INNOVA EU - Oficjalna data startu ?

Zaczęty przez Dzondzy, Grudzień 02, 2011, 05:17:29 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Nolifer

Cytat: Polopiryn w Grudzień 04, 2011, 01:51:08 PM
Jest tak samo jak na rusku z PA.... x2 exp/sp to wszystko.....
Ogolnie nic to nie zmienia zbytnio...
Jak chcesz pedzic za reszta bo niedajesz rady normalnie to zalatw sobie premium jak nie to spieszyc sie nie musisz tego servera niezamkna szybko wiec czy teraz czy pozniej, jesli potrafisz to do czegos dojdziesz^^

Vivinia

Cytat: piaszczyk w Grudzień 04, 2011, 01:39:07 PM
Zamierzacie grać na tym ruskim L2?? Bo ja jak się dowiedziałem co daje premium konto to podziękowałem.

Żegnamy zatem.

2x EXP (tylko exp, żadne sp, dropy)
bonus z vitality to 300% zamiast 200%
możliwość odpalenia boxa
możliwość zalogowania na serwer jak jest full
możliwość raz dziennie wejścia do rim kamaloki
możliwość użycia 10 itemów przywracających vita - bez PA masz 5.

Naprawdę, strasznie przegięte.

"Laugh whenever you can. Keeps you from killing yourself when things are bad. That and vodka."

r3ni

Jakim ruskim l2 ? Jaki dysbalans ? Niektóre posty wołają o pomstę do nieba. Serwer jest europejski, siedziba w luksemburgu, serwery w luksemburgu. Firma jest rosyjska jedynie.

A Pa to Vivinia dobrze prawi.
TapMadls! - Const pt leader.
http://tapmadls.forumpolish.com

Eyvee

post byl z nowo zalozonego konta....specjalnie zalozyl konto by nam o tym powiedziec ^^"

ramiel

A to nie ma tak źle. Klient juz się sciąga, ale szybko to chyba nie pójdzie ;]

ruudy

Używa ktoś liveboxa z neostrady? On ma zjebany ten firewall... Nie wiem jak go wyłączyć

HellSign

Będzie raczej dało się przez PayPala + jaki koszt jest teraz na ruskim/us ?
RPG CLUB x3 Empire
HellSingus "Pieczątka Diabła" - Destroyer wanna be - Motivated & Nolife 1week mode ON

rinkoon

Małe uzupełnienie informacji dla osób mających problem "No Video".
Metoda opisana w pierwszym poście zadziałała u mnie dopiero, gdy odświeżyłem Framework 4 za pomocą instalki z tej strony: http://www.microsoft.com/download/en/details.aspx?id=17851
(po reinstalacji reset kompa).
Zamiana 7 na 1 działa, lecz i tak wywala mnie z gry po około minucie. Podejrzewam, że po zamknięciu webowego launchera i tak zostaje wysłana informacja o wygaśnięciu ważności hasła i stąd DC nawet przy zastosowaniu obejścia.

Cytat: ruudy w Grudzień 04, 2011, 02:35:48 PM
Używa ktoś liveboxa z neostrady? On ma -_-' ten firewall... Nie wiem jak go wyłączyć
Wyłączenie firewalla nic nie da. To tak nie działa. Router musi wiedzieć jak przekierowywać informacje. Ustawia się albo przekierowanie konkretnego portu na konkretny komputer albo całego ruchu na konkretny komputer (tak zwany DMZ).

//Acid - Double posty 5%.

AsmWalker

Mnie się bez problemu udało wić co prawda sciągało się żałośnie 700 bps no ale jest. Laguje mi strasznie nie wiem czy to przez ilość ludzi czy wina servera , kroniki , komputera. Szkoda, że trzeba ten quest robić na Aweking  :(. Co mnie zaniepokoiło dlaczego teraz masówki u glada zjadają ładunki? Bug czy specyfika kroniki? Teoretycznie one potrzebują 2 ładunków a nie biorą 2 ...  :o Orientuje się ktoś? I jeszcze co wywołało mój uśmiech jest Dualist zamiast Duelista  8)

Anima1987

Ja mam problem nastepujacy "can not resolve hostname" wie ktos w czym rzecz?

podla

Cytat: coshoo w Grudzień 03, 2011, 01:10:12 PM
Recepta na problem z crashem:

1. Ściągamy sobie programik "Process Explorer" np stąd: http://www.dobreprogramy.pl/Process-Explorer,Program,Windows,12562.html
2. Odpalamy L2 z weblaunchera żeby dostać crasha i nic nie zamykamy.
3. Otwieramy process explorer i szukamy procesu lineage2.exe, prawoklik -> properities i kopiujemy:

4. Wchodzimy do katalogu z frostem i robimy skrót do pliku lineage2.exe. W element docelowy wklejamy co wyżej zamieniając na końcu 7 na 1. Grę uruchamiamy z tego skrótu.

Problem tego rozwiązania jest taki że szyfrowanie passów jest randomowe i za każdym razem trzeba wpisywać nowy element docelowy.

//Acid - Plus.

Teraz to jak poprawie na 1,2 3 .... nic nie daje, na 1 sie nie odpala, na 2 sie dopala i dostaje dc po 5 sek. Brak pomyslów :oops:

rinkoon

Cytat: Anima1987 w Grudzień 04, 2011, 02:54:11 PM
Ja mam problem nastepujacy "can not resolve hostname" wie ktos w czym rzecz?
Dodaj do pliku host wpis: 109.105.153.10 geo.l2.eu

aliboy

siemanko panowie i panie ja mam pytanie, mialem problem z crushem zrobilem jak trzeba  z tym skrotem, Wszystko fajnie wbijam do gry ale na starcie pisze mi ze login czy tam haslo jest incorect i jedynie co moge kliknac to potwierdz i mi wybieja z gry, ktos kuma jak to ominaC?>

Acid

Używa ktoś liveboxa z neostrady? On ma -_-' ten firewall... Nie wiem jak go wyłączyć

Po co chcesz go wyłączać? To nie problem FW w liveboxie.

rinkoon

Cytat: aliboy w Grudzień 04, 2011, 03:14:28 PM
siemanko panowie i panie ja mam pytanie, mialem problem z crushem zrobilem jak trzeba  z tym skrotem, Wszystko fajnie wbijam do gry ale na starcie pisze mi ze login czy tam haslo jest incorect i jedynie co moge kliknac to potwierdz i mi wybieja z gry, ktos kuma jak to ominaC?>
Tą metodę trzeba powtarzać od początku za każdym razem, gdyż hasło jest zmieniane przy każdym uruchomieniu gry.

ruudy

Cytat: Acid w Grudzień 04, 2011, 03:19:28 PM

Po co chcesz go wyłączać? To nie problem FW w liveboxie.

No to w takim razie czego? Instalacja całą idzie bez problemów tylko ten frost stopuje. Antyvira nie mam. Firewall w systemie wyłączony (XP). Tylko został FW w livebox'ie wg mnie, bo jak nie to, to co innego?

montezuma

Cytat: Eyvee w Grudzień 04, 2011, 01:52:38 PM
wole PA na innovie niz te na NCwescie

Na ncsoft serwerach nie ma PA obecnie.

Cytat: Vivinia w Grudzień 04, 2011, 01:56:19 PM
Cytat: piaszczyk w Grudzień 04, 2011, 01:39:07 PM
Zamierzacie grać na tym ruskim L2?? Bo ja jak się dowiedziałem co daje premium konto to podziękowałem.

Żegnamy zatem.

2x EXP (tylko exp, żadne sp, dropy)
bonus z vitality to 300% zamiast 200%
możliwość odpalenia boxa
możliwość zalogowania na serwer jak jest full
możliwość raz dziennie wejścia do rim kamaloki
możliwość użycia 10 itemów przywracających vita - bez PA masz 5.

Naprawdę, strasznie przegięte.

kontra gracz bez PA, b duże, masz wszystko 2x szybciej. Dodatkowo siege, serwer zapchany, gracz z PA może się zalogować, gracz bez pa nie może.
Naia - oficjalny server
DominionWind- Healer 99/Enchanter 90/Blade Dancer 5x - aktywny
Cytat: xRelapse w Styczeń 10, 2012, 10:26:06 PM
Jestem ciekawy czy to Montezuma pisze te wszystkie posty tu, czy jakiś skrypt znalazł.
Ah, te chłopaki z NA są tak zautomatyzowani.
Cytat: Dyma w Styczeń 07, 2012, 05:06:19 PM
Zanim zacząłem grać z Alarionem to miałem do czynienia z kilkoma Cp,ludźmi i mogę powiedzieć, że ta jego "teoria" jest dla 90% graczy nieosiągalna bo po prostu są zbyt słąbymi graczami. 

aliboy

Cytat: rinkoon w Grudzień 04, 2011, 03:21:59 PM
Tą metodę trzeba powtarzać od początku za każdym razem, gdyż hasło jest zmieniane przy każdym uruchomieniu gry.
ale ja zrobilem wsio pokolei, utwortzylem skrót wkleilem linka itp uruchomil;em skrot weszlo i od razu jak sie swiatynia ukazuje i ludziki w l2, pisze mi ze jestem zalogowany ale pod spodem tak jakby pisze pasword incorect i jeydnie co to moge kliknac i mi wychodzi z gry

rinkoon

Cytat: aliboy w Grudzień 04, 2011, 03:52:53 PM
Cytat: rinkoon w Grudzień 04, 2011, 03:21:59 PM
ale ja zrobilem wsio pokolei, utwortzylem skrót wkleilem linka itp uruchomil;em skrot weszlo i od razu jak sie swiatynia ukazuje i ludziki w l2, pisze mi ze jestem zalogowany ale pod spodem tak jakby pisze pasword incorect i jeydnie co to moge kliknac i mi wychodzi z gry
Napiszę powoli co robię.
- uruchamiam Process Explorer
- loguję się na stronie
- uruchamiam Play ze strony
- po wyskoczeniu "No Video" tworze nowy skrót
- zamykam okno z "No Video"
- odpalam skrót i gram przez minutę, lub dwie
- dostaje DC
- odpalam drugi raz skrót i dostaję taki sam komunikat jak Ty (password incorect).

Mogę teraz powtórzyć całą operację od początku, albo czekać na oficjalne rozwiązanie wszystkich nakładających się na siebie błędów.

Polopiryn

Jak się wszyscy wpisują to ja też, nie chce być inny :(

Core:

Nobopiryn - 64 ES ;)

Yrp

nvm po problemie

Kard

Mam problem z GameGuardem (error=153), czy ktoś sobie w jakiś sposób z tym poradził, żadne usuwanie systemu, Frost nie pomaga, byłbym wdzięczny za jakąś podpowiedź.
Char : Incertus :: Iss
Clan : BlackSwans

Leon76

Male pytanie  ??
czy moge sciagac i instalowac L II ( czy czekac do 7 grudnia bo moze instalka bedzie sie czyms roznila gdyz nie chce grac na becie )

Yrp

chyba lepiej sciagnac i zainstalowac beta i ewnetualnie podmienic niektore pliki niz 7 grudnia sciagac dopiero calosc