Kilka osób do wspólnej gry.

Zaczęty przez f0x, Marzec 07, 2017, 09:36:18 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

f0x

Szukam kilku chętnych osób do wspólnej gry, głównie wieczorkami, ze względu na pracę do 21/22. Jacyś chętni ?

DzuDzak

ja mam około 4-5 osób do pogrania wieczornego mniej więcej 19-24 potrzebny drugi heal i ewentualnie iss

Yasuo

Tez bym zagral ale musze przestudiować info o heliosie bo nie wiem nic o tych odrodzeniach itp ;/

f0x

Tak jak pisałem pracuje do pon-śr do 21 reszta do 22 oczywiście nie pracuje codziennie. Też muszę przestudiować bo zatrzymałem się na H5. Co do klasy możemy się jakoś dogadać, wolę to przestudiować na TS'ie jeżeli dalej potrzebujecie.

Pozdrawiam

sasaku

Ja chętnie pogram od zera 4fun.
Preferuję yull/tank ew. aeore

rimi18

f0x

Już nas kilku się zebrało. Planujemy luźną grę 4fun. Niektórzy grają więcej inni mniej, każdy kiedy ma ochotę i czas. Nie planujemy grać typowo w CP im nas będzie więcej tym łatwiej będzie grać w full pt. Nie mamy określonego czasu, myślę że o każdej porze się kogoś znajdzie ale większość gra głównie wieczorami od 17/18 do 24/2. Jedyny wymóg to +18 i jako takie pojęcie o grze. Jeżeli ktoś ma ochotę do nas dołączyć, dodajcie mnie na aplikacji Discord (komunikator):

fOx#7103

Zapraszamy

QxQ

Cześć, specjalnie założyłem tutaj konto :P

Wybieram się tutaj pograć i szukam ekipy.
Interesuje mnie granie typowo 4fun.
Co do klasy, na ten moment interesuje mnie ISS.. ale mogę się dostosować.

f0x

Ściągaj discorda i dodaj mnie nick masz wyżej.

Gallardoreed

Pytanie - chciałe wrócić do l2 po dłuuuuugiej przerwie. Zatrzymałem się na h5. Sporo grałem na Exilium, ale to typowa pvp jebanina. Po  2 latach przerwy chciałem zobaczyć jak wyglądają te nowe "Linejdze". Za grę na oficjalnych serwerach się płaci? czy jak to teraz wygląda? Z chęcią bym sobie pograł 4fun.

Shanique

Cytat: Gallardoreed w Czerwiec 05, 2017, 11:15:08 AM
Pytanie - chciałe wrócić do l2 po dłuuuuugiej przerwie. Zatrzymałem się na h5. Sporo grałem na Exilium, ale to typowa pvp jebanina. Po  2 latach przerwy chciałem zobaczyć jak wyglądają te nowe "Linejdze". Za grę na oficjalnych serwerach się płaci? czy jak to teraz wygląda? Z chęcią bym sobie pograł 4fun.
Nowe kroniki na offkach są za darmo. Można kupić PA, ale jest to zupełnie dobrowolne.

Gallardoreed

Jakaś strona tych serwerów istnieje? Co z nowymi graczami którzy powiedzmy wracają po latach do gry? Bo większość klanów pewnie szuka ogarniętych osób do CP najlepiej juz wyexpionych i ubranych w coś znaczące EQ... Co z osobami które przychodzą solo i nie mają ekipy do gry?

Shanique

Gallardoreed

Jakiś dobry DD do farmy? Zawsze grałem tyrkiem, nie wiem jak jest obecnie...

kacyk

dzisiaj wbiłem pierwszy raz na goda, zalozylem bd. Slabo ogarniam, ale jak ktos szuka ludzi do wspolnej gry wieczorami to ja chetnie. Moge zmienic postac jak cos

nick "kacyk :D

//haran: bez double postów