INNOVA EU - Oficjalna data startu ?

Zaczęty przez Dzondzy, Grudzień 02, 2011, 05:17:29 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

HellSign

nowa przeglądarka, update sterowników, nowy windows(polecam 7mkę)
RPG CLUB x3 Empire
HellSingus "Pieczątka Diabła" - Destroyer wanna be - Motivated & Nolife 1week mode ON

szalik

Mam 64-bitowego win7, przeinstalowałem flashplayera oraz zainstalowałem nowszą wersje MV C++ niż ta, która jest podana z 4game. Przy obu wersjach jednak nie działa. Firefox też nie pomaga. Byłbym wdzięczny za jakiekolwiek sugestie :D

tevin

mv c++ musisz zainstalować tą wersję, która się instaluje z 4game, tyle.

Vascius

Setup do aplikacji 4game masz ten który był podczas bety czy ściągałeś go już po becie?

szalik

już po, całą zabawę z instalacją zacząłem przedwczoraj :)

maxverr

Maintenance bedzie jutro od godziny 8 rano do 10 rano. Damage-on-screen powinien być w pełni naprawiony.
CPU: AMD Athlon II X4 640 3,0GHz  GPU: ASUS EAH6850 DirectCU  SSD: OCZ AGILITY 3 60GB
MOBO: MSI 770-G45 HDD: Samsung F3 HD502HJ  RAM:Kingston 2x2GB 1333MHz CL9 PSU: OCZ StealthXStream2 600W
Microsoft SideWinder X4 :: Razer DeathAdder :: Philips SHP2000

Shen

AsmWalker

Nie mam zdrowia wertować całego forum innovy czy przewidują otworzenie nowego servera i jeśli tak to kiedy ? Orientuje się ktoś? Nie wiem co sie dzieje od 2 dni mam takie epickie lagi na Core ze grać normalnie nie mogę... :oops:

Arimas

Cytat: AsmWalker w Grudzień 12, 2011, 09:55:36 PM
Nie mam zdrowia wertować całego forum innovy czy przewidują otworzenie nowego servera i jeśli tak to kiedy ? Orientuje się ktoś? Nie wiem co sie dzieje od 2 dni mam takie epickie lagi na Core ze grać normalnie nie mogę... :oops:
1. komp z drewna
2. internet na korbkę albo wiaderko
3. nowy serwer ci z tym nie pomoże  :D

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

Marlon

http://imageshack.us/f/830/beztytuuhds.png/

mam takie cos i nie wiem czemu... wczesniej gralem normalnie zadnego bladu nie mialem a tu tera takie cos wiecie moze co z tym zrobic ?

a pamiec wirtualna mam takie cos:

http://imageshack.us/f/845/89450706.png/

Sebal

Sebal- Life ...

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

SHUT UP AND ENJOY THE MUSIC

AsmWalker

Arimas  nie tylko ja mam takie problemy i pomoże bo troche ludzi odejdzie i sie ludzie rozejdą a nie na jednym. Ma ktoś informacje na ten temat czy będzie i jeśli tak to kiedy nowy server?

Sebal

Asm, polecam śledzić po prostu ich face, twittera i od teraz na forum siedzieć, an pewno ta sprawa będzie nagłośniona : )
Sebal- Life ...

SHUT UP AND ENJOY THE MUSIC

Vascius

Cytat: Arimas w Grudzień 12, 2011, 09:57:59 PM
Cytat: AsmWalker w Grudzień 12, 2011, 09:55:36 PM
1. komp z drewna
2. internet na korbkę albo wiaderko
3. nowy serwer ci z tym nie pomoże  :D

Znalazł się spec...

Ja mam neta i kompa pierwsza klasa i też miałem takie problemy jak AsmWalker opisuje. Miałem tak cały weekend, od poniedziałku gram normalnie.

BTW. support innovy to niezłe obiboki. Napisałem do nich z tym problemem, a oni po 3 dniach dopiero wysyłają mi odpowiedź z zapytaniem o router i antywira xD.

Neefrete

Mam pytako chcę załozyć klan czy na GoD zmieniły się zasady  do H5  reputacje lev klanu itemy itp. Jak ktos ma link moze z opisem niech wrzuci. Dzęki z góry

OsamaInAden

Neefrete

Jarson1999

Mam podobny problem z odpaleniem gry jak większość tutaj,czyli po froście sekunda loading i koniec.Mam win 7 i antywira nortona ,nowa instalka gry i ostatni launcher z fix.Wszystko wskazuje na to ze to antywir choć póbowałem go wyłączyć i dodać wyjątki.Moje pytanie jest takie czy ktoś z Was odpala grę z Nortonem?Jeżeli na nortonie nie idzie proszę o propozycje antywira,wcześniej miałem noda.

drezyna

Cytat: Jarson1999 w Grudzień 15, 2011, 09:43:06 AM
Mam podobny problem z odpaleniem gry jak większość tutaj,czyli po froście sekunda loading i koniec.Mam win 7 i antywira nortona ,nowa instalka gry i ostatni launcher z fix.Wszystko wskazuje na to ze to antywir choć póbowałem go wyłączyć i dodać wyjątki.Moje pytanie jest takie czy ktoś z Was odpala grę z Nortonem?Jeżeli na nortonie nie idzie proszę o propozycje antywira,wcześniej miałem noda.

Odsyłam do mojego posta na 12 stronie tego tematu.

Pipcio

Panowie mam problem gdyż L2 mi się nie chcę uruchomić , instalacja poszła gładko... wszystko zaisnstalowane (COMODO odinstalowane) - i podczas uruchamiania L2 przez stronkę , jest pasek ładowania - załaduje się całe potem jakieś logo L2 i w tym momencie logo znika i nic się nie dzieję! Wie ktoś co z tym zrobić ?

drezyna

Cytat: Pipcio w Grudzień 15, 2011, 10:58:30 AM
Panowie mam problem gdyż L2 mi się nie chcę uruchomić , instalacja poszła gładko... wszystko zaisnstalowane (COMODO odinstalowane) - i podczas uruchamiania L2 przez stronkę , jest pasek ładowania - załaduje się całe potem jakieś logo L2 i w tym momencie logo znika i nic się nie dzieję! Wie ktoś co z tym zrobić ?

Również odsyłam do mojego postu na 12 stronie tego tematu, dokładnie punkt z wyłączeniem DEP.

Gher

witam, znajomy ma taki problem po włączeniu gry

ktoś ma pomysł co mogło by pomóc?

KaRom

Cytat: Gher w Grudzień 15, 2011, 12:08:07 PM
witam, znajomy ma taki problem po włączeniu gry

ktoś ma pomysł co mogło by pomóc?

Na pewno znajomy próbuje zagrać na www.lineage2.eu? Bo dziwne że, po rusku masz błąd :)
Buszek Swintuszek`

Kamal

Gher

twierdzi że eu mi też dziwne się wydaje że jest komunikat po rusku