INNOVA EU - Oficjalna data startu ?

Zaczęty przez Dzondzy, Grudzień 02, 2011, 05:17:29 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Vascius

Znowu mi nie działa...

Przeinstalowałem 4game, a teraz klikam install na stronie i podaje starą ścieżkę dostępu i nic się nie dzieje :(.

Ktoś mi coś doradzi?

Al_Cap0ne

Wquestach do 20lv nie było problemów z mobami po pewnym chacie gm-owie tworzyli grupy mobków tak żeby nikt nie był poszkodowany a jak jest dalej zaraz zobaczę bo dopiero wstałem :P

Co do waszych problemów poszperajcie w tym forum bo już parę razy to pytanie było poruszane i jakoś chłopaki sobie z tym radzili. Ja takiego problemu nie miałem, tak jak kiedyś mówiłem wgrałem 54game na inna partycje bez śladu l2 i wszystkie upedate chodziło i gra tez odpala (i nie miałem żadnego ru serwa w rejestrze itp)

Vatex

zadziałało mi 4game wywalilem restart kompa instalacja nowe 4 game stare ścieżki dostępu i jestem w grze. Co do questow hmm mam 19 lvl robie  quest na profe a GMi biegają i spamują mobami aby tylko płaczów nie było. A Polacy tylko drą się na  "!" i do tego po polsku. :)

Freya

Nie mogę zrobić update. Wyskakuje okienko, żeby zainstalować nową wersje 4game, jak się zgadzam to nic się nie dzieje :/
Macie pomysły jak zrobić ten update?

Vatex

wywal 4game z dodaj usuń programy, wejdź na stronę goda tam zamiast update masz już guzik install ściągnij ponownie 4game jakieś 25 mb zainstaluj. Ważne abyś podczas instalacji podał stare ścieżki inaczej  zacznie ściągać ponownie całą grę.

Metetron

Wielkie dzięki dla użytkowanika Phoeniks - gra działa!

Shen

Wrzucili jakąś nową instalke która działa bez problemu? Bo nie wiem czy ściągać.

Shen

Spoko, w firefoxie nie widze opcji instal i pierwszy raz od kilku lat musialem odpalic IE.
Teraz mi wyskakuje ze musze miec visual c++, klikam instal i info ze mam nowsza wersje, to ma ja odinstalowac, zainstalowac starsza? Dla mnie to nie jest instalacja bez problemu. Walic to.

Vascius

Lol shen, pisze jak byk na 1-szej stronie że musisz odinstalować biblioteki C++ i zainstalować te o które woła 4game przy instalacji.

BTW ściągnij też tą instalke 4game która jest teraz.

Mathew08

Witam

L2 odpaliłem normalnie lecz przy wyborze serwera mam 2 o nazwie 126, czy ktoś już się z tym spotkał i wie co na to poradzić?

Shen

Gra leci, ale zawiodłem się, gracze z ru tak się spuszczali nad innovą że spodziewałem się łatwej i bezproblemowej instalacji.

SanchoPansa

mam pytanie:

jest jakaś stronka a'la l2on.net żeby sprawdzić online na EU serwerach INNOVY ?

Aresik

Cytat: Mathew08 w Grudzień 08, 2011, 01:26:32 PM
Witam

L2 odpaliłem normalnie lecz przy wyborze serwera mam 2 o nazwie 126, czy ktoś już się z tym spotkał i wie co na to poradzić?

uinstall 4game updater z beta testów, potem ściągnij nowy i zainstaluj . Jeśli nadal coś będzie nie tak, to zrób FIX ze strony www, powinno pomóc.

Aeon

hmm ja tam nic nie odinstalowywalem !
wziąłem update na stronie to mi wyskoczylo ze nowa wersja 4game lunchera jest i czy cche zainstalowac zgodzilem sie , i za chwile instalacja , szybki update i gra .

FokuSs

Cytat: Dyma w Styczeń 12, 2012, 09:14:32 PM
a ja tam jestem zadowolony bo na razie hb czyli klan z offa jest jedynym side a nie jakieś rumuńskie dzieci privow

jogaSensei

czy to normalne ze po wejsciu na serwer po 5-10 sekundach mam disconnecta? na poczatku myslalem ze to przez nadmiar graczy, ale z tego co widze na shoucie przez te 10 sekund nikt nie narzeka na podobny problem. odnosnie mojego lacza - z reguly raczej nie sprawia mi wiekszych problemow.
pozdrawiam

ArchonQQ

Smokepsv

niestety to nie pomaga mam tez ciagle dc zaraz po zalogowaniu

jogaSensei

u mnie to samo, kombinuje z ustawieniami na wszelkie mozliwe sposoby, ale wciaz DC

KaRom

Witam,

gdzie zobaczyć online jaki jest na serwerze? ;)

Edit: Wziąłem grę od kolegi (pliki zainstalowane lineage GoD), odpaliłem 4game i ściąga mi od 1%, czy to normalne, czy coś trzeba gdzieś zmienić?

1. Tak wybrałem folder docelowy Lineage2 tam gdzie mam te pliki od kolegi...
Buszek Swintuszek`

darua22

ja mam update 100% i nic sie nie dzieje, wtf? co z tym robic?

Brianoc

21% od 3 godzin :D

swoja droga tylko kretyn nie dal by nakladki EU na klienta NCwest do pobrania osobno ^^
a.k.a Szakalaka

Bot coder!

kamil101

Ok udalo mi sie naprawic moj problem   z update 0 bajtowym xD
Polskie Polaczkowo Pol PL :D
Nxi EE 72 i jakoś tam się zmienia :D.