnia fajny interfejs.