Mapa sie nie wczytuje

Zaczęty przez jesper, Czerwiec 07, 2006, 07:23:35 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

jesper

Mam taki problem. Wrzuciłem datapack i zainstalowałem database jest wszystko ok , potem wyszedł nowszy datap pack wiec go ściągnałem , zupdatowałem poprzedią baze i na niej odpaliłem nowszy datapack .Po zalogowaniu sie do gry przechodze do menu wyboru postaci i gdy wciskam start nic sie nie dzieje . Mam cały czas ekran loading , mapy nie wczytuje . Jak to naprawić ???

PS. Sora, że nie pisze do działu help ale wydaje mi sie, że tutaj lepiej pasuje ten temat.
Lineage ][ Server

Forsaken Dimension www.forsakendimension.com

Shaman

Nie nie pasuje lepiej... zresztą czy możesz wyjaśnić o co Ci chodzi dokladnie bo troche sie pogubilem w twoim poscie :)

PS. Przesuwam do działu help

jesper

jak sie nie potrafi czytać to sie nie zrozumie ....

mapa mi sie nie wczytuje na nowym datapacku, gra przestaje reagować na ekranie loading
Lineage ][ Server

AidaN666

ludzie mam wielkiego problem aprosze o pomoc plx no wiec do rzeczy mam sobie lienage 2 c3 i che grac na serwie bnb czyli bits end bites ale przy uptadzie  mi wyskakuje taki otuz blad: Sorry, download the index file for uptade failed. please rerty later or contack the software provider prosze o pomoc z gury dzieki mozecie mi napisac na gg 7078230

Art00Det00

AidaN666  czy ty robisz oficjalny update czy jakiś autoupdate który oferuje Ci serwer? Jeśli to pierwsze to się nie przejmuj, czasami tez mi się errory pojawiały w trakcie update'owania z C3 na C4 i mimo wszystko gra mi całkiem dobrze "hula". Najwyżej ponów update za pomocą przycisku Check Files czy jakoś tak, w kazdym bądź razie jest on w panelu wyskakującym podczas update'a. Jeśli chodzi o update z serwera Bits and Bytes to już raczej z GM powinieneś pogadać.

jesper nie każdy ma taką "baję" jak Ty, skoro to pisałeś to chyba rozumiesz co pisałeś ale masz pewien drobny problem z komunikatywnoscią. Skoro chcesz pomocy to wyjaśnij z łaski swojej jak to dokładnie wyglądało. Piszesz coś o jakichś datapackach ale jakoś nie wysilasz się żeby udzielić wiekszej ilości wyjaśnień i zamiast tego jeszcze do Shamana z wyrzutami jakimiś skaczesz.

Jeśli Ty w ogóle o Lineage mówisz to prawdopodobnie masz Chronicle inne niż serwer na którym chcesz grać. Podaj serwer na jakim jesteś i jaką masz aktualnie wersję Lineage. Nikt Ci tu w myślach czytać nie będzie.

P.S. Wracając do umiejętności czytania, jesper Ty się zaznajomiłeś z regulaminem forum? Nie sądzę. Na drugi raz rusz swoją inwencję twórczą i wymyśl jakiś konkretny temat dla swojego topic'a, żeby było wiadomo o co w nim chodzi.

jesper

Lineage ][ Server

AidaN666

no ale ja mam  problem z uptadem z patchem z serweru niesty i nei wiem co zrobic ?? jak wiecie to pomuzacie

Shaman

Cytat: jesperjak sie nie potrafi czytać to sie nie zrozumie ....

a ja proponuje grzeczniej sie odzywac jezeli oczekujesz pomocy...

AidaN666

Art00Det00

Jak już wyżej napisałem skoro to problem  z patchem to musisz się z GMem jakimś z tamtego serwera skontaktować.

A Shaman się chyba do jespera zwracał nie do Ciebie

AidaN666

aha dzieki za pomoc na razie

jesper

spoko bede grzeczniejszy , sora , to jak pomożecie ?
Lineage ][ Server

Woody

AidaN666 jak zainstalujesz gre to ja odpalasz?? bo jak tak to zainstaluj gre bez jej odpalania potem patcha i zrob update patcha moze to jest przyczyna