Miejscowy offtop... (stara lista graczy)

Zaczęty przez Fusin, Czerwiec 12, 2006, 05:33:46 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Anonymous

a co znaczy za niedługo??  :o  czyli jak mam ful c4 to sobie nie pogram?? :(

WhoIam

aa póki co, mogłby ktos podac link do lineage 2 C3? bo chcialbym zagrac sobie na tym serwerku aaa c3 3eba miec.. mailem formata i instalka z c3 mi poszla sie pasc... :((

Nerox

WhoIam

wiem wiem, ale z tego downloadu link do c3 nie dziala. :(

WhoIam

Cytat: ArmetisGhotti ( jak ktos chce kase pisac )

Powaga? :D
Jeszcze nie zaczalem pykac na tym serwie, ale sie przymierzam bo juz nie chce mi sie czekac na ten new paradisee :> Jak cos to jest ktos sklonny udzielic pozyczki? :D:D:D pzdr:]

milan9

ManiakPL

siemka muj nick :

ManiakPL

jak ktos jest wstanie wspomuc finansowo to chcetnie przyjme adenki (prosze)  gram dosc czesto :D szukam clanu polskiego

Armetis

Ja mam zajebisty sposob na kase... idziecie do pierwszego lepszego miasta kupujecie bron, poty itp.

Wychodzicie z miasta, kierujecie sie w strone mobow i je zaczyncie zabijac po jakims czasie bedziecie mieli milniony adeny !!

Ten sposob sie sprawdza na kazdym servie tylko potrzeba czasu. :)

GL

<<< Przerwa z Lineage 2 >>>

cybertrix

Ja przenosze się wraz z 5 kumplami [moze calym klanem] na Abyss'a jak tylko wejdzie w C4 ,a podobno ma wejsc w tym tygodniu... Mam takie pytanie istnieje jakies forum Polskie o abyssie oprcz tego??

Armetis

Fusin

Heh... a ma istniec... ? x] Bo jeśli tak, to żaden problem takowe założyć ;]
Na pochybel S K U R W Y S Y N O M ;]

cybertrix

---------- 11:11 28.07.2006 ----------

No to można założyć takie forum to 5 min ,a można by tam sprowadzać polakow i rynek na forum zrobic kto co sprzedaje itp. To ja zzaraz zrobie forum ^^

---------- 11:16 ----------

To już mam takowe forum www.theabyss.fora.pl tu mozna zrobic polskie zycie na TheAbyss tylko trzeba polaków w grze poinformować.

Fusin

:bag:  ej no sorry, ale jeżeli trzeba takie forum robić, to przynajmniej porządne, a nie żeby się z nas śmiali... co myslicie o IPB lub phpbb by przemo ??:)
Na pochybel S K U R W Y S Y N O M ;]

cybertrix

To była moja propozycja forum powinno jakieś być żeby można było tam polaków z TheAbyss zprowadzić.

hrypek

Macie tu dzial The abbys co szkodzi zalozyc topiki trade i inne ....
Doombringer Gaav - 81
DeathAdders clan on Luna server.

CORE eu

Warsmith Funnyguy

cybertrix

Wie ktoś kiedy dokładnie Abyss przechodzi na C4 bo tam napisali w nastepnym tygodniu a tydzien sie konczy. :/

Armetis

Dokladnie wie tylko admin :X

Prawdopodobnie ma byc dzis wieczorem lub w nocy z niedzieli na poniedzialem lub w poniedzialek ale to nie oficjalne info...

Anonymous

Desann

"DesanN chyba przyszly HE :p i "TataDilera low lvl spoil :p

Anonymous

Gniewny

NightBird

mam pytanie kto tutaj jeszcze gra ?
ja przezylem dzisiaj w silku koszmar i wracam do l2.
(enchantowalem luk chcialem wbic INT. int ladnie wszedl ale mi zmniejszylo przez skutek uboczny crit 11 -> 2)
Lineage SINCE 2005 !

Classic club - Dion x3
NightBird -  [lvl.x]

Anonymous

ja wciaz gram i nie planuje isc gdzie indziej