[L2OFF] L2Lion - IL x50 - START 10.03.2018

Zaczęty przez BoNN, Luty 16, 2018, 02:28:12 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

muvek

Cytat: Niqez w Marzec 13, 2018, 11:39:33 PM
co Ty tu za ruskich wstawiasz?

Akurat dzisiaj oglądałem chwilę BOHa - lidera klanu OP, tuż przed emoQQ.
2x akurat jak wbijali pod barakiela dostawali wszyscy dc  :D

himan

Serwer bardzo fajny ataki ddos ustały bardzo duzy online 1,5-2k dużo pvp ciężki enchant jakby 50% a może mam pecha niby retailowo 66% Poprzednia edycja trwała półtora roku a nie jak ludzie piszą, że miesiąc i koniec serwera. Na twitchu widać że sporo osób streamuje własnie z tego serwer, apropo łuk sadzi kryty po 2,3k  2 pod rząd mu weszły i się złożyłem także łuk wymiata nie słuchać pierdolenia ogólnie serwer na plus Polecam!

Matahari

Cytat: muvek w Marzec 14, 2018, 12:06:58 AM

Oni na każdym mass pvp jak tylko podchodzili pod wara(nie wiem brazylijski chyba klan) to dostawali dc, pod barakielem to samo i tak od startu. Mówili, że jak im te lagi nie ustaną to wyjdą z serwera bo się nie da grać... tak czy siak było ich może 30, a gdyby nie dc to by wszystko zgarneli i pewnie wygrali ten serwer w tydzień. Dostali bana za wyrzucanie itemów w giran.

Cytat: himan w Marzec 14, 2018, 10:02:31 AM
Serwer bardzo fajny ataki ddos ustały bardzo duzy online 1,5-2k dużo pvp ciężki enchant jakby 50% a może mam pecha niby retailowo 66% Poprzednia edycja trwała półtora roku a nie jak ludzie piszą, że miesiąc i koniec serwera. Na twitchu widać że sporo osób streamuje własnie z tego serwer, apropo łuk sadzi kryty po 2,3k  2 pod rząd mu weszły i się złożyłem także łuk wymiata nie słuchać pierdolenia ogólnie serwer na plus Polecam!

nie wiem jak to skomentować ;D

Niqez

Cytat: Matahari w Marzec 14, 2018, 07:30:47 PM

Oni na każdym mass pvp jak tylko podchodzili pod wara(nie wiem brazylijski chyba klan) to dostawali dc, pod barakielem to samo i tak od startu. Mówili, że jak im te lagi nie ustaną to wyjdą z serwera bo się nie da grać... tak czy siak było ich może 30, a gdyby nie dc to by wszystko zgarneli i pewnie wygrali ten serwer w tydzień. Dostali bana za wyrzucanie itemów w giran.

Takie cos mialem pare lat temu (mowa o lagach i dc na pvp klan vs klan). wtedy wyszlo ze w przeciwnym klanie miali takie haxy, ale to juz chyba nie te czasy :D no nie wiem . dwa dni temu i wczoraj to kazdy mial problemy z dc i lagami, taraz jest niby ok

SizeMatters

Cytat: Matahari w Marzec 14, 2018, 07:30:47 PM

Co takiego się dzieje po tygodniu na mid ratach, że się je 'wygrywa'? Pytam z ciekawości bo nie gram na mid.

Cytryna

Powiem krótko..serwer jak jeden z wielu mid ratowych..jest po prostu okej ale lokalizacja serwera wymaga ustawienia odpowiednio szybkiego i dobrego serwera proxy dla nas z EU. Natomiast aktualnie jest z tym bieda..mam ping po 140-150 a przy takowym gra się średnio przyjemnie..jeśli zrobią coś z połączeniem i wysokimi pingami to chętnie zaloguje bo mam już postać z subklasą itd itp..można pograć.aaleeee z pingiem 140-150 grał nie będę tym bardziej że mam do wyboru sporo podobnych serwerów stojących w Europie.
Cytryna

rcu2xp

Botlandia ;) admin ma to w... Wszędzie jebane boty

Li

Cytat: rcu2xp w Marzec 16, 2018, 03:09:54 AM
No to był 1 z powodów dla których opuściłem ten nieszczęsny przybytek w pierwszej edycji.
Głównie było to widać na queście na recki TT.
Gdyby admin był bystry, to by przeprogramował AI NPC i zrobił randomowe przełączanie stringów opcji wyboru dialogów i boty przynajmniej tam by nie działały.
Pan Soulern jest debeściak. I jego mafia też.

rcu2xp

Tu juz nawet nie chodzi o hs. Boty są wszędzie i nikt się z tym nie kryje bo nie banuje. Gość moglby godzine dziennie poświęcić i banować, a tak to gracze mają reportować na forum boty. Jakbym miał to robić to nie miał bym czasu na farmę bo tyle ich jest :D

QmQ

Cytat: Li w Marzec 16, 2018, 08:25:34 AM
No to był 1 z powodów dla których opuściłem ten nieszczęsny przybytek w pierwszej edycji.
Głównie było to widać na queście na recki TT.
Gdyby admin był bystry, to by przeprogramował AI NPC i zrobił randomowe przełączanie stringów opcji wyboru dialogów i boty przynajmniej tam by nie działały.
2min i sie to zmienia w skrypcie

Matahari

to już standard, co nowy serwer to więcej botów bo każdy mówi, że jak inni grają to i ja kupie adrenaline i w ogóle ludzie już bezczelnie się z tym nie kryją. Szkoda tylko tej gry, lepiej już nie będzie, kiedyś boterów się wyrzucało z klanu, a teraz połowa gra na bocie... L2 teraz przypomina start Archage(gdzie nie pobiegłeś to co 5 metrów stał bot).

Morbias

Agree! Kurłłła żeby boty już używać do pvp ehh.. ale najgorsze jest i tak to że RBki i inne moby da się wyciągać na 2 koniec mapy :p
No i bany z pizdy, za to że ktoś widział mojego chara na glebie i leżał przez dłuższy czas to było podstawą do dania bana >,<

COOGI

gdzie Ty ...kur... GRASZ!!>> co Ty ...kur... ćpiesz.................... hahaha

Niqez

Cytat: COOGI w Marzec 18, 2018, 07:02:36 PM
gdzie Ty ...kur... GRASZ!!>> co Ty ...kur... ćpiesz.................... hahaha

8 postow i juz obserwacja xD

H3roin

Jak wygląda obecnie sytuacja na serwerze? Jest sens żeby teraz zaczynać?

Matahari

Jeszcze tak, na epikach 3-4 side po 100 osób, full S idzie szybko zrobić, większość klanów będzie siedziała tu do otwarcia Dreama za miesiąc.

rcu2xp

Prócz epikow server dead. Nigdzie nie znajdziesz pvp 9vs9

baxu

nie ma co zaczynać? kompletnie nie warto? Bo nudzę się do startu l2dream
Addicted

Niqez

Cytat: baxu w Kwiecień 02, 2018, 03:04:39 PM
nie ma co zaczynać? kompletnie nie warto? Bo nudzę się do startu l2dream

Warto. Ludzi jest sporo. Rynek łatwy. Nie sluchaj tego wyzej. Jesli lubisz IL w takich ustawieniach (craft a/s , GK , buffer) to to jest najlepszy serwer. Znam tylko jeden lepszy serwer ale on wstaje pod koniec Kwietnia :D

mrogal

Jest jakis polski klan tutaj? Co działacie? Mam spoila 74 i Pra 73 i nie bardzo jest z kim pograć :D
W grze nick Mario i Sandrusia