Odp: [L2J] L2Emi - IL x15 - START 08.09.2017

Zaczęty przez UgliBiBagli, Czerwiec 22, 2017, 01:27:16 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

aqq123

Cytat: jac0l w Sierpień 17, 2017, 08:23:45 PM
Cytat: aqq123 w Sierpień 17, 2017, 11:48:36 AM
Wystarcza coustom farm zone które zabija jedna z lepszych mechanik tej gry jakim jest CRAFTING. Nie dość ze Interlude ma którym nie ma co robić to te farmy. Wywaliłeś crafting na rzecz jeszcze większego grinu.... hahaha

w końcu coś innego,więc kończ waśc

Innego?  hahaha tak bo to pierwszy interlude z farm zone hahaha

Cytat: Sheani w Sierpień 18, 2017, 12:21:48 AM
Cytat: aqq123 w Sierpień 16, 2017, 05:51:59 PM
Ja ten projekt odrzuciłem na starcie z powodu customow i najnudniejszej kroniki ever.

to po co wchodzisz i sie udzielasz ? l2 gwiezdne wojny ma sie tak swietnie przeciez ze mozna siedzic  w tematach i komentowac ... a nie sorry ludzie jednak wola grac interlude a nie wlazic na inne gracje i oddyseje i pisac pierdoly jakie to sie l2 slabe zrobilo

Bo mogę i nikt mi tego nie zabroni.
Widzę ze co poniektórzy nie maja pojęcie do czego służy forum.

Asgota

Cytat: aqq123 w Sierpień 18, 2017, 09:59:29 AM

Innego?  hahaha tak bo to pierwszy interlude z farm zone hahaha

Może nie pierwszy ale gwarantuje Ci że inny niż wszystkie :) Już samą podstawą jest to że wszystko robimy sami, żadnych gotowców...

Slomek

Soul Cry 13
Enchanty A i S
S grade shoty zamiast tanio za adena dać za farm itemy i wrzucić też w donate.
Premium exp i drop zmniejszyć moim zdaniem o 20%, ale to tylko moja opinia.
Mana, hp CP potion również dodać do donate.
Book of giants.
Premium buffy - resisty i summon. To na pewno kupię bo nie chce mi się 3 okien odpalać żeby się zbuffować. Trzeba jeszcze czas tych buffow określić.
Rob donate śmiało. To jest serwer pvp mid. Zarób kasę i zrób fajny low rate x5-7 z mniejszym donate.
l Coke and Pepsi are the same thing. Wake up people !!!

http://slomianywdowiec.mybrute.com

Asgota

Cytat: Slomek w Sierpień 18, 2017, 11:27:49 AM
Soul Cry 13
Enchanty A i S
S grade shoty zamiast tanio za adena dać za farm itemy i wrzucić też w donate.
Premium exp i drop zmniejszyć moim zdaniem o 20%, ale to tylko moja opinia.
Mana, hp CP potion również dodać do donate.
Book of giants.
Premium buffy - resisty i summon. To na pewno kupię bo nie chce mi się 3 okien odpalać żeby się zbuffować. Trzeba jeszcze czas tych buffow określić.
Rob donate śmiało. To jest serwer pvp mid. Zarób kasę i zrób fajny low rate x5-7 z mniejszym donate.

Soul Cry 13 - Nie są potrzebne na serwerze
Enchanty A i S - Enchantów nie chcę umieszczać w dotacji, ale rozważę.
S grade shoty - nie ma sensu.
CP Potion - Może dodam, bo też nie są drogie.
Book of giants. - To samo co do Enchantów
Premium buffy - resisty i summon. - Też to rozważałem, tylko jeszcze nie wiem jak to rozwiążę, NPC lub AIO. Wszystkie buffy 2h

QRQ

Możesz postawić osobnego NPC co gada tylko z premium i tam bedą resisty + zwykłe ale dłuższe + nobless.
z doty
+ infinity strzały
+ infinity ss
+ infinity soe

Na szybko pobiegałem. Nie ma bezpośredniego tp na 2 pietro cruma?
Postawiłbym ze 2 sentinele przy tp na piętrach co by jakaś grupka nie pkowała wszystkiego co podejdzie.
Jak wyglądają rewardy za zamek skoro manor nie będzie funkcjonował?
Będzie jakieś alt+b? Npcki rozsiane po dion są uciążliwe.

Asgota

Cytat: QRQ w Sierpień 18, 2017, 02:26:57 PM
Możesz postawić osobnego NPC co gada tylko z premium i tam bedą resisty + zwykłe ale dłuższe + nobless.
z doty
+ infinity strzały
+ infinity ss
+ infinity soe

Na szybko pobiegałem. Nie ma bezpośredniego tp na 2 pietro cruma?
Postawiłbym ze 2 sentinele przy tp na piętrach co by jakaś grupka nie pkowała wszystkiego co podejdzie.
Jak wyglądają rewardy za zamek skoro manor nie będzie funkcjonował?
Będzie jakieś alt+b? Npcki rozsiane po dion są uciążliwe.

TP na 2 piętro CT nie planowałem :P chciałem żeby było trzeba jednak trochę pobiegać, Ale myślałem też nad postawieniem TP na dole zaraz przy rozwidleniu na wprost respu na 1 piętrze.

Z tymi Sentinelami dobry pomysł.

Co do zamków, ludzie wybrali że Siege będą możliwe na wszystkich zamkach i niestety ciężko nam dać jakieś fajne bonusy jeżeli tak po prawdzie przy niskim online nawet lol klanik będzie mógł mieć zamek.
Ale może zrobimy tak że właściciele wszystkich zamków będą co godzinę dostawać do CWH powiedzmy po 5kk adeny, co tygodniowo da im za free 840kk adeny.
A właściciele Dion Castle (czyli zamku Maintown) będą otrzymywać Adenę + Ancient Adenę i dodatkowo po trochę fragmentów. Myślę że to mogło by zrobić dobre dymy pod Dion ;)

NPC zostają, nie będziemy robić jak na 99% H5 że w community jest wszystko. Rozmieszczeniem i budową NPC chcieliśmy wywołać to poczucie nostalgii "jak to było kiedyś". Bo niestety teraz nawet z Interlude zrobili już....

perfect1995

Oj Asgota tyle się opiesz i napracujesz a  i tak nic  tego nie wyjdzie;p Polska to Polska ...

Asgota

Cytat: perfect1995 w Sierpień 18, 2017, 03:06:41 PM
Oj Asgota tyle się opiesz i napracujesz a  i tak nic  tego nie wyjdzie;p Polska to Polska ...

Spokojnie, ja tego nie robię tylko dla naszych krajan <3 Do tego stopnia mnie jeszcze nie pojebało  hahaha
Czekam tylko na stronkę i lecę z reklamą :)

Poza tym wiesz, ja to robię bardziej Hobbistycznie, także podchodzę na totalnym chilloucie.

Asgota

Ok. Premium Buffer dodany, na czas bety za free ofc, jak ktoś jest ciekaw jak wygląda i co w nim jest można śmiało wbijać!

Wrzuciliśmy nowego patcha z texturami nowych NPCków, także polecam pobrać.

Tak po cichutku wam powiem że planowana data startu to 8.09.2017, ale to tak po cichutku ;)

onlyYou

po 1 - nic z tego projektu nie bedzie. online w granicy 100.....
po 2 - jeszcze dota z której nikt nie skorzysta z uwagi na to, iż serwer padnie za miesiąc maksymalnie dwa...
mimo wszystko życzę powodzenia.

Asgota

Cytat: onlyYou w Sierpień 19, 2017, 10:34:38 AM
po 1 - nic z tego projektu nie bedzie. online w granicy 100.....
po 2 - jeszcze dota z której nikt nie skorzysta z uwagi na to, iż serwer padnie za miesiąc maksymalnie dwa...
mimo wszystko życzę powodzenia.

perfecT

Na drugim piętrze są silniejsze mobki i lepszy drop ? Rozważałeś może auto flag zone zrobić czy jakoś tak ;P

Asgota

Cytat: perfecT w Sierpień 19, 2017, 12:19:00 PM
Na drugim piętrze są silniejsze mobki i lepszy drop ? Rozważałeś może auto flag zone zrobić czy jakoś tak ;P

Niedługo będzie nowa strona i wszystko będzie bardziej czytelne. Planujemy automatyczne flagi po uderzeniu RB i wszystkich championów w CT

jac0l

CytatGimnazjaliści moderatorami forum. To smutne.

Cytatserv na max 2-3h mam all +16 i co dalej

Niqez

Cytat: Asgota w Sierpień 18, 2017, 03:12:46 PM

Spokojnie, ja tego nie robię tylko dla naszych krajan <3 Do tego stopnia mnie jeszcze nie pojebało  hahaha

Poza tym wiesz, ja to robię bardziej Hobbistycznie, także podchodzę na totalnym chilloucie.

Zycze Ci jak jak najlepiej, widze ze wkladasz w serwer duzo pracy, mam nadzieje ze nie bedziesz rozczarowany co do graczy :) bo flame w PL gracze sa chyba najgorsi na swiecie. a niby w l2 juz graja ludzie tylko 20+ ...

Asgota

Cytat: Niqez w Sierpień 20, 2017, 12:45:45 AM
Cytat: Asgota w Sierpień 18, 2017, 03:12:46 PM

Zycze Ci jak jak najlepiej, widze ze wkladasz w serwer duzo pracy, mam nadzieje ze nie bedziesz rozczarowany co do graczy :) bo flame w PL gracze sa chyba najgorsi na swiecie. a niby w l2 juz graja ludzie tylko 20+ ...

Dzięki wielkie za ciepłe słowa :)

Dziś jakoś w nocy powinna pojawić się nowa strona.

Asgota

Data oficjalnego startu, Strona oraz Acc Panel wdrożone. www.l2emi.eu
Na forum pojawił się temat pomocy w reklamowaniu, jak ktoś jest chętny zachęcamy do pomocy! Przewidywane są nagrody!

Slomek

11. 09 zaczynam urlop. Ładnie się złożyło :)
Wyrobisz się czasowo i marketingowo?
Ktoś pisał wcześniej o pvp zone na najlepszych spotach. Dobry pomysł.
Co do enchantow to daj C B A grade a S tylko drop czy tam farma.
l Coke and Pepsi are the same thing. Wake up people !!!

http://slomianywdowiec.mybrute.com

Asgota

Cytat: Slomek w Sierpień 20, 2017, 01:55:27 PM
11. 09 zaczynam urlop. Ładnie się złożyło :)
Wyrobisz się czasowo i marketingowo?
Ktoś pisał wcześniej o pvp zone na najlepszych spotach. Dobry pomysł.
Co do enchantow to daj C B A grade a S tylko drop czy tam farma.

Może i dodam eaa i Ewa do sklepu za kilka fragmentów armor i weapon. Ale s tylko z dropa.
Pvp zone nie będzie, będzie flaga po uderzeniu championa i rbka w CT

Muaii

Moim zdaniem nie dawaj ewa i eaa do sklepu. Nie dla Dc setów +6 za enchanty ze sklepu. Niech sie nuki też pomęczą. Każdy ma swoje zdanie ale takie propozycje kazdego nie wiem czy maja sens. Kilka dni przed startem bedzie juz all z gm shopu i caly misterny plan pojdzie w pizdu

Asgota

Cytat: Muaii w Sierpień 20, 2017, 07:30:33 PM
Moim zdaniem nie dawaj ewa i eaa do sklepu. Nie dla Dc setów +6 za enchanty ze sklepu. Niech sie nuki też pomęczą. Każdy ma swoje zdanie ale takie propozycje kazdego nie wiem czy maja sens. Kilka dni przed startem bedzie juz all z gm shopu i caly misterny plan pojdzie w pizdu

Widzisz wspomniałeś o dc setach, bardzo istotna sprawa która wyleciała mi z głowy. Także enchanty A odpadają.

danielson08

Czy beda farmy inne niż na cruma?  Ten serwer przypomina mi serw WarofRaces z którym mam spoko wspomnienia

Asgota

Będą w sumie 4 farmy, tylko każda odpowiada za cos innego.

Cruma Tower 1 i 2 piętro na których lecą fragmenty na wszelaki sprzęt A/S. 3 piętro na którym znajduje sie core zmodyfikowany.

Kata Dark Omena oraz Necro Saints w których leci AA potrzeba na unseala / SA

Oraz shrine na którym farmi sie marki na 3 Klasę.

Orkes

Skoro chcesz żeby się nuki pomęczył to może warto Majora trochę ulepszyć na DC robe delikatnie zepsuć ?
I tak przez pierwszy tydzień to 70% będzie nuków.

Asgota

Uwierz mi moby maja większy m def względem pdef, także według moich testów farma łukiem daggerami lub innymi ddkami jest naprawdę przyjemna. Do tego 500mp reuse 5sec w mp potkach. Dużo już ludzi płakało na ten temat. Ale moim zdaniem powinni przynajmniej trochę myśleć a nie spamować F1 do oporu.

W armorach nie zamierzam grzebać. To wszystko zostaje retail.