[L2J] L2Emi&L2com.pl - IL x7 - Server Resurrection 21.12.2018

Zaczęty przez Shanique, Maj 06, 2018, 06:41:09 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Urias

Widzę, że są mana potki.
Będą na servie i będą tyle dodawać co teraz?
Za vote czy za adene?

Unstuck trwa 5 minut, do zmiany :)

Sarah

TankerEk

Nieno potek mp nie bedzie a unstuck powinien trwac tyle wiec jest dobrze, trzeba nosic soe :P
Common sense
So rare that it's a super power

Asgota

Unstuck to kara dla zapominalskich :D

Co do MP potek to nie ma i nie będzie.
Może kiedy jakiś event z nimi wymyślimy, ale to odległa przyszłość.

Sarah

Ja bym całowała po rękach za unstuck 20 s :P jestem typem gracza "kur**, znowu nie mam soe"  :?

JamesDoakes

Cytat: Li w Maj 20, 2018, 10:56:38 PM
Takie serwery były bez żadnego problemu  rok-2 lata temu, grałem na takich 2, oscylowały w granicach 1-2k bez fake online i bez boxów. Na jednym z nich było może i ponad 2k.
dlatego zaznaczyłem, że pisze o aktualnym roku, wszyscy wiemy "że kiedyś to było, nie to co teraz" :P
Rekord online o którym piszesz najprawdopodobniej był próbą ddosa albo spam botami, szczerze wątpię w inną wersje.

@Asgota
nie umieszczaj online na stronie lub podkręć go tak jak każdy inny, bo typowy zjadacz interludów z mxc z miejsca opluje serwer który nie ma tych 2k... skoro każdy inny priv ma xD

Exalion

Witam jaki przewidujecie online gralczy na serwie?

TankerEk

Liczniki online w l2 sa jak przebieg fury w polsce tyle ze w druga strone kazdy wie ze conajmniej dwukrotnie przekrecone.
Common sense

Deacon

Życzę dużego online'u, choć w niego nie wierzę. Sądzę, że max 400 osób.

Hao Tenshi

Cytat: Deacon w Maj 21, 2018, 07:36:22 PM
Życzę dużego online'u, choć w niego nie wierzę. Sądzę, że max 400 osób.
To sporo. Byłoby fajnie ;)

yTr

Cytat: Exalion w Maj 21, 2018, 05:03:40 PM
Witam jaki przewidujecie online gralczy na serwie?

Witaj. Ja, użytkownik tego forum yTr przewiduję online w wysokości 500 osób.

perfecT

gdzieś tyle powinno być, z boxami jak się rozkręci to z 1k :D

Exalion

Costey

TankerEk

troche wiecej mieli, jakos koło 250- 300 bo pamietam jak quitowałem po 3 dniach z tego powodu a pózniej po pół roku miałem zdziwko ze dalej żyje i ma sie coraz lepiej ale myślałem ze jak pożył pół roku to zaraz padnie bo nic tyle juz nie żyje z serwerow l2 a te chuje 2 lata to pociągneły i to całkiem nieźle aż mi żal dupe sciskał  że olałem na początku, podobny myk pamietam na Frintezza x7 lata wcześniej tyle że tam zacząłem po 3 msc i posiedziałem z ponad rok, także wszystko jest możliwe ^^ a tak z długo wiecznych to chyba tylko abyss i pierwszy dex bo pózniej dex też zaczął robic co roku nowy serwer na 3 miesiace
Common sense

Deacon

Forum generalnie pustawe, chyba przesadziłem z tymi 400 osobami, no zobaczymy, zawsze jakoś tam warto wesprzeć polski server o ile jest sensowny więc pewnie logne.

Sarah

Jak przejrzysz fora innych projektów, które ostatnio startują/wystartowały, to wszystkie są "pustawe" :P

TankerEk

a jakby te dwa połączyc to wcale nie jest az tak pusto
Common sense

Sarah

No chyba jak się rozmnożysz, bo większość osób na forum emi udziela się również tutaj...

TankerEk

Bardziej o ilosc tematow mi chodzi niz ludzi bo nie wszystko sie powiela, ale ludzie tak masz racje
Common sense

Urias

Sarah

Halo Misie,
na forum Emi jest ankieta dot. limitu boxów!

Ruszać się i głosować :P

// a za main + 2 dostaniecie u mnie darmową krystalizację :D

pomelojg

TankerEk

Common sense