[L2J] L2Tales - HF x20 - START 30.12.2016

Zaczęty przez eriaxy, Grudzień 10, 2016, 11:51:20 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

QmQ

Cytat: TNTx w Grudzień 31, 2016, 01:55:26 AM
Adrenalina nie działa ani inny znany klikacz. Realny online na start 1500, sporo DDOS od startu.
Z tego co slyszalem ten nowy l2ronin bot dziala

Zoltar

Cytat: Hexoc w Grudzień 30, 2016, 09:54:41 PM
Tales ssie jaja mikolaja koniec kropka.
Nie dlatego ze tam sa boty i dota (standard na kazdym servie w tych czasach) tylko dlatego ze ma najbadziej niedojebane pliki ktore z l2 maja wspolne tylko wyglad postaci nazwy skili i miast. ZERO poprawy od lata na rzecz funkcjonowania gry, skili itd.
A ta swinia verceti stawia te servery za pomoca  kopiuj/wklej.

Pozdrawiam.

O plikach to może się nie wypowiadaj jak nie wiesz, prawie każdy l2j teraz bazuje na talesowych.

Server po wczorajszych ddosach wraca do dużego online.

Nexusetti

Adrenalina nie działa, dotrzymał obietnicy z tym guardem ^^

QmQ

Cytat: Nexusetti w Grudzień 31, 2016, 03:19:36 PM
Adrenalina nie działa, dotrzymał obietnicy z tym guardem ^^
dziala na jedno konto tylko lecz za kilka dni i to zablokuja

JamesDoakes

Cytat: QmQ w Grudzień 31, 2016, 10:59:07 AM
nowy l2ronin bot dziala
do samego atakowania możesz sobie zrobic makro w nostromo, bez skryptów useless :D

pucybut

Server juz padl ? Strona lezy od kilku dni :/

Zoltar

Cytat: pucybut w Styczeń 01, 2017, 07:59:17 AM
Server juz padl ? Strona lezy od kilku dni :/

wszystko pięknie działa, sprawdź przeglądarkę.

uki123

MhM................................

Kalais

Cytat: uki123 w Styczeń 02, 2017, 08:51:04 PM
DDOS caly czas :D
U Ciebie chyba na komputerze :P

Wysłane z mojego KIW-L21 przy użyciu Tapatalka

uki123

Cytat: Kalais w Styczeń 03, 2017, 11:32:50 AM

Raczej u cb w głowie :P
MhM................................

Kalais

Cytat: uki123 w Styczeń 04, 2017, 08:31:11 PM
Cytat: Kalais w Styczeń 03, 2017, 11:32:50 AM

Raczej u cb w głowie :P
Nie płacz, nie płacz

mante

jest sens się fatygować na tego talesa? czy niewypał?
No risk - No FuN
'Dobre słowo to fortuna magnata'

Morphix

Totalny niewypał. Lepiej nie wyfarmić zbyt dużo adeny, bo dostaniesz bana, żebyś mógł wydać 150 Dp na unbana.

Do tego boty (ronin 6 kont, adrenalin 1 konto lub 6 jesli masz dojscia).
Bug na adene, dzialal na poczatku serwera i sie ludzie wyfarmili (250kk/h z kazdego okna, przy multiboxie mozna sporo przyfarmic)

Adderix

to nie ciekawie jak takie bugi byly to ludzie maja nastukane adenki ze tylko kupowac epicki... rynek strasznie ubogi jak na tyle dni po starcie...

Qky

Cytat: Adderix w Styczeń 10, 2017, 06:28:49 PM
to nie ciekawie jak takie bugi byly to ludzie maja nastukane adenki ze tylko kupowac epicki... rynek strasznie ubogi jak na tyle dni po starcie...
Kolega wyżej dostał bana za bota i płacze na forum już 3 dzien, pierdoli też farmazony i roninie jak osobiście wiem kto to sprzedaje i ile tego sprzedał. Adrenalina na jedno konto działała na początku a rynek jest ubogi bo nie ma żadnego bota, żywy online i dobre pvp na epikach.

A ten jego bug to chyba był u niego w głowie albo nasłuchał się bajek od achylka, pozdrawiam.

Morphix

A kto ma farmić te itemy żeby były na rynku?
Pierwszego baiuma zabił random klan, którego leader biegał po Giran i zapraszał kogo popadnie oferując DP za granie supportem.
Z ciekawości tam wszedłem to jak napisałem, czy przydzieli mnie do CP to był w szoku. Full random, 1 zgrane CP i tyle.
Po zebraniu epicków leader wywalił 90% klanu i zadowolony, bo baium w plecaku.

AQ zabija nonstop Polski klan, żeby sprzedawać za DP. Zero ogarniętych klanów co by miały z 3-4 CP, które dłużej razem grają.

Qky

Cytat: Morphix w Styczeń 10, 2017, 07:26:32 PM
A kto ma farmić te itemy żeby były na rynku?
Pierwszego baiuma zabił random klan, którego leader biegał po Giran i zapraszał kogo popadnie oferując DP za granie supportem.
Z ciekawości tam wszedłem to jak napisałem, czy przydzieli mnie do CP to był w szoku. Full random, 1 zgrane CP i tyle.
Po zebraniu epicków leader wywalił 90% klanu i zadowolony, bo baium w plecaku.

AQ zabija nonstop Polski klan, żeby sprzedawać za DP. Zero ogarniętych klanów co by miały z 3-4 CP, które dłużej razem grają.

Chociaż raz byś przyszedł na AQ to byś wiedział kto tam się bije i kto go zabija...

Jednym słowem info Morphixa jest totalnie z dupy, sam jestem w szoku jak on sobie sam to układa kto co bije i jak jest...

Morphix

Cytat: Qky w Styczeń 10, 2017, 07:25:52 PM
Kolega wyżej dostał bana za bota i płacze na forum już 3 dzien, pierdoli też farmazony i roninie jak osobiście wiem kto to sprzedaje i ile tego sprzedał. Adrenalina na jedno konto działała na początku a rynek jest ubogi bo nie ma żadnego bota, żywy online i dobre pvp na epikach.

A ten jego bug to chyba był u niego w głowie albo nasłuchał się bajek od achylka, pozdrawiam.

Nie chciałem tego robic, ale widze ze jakis obrońca talesowych gówno serwerów się znalazł, więc wyciągnę cięższe działa.

Zaraz podeślę w temacie sporo ciekawych screenów.

Qky

Cytat: Morphix w Styczeń 10, 2017, 07:28:26 PM

Nie chciałem tego robic, ale widze ze jakis obrońca talesowych gówno serwerów się znalazł, więc wyciągnę cięższe działa.

Zapodaj zapodaj te swoje ciężkie działo, nie żaden obrońca ale LSD rzeczywiście ubiło tego baiuma bo nikt się tam prawie na pierwszym baiumie nie pojawił.

TNTx

Cytat: Morphix w Styczeń 10, 2017, 07:28:26 PM

To nie ten bishu1 co płacze na forum i ingame że dostał bana?
Ps. Pierdoły gada może z 10% jego wypowiedzi się pokrywa :)

Morphix

Zacznijmy od Ronina i Achylka, bocił ile chciał i wyfarmił co potrzebował, ale przecież 100% bot protection.

Następne może 100% bot protection i adrenalina, która miała działać przez chwile na 1 okno, a potem być naprawiona?

A może scrackowana adrenalina w połączeniu z multiboxem? Do tego klan botów, który również po zreportowaniu nie dostał bana.

Zaraz dodam jeszcze kilka perełek, np. rozmowy z devem talesa, prywatny A.dll, czy inne zmyślone fakty.

Qky

Adrenalina nie działa, działała na początku na jedno konto, wstawiasz mi tu screeny które sam achylek robił dobry tydz temu...

Morphix

Cytat: Qky w Styczeń 10, 2017, 07:40:38 PM

Adrenalina nie działa, działała na początku na jedno konto, wstawiasz mi tu screeny które sam achylek robił dobry tydz temu...

Ślepy jesteś? Jaki bot jest na screenach? i jaki są daty? Chyba, że dla Ciebie 10 dni po starcie to dalej początek..

TNTx

Jestem z kubusiem w klanie i on ma trochę inne zdanie na temat tego ronina jak i adrenaliny niż kolega bishu1 :)

bula

miedzy 30 grudnia i 6 stycznia nie ma 10 dni :<