Szukam Interlude 15-50x

Zaczęty przez siwybambus, Grudzień 05, 2016, 01:57:20 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

siwybambus

Witam Wszystkich!

Mnie i paru osobom wróciła ochota do gry w L2 i mamy wielką prośbę.
Jest jakiś niedawno postawiony serwer Interlude raty 15-50, na którym gra dużo ludzi i widać, że żyje? Lub wiecie, czy bardzo niedługo jakiś wstanie i bardzo dobrze prognozuje jak na razie?
Fani L2, piszcie śmiało, bo troszkę chce się grać. :)
Ostatni serwer, na jakim graliśmy, to L2 Cleaver bodajże i podobnego szukamy.

Pozdrawiam Siwy/Medicus

Li

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
*&%&^(*^*&^N(MKSN (*&^)((U(*S)*&S(*US(&(S*DU(_*U_

(i tutaj słychać napi****anie głową w mur)

Przyjdą tacy, którzy Ci zaraz wskażą za***bisty serwer.

A ja mówię - nie ma.
Pamiętasz Lineage 2 ze starych czasów privów, sprzed ponad 5 lat,  a teraz community i serwery się pozmieniały.
I stare nie wróci.

A napi***alam głową w mur, bo nie Ty jeden taki jesteś, i ja byłem i dość sporo innych, a obecne serwery to zwykły śmiech na sali nastawione na cash a nie na rozgrywkę w starym stylu. Bolki i Lolki stawiają serwery, a starych graczy można policzyć na palcach jednej ręki.

Są 2 low-raty jedynie, L2Dawn(Interlude) i L2Shrine(Gracia Final) - te są dobre, w starym stylu, ale low raty i hardcore.
Pan Soulern jest debeściak. I jego mafia też.

Gogeta

Shanique

Zajrzyj do działów Zapowiedzi oraz L2OFF i L2J, poczytaj prezentacje o serwerach i jeśli któryś Cię zainteresuje to zaloguj się i zobacz jak jest.
Najlepsze wyjście.
Pytając innych o opinię tylko mącisz sobie w głowie, bo jeden Ci poleci to, a inny co innego i już jest wojna w temacie, bo każdy będzie się upierał przy swoim, przy okazji obrażając wszystkie inne.

siwybambus

Dzieki za pare slow. ;) Nie ma co tu sie obrazac, wysluchanie opinii innych ludzi jest dobra metoda sprawdzenia, bo to ludzie tworza serwery. :) Ale macie racje, ze kiedys bylo inaczej.
Na razie chyba zobaczymy l2dex, bo jest dosc ciekawy pod wzgledem malej ilosci udogodnien. Troszke przypomina low rate i fabryczne ustawienia.
A tak btw. cos ta gra ma w sobie, ze sie chce do niej powrocic. ;)

Spokojnie

jeśli chcesz pograć jakiś czas i poczuć namiastkę klimatu "ze starych czasów" zapraszam na L2Dawn
może raty trochę niższe ale serwer stoi i jeszcze postoi zabawa znakomita

jeśli idziesz z kilkoma znajomymi to od razu postaraj się dogadać z jakimś klanem na początek pomogą

gra tu dość dużo polaków (tylko nie wiem czy to + czy - :P ), kilka klanów jest powiedzmy polskich kilka international z dużą ilością polaków (są klany np. Legion gdzie grają sami polacy - low lvl w większości tzn. tacy co poprzychodzili niedawno na serwer lub grają jakiś czas ale spokojnie i wolą się lewelować bez wojen). (po invite do Legionu z tego co pamiętam pm do ISE , Michajster  lub Me)

Zapraszamy

madrak

Też polecam http://l2dawn.com/ , serwer stabilny i nie ma donate.
rate x 5, a z pomocą clanu to w sumie chwila się wyexpić i zacząć zabawę.

Trochę mi przypomina Wratha ze starego Dexa.

Polski clan Rebirth, zapraszam  :)

I co ważne, nie ma cyrylicy :D

WildBoy

sorsy

ciężko określić, ok. 500, ale stabilne :)

WildBoy

sory ale troche za pozno by zaczynac gre na tym serwie

Spokojnie

dlaczego za późno cały czas nowi gracze przychodzą serwer stabilny bez dotacji bez botów (albo jest ich bardzo mało - bo ja nie widuję)
jeśli ktoś chce pograć dłużej to serwer stoi  i jeszcze postoi !!!

stabilny i pewny serwer jak ktoś bez spiny spokojnie chce długo pograć a nie skakać po serwerach

Zapraszamy !!!