Tanki - Prezentacja

Zaczęty przez Nefryl, Czerwiec 02, 2006, 05:36:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Rzezim

Ej, a jak jest z daggerami i nukerami u tanków? Bo z archerami to nie mają większych kłopotów (mówie o DA i PAL), wrzucają Shackle (DA też ma Shackle? bo Paladyn ma) ale nie wiem co z sztyleciarzami i magami. Z tymi drugimi myślę że poradzili by sobie, szczególnie DA z RD i jeszcze wrzuconym na nukera shackle (zakładam że go ma :D), no i jeszcze z panterką :D Ale nie wiem jak z sztyleciarzami, bo mają niby duży damage, ale nie zawsze wchodzi, a jeszcze do tego tarcza, więc myślę że często jest Shield Successfuly i Excellent :D
SILENCE! I'll kill you - Achmed, Martwy Terrorysta.

Kll

Wiesz, gdyby bylo tak pieknie i tanki ownowalyby archerow, daggerow i nukerow, to nie wiem czy nie byloby ich wiecej niz necro w c4 :P. Czemy na tym forum jest tylu tank fanboys, a szczegolnie sk :P??
L2 DEX x4
Necro79/SwS79/Sps77:D - retired

Rzezim

Ja nie lubie  :_delf_3: Ja uwielbiam  :hu_5_3: ^_^ Ja się pytam, bo ja zabijałem na full-buffie archerów Paladynem, ale nie wiem jak daggerzy i nukerzy.

Kll

Wiesz ja na full buffie zabijalem spoilerem nukerow, co nie znaczy, ze spoiler jest super mastah :P
L2 DEX x4
Necro79/SwS79/Sps77:D - retired

Kamui

Zgodzę się na fullbuffie to ja spoilerem każdego na woa zabijałem czy nuker czy kto.

Ryltar

Cytatale nie wiem jak daggerzy i nukerzy.

Wczoraj zabilem STS.Z Plemnikiem(na tym samym serwie ma WR) bilem sie.Na full buff to za pierwszym razem dostalem,potem lepiej je dobralem i wygralem(fakt ze z 400 HP :P) na selfach to za kazdym razem wygrywalem :P

Rzezim

A DA ma Shackle i Mass Shackle? Bo wiem że Paladyn ma, ale nie wiem jak u DA. Bo mam nowy server HR (npc buffs, gm-shop) i nie wiem kogo zrobić DA czy PAL. Paladynem grałem, bardzo fajowska postać, ale nie czy DA wygrałby z nim bez panterki. A właśnie, takie noobowskie pytanie ale muszę, gdzie się dostaje buffki dla pantery?

BaRt

DA nie ma mass shackle.
To do buffów dla pantery, możesz je zdobyć od jakiegoś player'a wyłącznie. ; )

Rzezim

uu.... to nie wiem czy się będę bawił w DA, chyba Paladyna wezmę znów ;)

Ryltar

O mmmm mass shackle...najprzydatniejszy skill jaki moze byc.No w koncu bula mi go ani razu nie wrzucil.Z mentalem nie chce shackle wchodzic a wy gadacie o mass shackle...Jak wejdzie ci mass shackle w 9 osob na mentalu to idz grac na loteri bo to tak jakbys na niej wygral.

Co do Pantery,znajdz sobie klan to ci bufferzy beda buffowac albo zrob dual boxa PP i tyle,jakos mojej pantery nie mam jak zbuffowac a w PvP pomaga(chociaz na full to by wyciagala z 3k p.atk lub wiecej) tylko problem w tym ze zazwyczaj mnie gankuja jak koxam a podczas koxu jej nie wyciagam.

Rzezim

Hahaha... Ale bajer, byłem na Valakasie moim DA (czyt. Hell Knight:) i coś takiego mi fajnego dropło jak Valakas Slayer Circlet! Domyślam się że dostałem to bo zabiłem Valakasa? No prawda, waliło go z 1000 graczy ale chyba tylko ja to dostałem :) Prześle zaraz fotkę jak w tym wyglądam na razie server padł :> baaajer ;D

Reina

nie chce cie martwic, ale to tylko bajer, bez zadnych bonusow,  ale jaki prestiz (albo zysk ze sprzedazy, hehe)
"The difficulty is not so great to die for a friend, as to find a friend worth dying for"
- Homer

Retarded SuperModerator

Piszę poprawnie po polsku

Ryltar

To poprostu dowod ze go zabiles i tyle,masz radoche i mozesz pokazac jaki jestes pr0.

Rzezim

Łaa! Ale jestem pro, normalnie ownuje Valakasa 1 vs 1 :D Fajne cuś :D Nawet nie wiedziałem że coś takiego jest :D:D:D Screena postaram się dać jak chcecie

Reina

daj daj,  bo tez mnie ciekawi jak to wyglada na kims, bo musi fajnie wygladac ;)
"The difficulty is not so great to die for a friend, as to find a friend worth dying for"
- Homer

Retarded SuperModerator

Piszę poprawnie po polsku