[L2OFF] E-Global & Valhall-Age - IL x7 - START 20.04.2018

Zaczęty przez prawdziwyON, Kwiecień 06, 2018, 12:01:46 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Saizzo

Heya,

Ma ktoś z Was może problem z updater'em ? Mi caly czas narzeka na npkscrypt.dll missing. Wyłączyłem antywirusa, zainstalowałem nowego DirectX ze strony Microsoft i dalej ten sam błąd... jeśli ktos natrafił na coś podobnego lub wie jak to ominąć z góry wielkie dzięki ! : )

EDIT: Dodam, że mam Windowsa 8. Może ktoś ma niezawirusowany folder system do udostepnienia ? : )

Pzdr

ojciec1987

Mialem dokladnie ten sam problem co Ty - zainstaluj uTorent, wtedy pobierzesz bez problemu - rozpakowywujesz tylko clienta i odpalasz spod systemu gry. Dziala od razu. Pozdro.

Szukam jakiegos PL klanu z dobra atmosfera - z Tsem - tak zeby dobrze razem pograc i przypomniec sobie jak to bylo kiedys na starych privach - moge zrobic profke pod klan.

Saizzo

Heya Ojciec,

Niestety nie pomogło. Już próbowałem podobne kombinacje. To co zrobiłem to ściągnąłem przez torrenta klienta L2. Wrzucilem go na dysk D: rozpakowałem na dysku D: i stamtąd próbowałem uruchomić grę przez system/l2.exe... dostaję error:
"L2/exe -System Error
The program can't start because npkscrypt.dll is missing from your computer. Try reinstalling the program to fix this problem."

Jakieś inne pomysły ? :/

Nexusetti

Server to jedna wielka korupcja, administracja nawet się z tym nie kryje. Najbardziej spodobała mi się opcja odbanowania się po zostaniu złapanym na bocie za realna kasę.

"Only fee-based unbanning: For this, it is necessary to pay a penalty in the amount estimated by the Administration (for details, contact the Support Service). Family Coins can be written only from the CP balance."
temat: Bot Hunting

Zapewne cała topka serverowa to będą kozacy z karta kredytową :D

baxu

Cytat: Nexusetti w Kwiecień 22, 2018, 09:13:41 PM
Server to jedna wielka korupcja, administracja nawet się z tym nie kryje. Najbardziej spodobała mi się opcja odbanowania się po zostaniu złapanym na bocie za realna kasę.

"Only fee-based unbanning: For this, it is necessary to pay a penalty in the amount estimated by the Administration (for details, contact the Support Service). Family Coins can be written only from the CP balance."
temat: Bot Hunting

Zapewne cała topka serverowa to będą kozacy z karta kredytową :D
+1
E-global opisany w kilku zdaniach
Addicted

prawdziwyON

Jest polski klan:)) poza tym bardzo duzo naszych graczy. Jak najbardziej na +++

RyneczekLidla

Szukam ludzi do cp magów na gotowe postacie , więcej info pm

axac

Ktos wie ile mozna kont odpalic bo nigdzie nie moge znalesc?

Saizzo

Jak sie nazywa jakis Polski klan ? Mozna przynajmniej im dac troche punktow za przejscie przez akademie : )

Fresh

Jak ktoś szuka drivera tu chętnie CZASEM lognę się na jakiegokolwiek nuka/dd/ee.

2stowa2

ThugLife

prawdziwyON

Ogolnie ludzi jest bardzo duzo, na kazdym spocie pvp- to co dla mnie najwazniejsze. Dlatego serwer na PLUS

2stowa2

yTr

Jak działa ten polski klan? grają systemem CP czy wolna amerykanka? party organizowane czy większość na własną rękę? jakie klasy są najbardziej potrzebne?

2stowa2

nie ma cp, ludzie byli rekrutowani na serwerze, a party to nie wiem bo ja tam smigam na 77 a reszta 40-63

Nemezis

Ma ktos dzialajacy acp na tym serv? Bo na tych dziwnych plikach nic mi nie dziala:P

Avenev

Dota tak bustująca ,że po tygodniu działania serwera juz w s grade biegaja osoby.  1 coin za około 200k  , a sklepów z 1k+ coinów  w giran nie brakuje. Nie moje klimaty, gdzie co drugi sklep ma wiecej coinów niż   animal skin ,steam itd razem wzietych;)

Nemezis

Kogo stac to donatuje i utrzymuje serv, to ze gramy za darmo nie znaczy ze serv nie ponosi kosztow utrzymania. Zarabiaja za swoja prace i tyle, nie wiem co ma C grade eq do S ale ok. Nie zmienia to faktu ze po tyg ludzie maja tyle pvp (realnego) co na naszych eu po 2 miesiacach.
Ponawiam pytanie o jakis acp hehe

axac

Nemezis