Jaki obecny serwer warto wybrać?

Zaczęty przez Haylash, Październik 12, 2017, 01:56:16 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Haylash

Chciałem grać na Ramonie, ale widzę, że serwer się sypie i to mocno.
Jakieś inne serwery? Zależy mi, żeby to był ten z tych bardziej zaludnionych, w końcu chcę z kimś pograć. Nie ważne czy NA czy EU. Ważne żeby było co najmniej 1100+ i nie za dużo botów (chociaż to zapewne problem na każdym serwie). A więc co warto?

Neural

S.h.O.c.k  Team
Neural Siegel Knight 99

Shanique

Vilhelm

Ruski classic pozamiatane jest ;-) Na nowych Ruskich juz 77lvle

Ja polecam Skelth ;-D
Lineage 2 Classic EU Skelth
Titan 78 - Vilhelm
Moonlight Sentinel 77 - Villz

fgt

Cytat: Vilhelm w Październik 24, 2017, 10:34:12 PM
no, cale cztery postaci na dwa serwery

a na starych ruskich classicach sa 80tki, pytanie tylko co z tego

Vilhelm

Cytat: fgt w Październik 25, 2017, 04:08:11 AM
Cytat: Vilhelm w Październik 24, 2017, 10:34:12 PM
no, cale cztery postaci na dwa serwery

a na starych ruskich classicach sa 80tki, pytanie tylko co z tego

Nie cztery postacie tylko na  Einhasad na top 100 -> 90 jest z ally ROA (78-x3, 77x11 itp)  w niecale 2 miesiace ( https://ru.4game.com/lineage2classic/play/ratings/ )
Titan 78 - Vilhelm

fithlaf

No graja to maja co sie dziwic ? ;d niby taka dominacja a jednak wszystkich zamkow nie maja a na serwie gra sie przyjemnie ;) chociaz juz po 2 miesiacach widac nawet na ruskim srwie jak wyglada dzisiejsze community l2 (czyli polowa quit ;d) natomiast z polakow jakies 80% ;)

Vilhelm

Ruski jak zawsze cisną choćby nie wiem co....
Tak czy innaczej ROA strasznie śrubę dokręciło na Einhasad co odbiło się na online na serwerze. 78 na nowym serwerze w 1.5 miesiące - masakra.  Paagrio nieoczekiwanie cały czas full.
Skelth rok temu też był dojechany przez Madpro i dopiero teraz się odradza jak nie ma już takiej jednostronnej dominacji.
Titan 78 - Vilhelm

QxQ

Siemka, to co polecicie Skelth (EU) czy Einhasad (RU) ?
jaka jest różnica w opłatach?

co idzie kupić za dotę?
no i jak +- online wygląda na tych serwerach?

QxQ

Cytat: RedWind w Listopad 17, 2017, 06:34:03 PM
Skelth
ponieważ?

tańszy/droższy ?
bardziej zaludniony / mniej zaludniony ?
Dota podejrzewam że taka sama, skoro to ta sama firma.
dodam iż cyrlica mi nie przeszkadza.

haran

Tak ogólnie to Skelth jest martwy. Przynajmniej takie odnoszę wrażenie po krótkiej wizycie.

Cytat: Naito w Grudzień 12, 2016, 05:06:56 PM
Drobne przepychanki słowne czy lekko prowokujące słowa są jak najbardziej wskazane

nawrot

Skeleth to dobry serwer jak ma ktoś cp 70+ bo na wysokich lvl znajdzie się jeszcze pvp na siegie,epikach czy tam dziennych rb, ale dla solo graczy i low lvl ten serwer to totalna porażka, ponieważ poza grindem nic ciekawe nie uświadczy, a RU classic jest zapchany na wszystkich spotach nawet tych low lvl, ale rozpoczecie gry bez cp też nie ma sensu ;) no chyba, że zna ktoś Rosyjski. Ja z cp gram na Pagrio mamy 60+ lvl i gra nam się naprawdę bardzo dobrze bo pvp i ludzie są wszedzie.

fithlaf

Pagrioo to teraz top online jesli chodzi o offy, prawdopodobnie najlepszy wybor jesli chodzi o swiezych graczy, z 2 strony jest najbardziej zapchany. My gramy na einhasad, bez cp, w kilka osob, mamy kolo55-60 i pare osob kolo 40 :) gra sie przyjemnie, tylko trzeba umiec sie z gry na tych lvlach ;). Nawrot czym grasz i w jakim klanie cupiecie?

nawrot

Mamy klan tylko pod bonus do expa obecnie, a gram OL-em.

QxQ

rozumie, to jak myślicie lepszą opcją będzie Einhasad czy jednak lepiej ruszyć na Pagrioo?
wchodzę na serwer sam, zaczynam od 0.
Rosyjski mi nie przeszkadza, dogadam się :)

fithlaf

Ciezko powiedziec, ja osobiscie jestem w stanie pomoc cos tam na einhasad, nie wiem jak tam na pagrioo ;) teraz jest event ktory daje bardzoo ulatwilny exp (full buf praktycznie z 2profy jest) zalezy tez jaka postacia chcialbys zaczac i czego oczekujesz od serwera ;) teraz sa dni otwarte, proponuje wbic, rozejrzec sie, podpytac i zdecydujesz ;)

nawrot

Cytat: QxQ w Listopad 18, 2017, 02:10:38 PM
rozumie, to jak myślicie lepszą opcją będzie Einhasad czy jednak lepiej ruszyć na Pagrioo?
wchodzę na serwer sam, zaczynam od 0.
Rosyjski mi nie przeszkadza, dogadam się :)

Pagrio to wspanianiły serwer, ale jeśli nie masz cp i nie umiersz Rosyjskiego to lepiej idź na Einhasad bo jest tam więcej Polaków.  Ewentualnie jesli lubisz driverowanie to możesz do nas do cp wbić. Szukamy obecnie drivera na SpS-a.

fithlaf

niby wiecej polakow ale tak rzeczywiscie uprzedzam ze zostalo ich kilku ;P tak czy siak radze zajrzec i zobaczyc jaki klimat ma kazdy serwer, gdzie nie zaczniesz bedzie dobrze

QxQ

zdecydowałem się na Pagrio, ze względu na "wiek" serwera.

Po prostu jako, że wchodzę solo, mam większą szanse na złapanie pt itd. skoro ludzie są bliżej mojego lvla :)

dzięki wszystkim za pomoc :)