[L2OFF] GameCoast - Classic Antharas x3 - START 29.06.2018

Zaczęty przez Defqon, Czerwiec 17, 2018, 05:53:14 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Nanutu

Gra się przyjemnie, mamy polski klanik. Cyrylica trochę denerwuje ale da się przyzwyczaić ;)

mattz

Cytat: Nanutu w Lipiec 17, 2018, 09:11:16 AM
Gra się przyjemnie, mamy polski klanik - pogramy jak sie uda do grudnia i juz nikogo nie bedzie. Cyrylica trochę denerwuje ale da się przyzwyczaić ;)

fixd

Nanutu

Cytat: mattz w Lipiec 22, 2018, 04:32:31 PM
Cytat: Nanutu w Lipiec 17, 2018, 09:11:16 AM
Gra się przyjemnie, mamy polski klanik - pogramy jak sie uda do grudnia i juz nikogo nie bedzie. Cyrylica trochę denerwuje ale da się przyzwyczaić ;)

fixd
Bardzo możliwe! Pokaż mi konkurencyjny serwer (może poza ketra wars), z takim onlinem i na którym w grudniu znajdziesz polski klan 8) .

lagorek

5k+ dobija do 6-7
Ludzi pelno. Przewaga ruskich, ale masz pewnosc ze server nie padnie. Ruskie beda grac.
GameCoast - inne ich servery stoja od 2016
Mysle ze ten server min rok. a daj boze i jak najduzej. 2 lata lekko.
Skoro Dex i Club stoja tyle czasu, a ten jest lepszy i to duzo lepszy, postoi troche napewno.
Klan dalej aktualny. Zapraszamy serdecznie!
nick w grze: Rogal/Olisia/Nanutu/xPoganin.
Server: Thorus H5 x6
Nick: Lagor/Rogal
Rasa: Dark Elf
Klasa: Shillien Knight
Level: Soon
Klan: nieznany ?

ThugLife

Zamienie PR 64 z podstawowym sprzętem + masą gówna do expa na Skelth (bez suba) na coś tutaj. Najlepiej pełen supp, maina sobie zrobilem podczas startu i chyba bym coś pograł. :)

perfecT

Nie grałem jeszcze na classicu, a zamierzam popykać. Jest gdzieś jakiś zbiór informacji odnośnie tej kroniki ?

stanx

ja wczoraj zaczalem, troche p2w ale gra sie przyjemnie, jak ktos chce zaczac to pisac smialo :D

macko15

Abyss 7x=> Necromancer 72+

Avistel

Ile boxów da sie odpalić? Jakie klasy w tej kronice dobre do solo gry?

stanx

Cytat: Avistel w Sierpień 04, 2018, 03:46:20 PM

solo grą sie zajedziesz, pograsz tydzien max. a klasy dobre to necro, da, wl, lucznicy, tyrr, destro, max z PA mozna odpalic 5boxow

Kloniasz

Najmniej boxow potrzebują summonerzy i solo gra nimi jest bardzo przyjemna i szybka

Niqez

Cytat: stanx w Sierpień 05, 2018, 12:08:10 AM
Cytat: Avistel w Sierpień 04, 2018, 03:46:20 PM

solo grą sie zajedziesz, pograsz tydzien max. a klasy dobre to necro, da, wl, lucznicy, tyrr, destro, max z PA mozna odpalic 5boxow

to sie nie dziwie ze taki online :D

perfecT

3000 aktywnego lata :) Serwer jest na prawdę miazga !
Dzisiaj zaczęliśmy, jakby ktoś składał jakiegoś CP'ka to pm

Kloniasz

:)

Avistel

perfecT

wbijać na ten serwer, wbijać- 30 polaków to za mało :P

Kloniasz

Graczy z Polski jest więcej ale grają w różnych klanach

Visode

Szukam pomocy na start om w grze Visode .. Ewentualnie jak ktoś potrzebuje jakiejś klasy do gry można pisać w tej sprawie w grze lub na pw i zostawić kontakt .

mante

No risk - No FuN
'Dobre słowo to fortuna magnata'

Visode

Event z buffem  i można na nim dobrze zarobić na itemki trwa do 17.09 jak ktoś chce zacząć to jest dobry moment  na top d staffa nazbierałem w 6-7 godzin grania

QuaN

wrzuci ktoś link do pobrania folderu z systemem bo nie mogę znaleźć.

Visode

QuaN

venzer

Jak tam sytuacja aktualnie wygląda jaki online ogólny i jak z Polska społecznością? pytam bo mam niedosyt podex-ie classicu i szukam czegoś nowego:)