WTS Clan Arena slot

Zaczęty przez kabulek, Czerwiec 08, 2018, 09:09:03 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

kabulek

WTS kilka miejsc na arenie 1-4, wystarczy stać i podnosić skrzynki. Czas areny ok 12 minut (4 RB).
Najbliższy termin areny 19.06 oraz 20.06 --> chętni pm.

Ilość expa z areny w zależności od levela poniżej:

FARMA!
L2C EU wannabe?
A chuuu, nic nie chce sprzedać :)))

klopsik

napisz ile za slot - bedzie latwiej i szybciej i ewentualni kupcy slota beda na starcie wiedziec czy pasuje czy nie -

kabulek

Na następną arenkę ustalilismy 3kk za slota, ale przez pierwsze dwa dni ilość pytających osób przeszła nasze najśmielsze oczekiwania, a biorąc pod uwagę, że liczba miejsc jest ograniczona cena może wzrosnąć.
Tak szybko licząc, jakby te osoby zebrały się do kupy to same by to zrobiły...
L2C EU wannabe?

sobek

Cytat: kabulek w Czerwiec 08, 2018, 09:09:03 AM
WTS kilka miejsc na arenie 1-4, wystarczy stać i podnosić skrzynki. Czas areny ok 12 minut (4 RB).
Najbliższy termin areny 19.06 oraz 20.06 --> chętni pm.

Ilość expa z areny w zależności od levela poniżej:

FARMA!
Byś poprawił tą tabelkę w końcu, na 77lev na CA lev 16 nie dostajesz 300kk a 240kk. Musisz mieć 78 aby dostać 300kk.

kabulek

L2C EU wannabe?

DzuDzak

dobra, ale ile za slota ;d mam wc 77 i need exp ;d i kota przy okazji :D

kabulek

L2C EU wannabe?

klopsik

no jak jest slot - to ja na wtorek i srode bym sie jakims altem pisal :)

kabulek

Na razie nie rezerwuję slotów, bo jeszcze sporo czasu do areny (19 i 20.06). Ostatnie robiliśmy w ostatnią środę więc mamy reuse.
L2C EU wannabe?

kabulek

UP!! Jedziemy z arenami we wtorek i środę. Jeśli ktoś zainteresowany pisać pmki. Koszt 3kk od sztuki
L2C EU wannabe?

kabulek

9 slotów sprzedane. Zapraszamy za 2 tygodnie (03-04.07).  Sugeruję wcześniejszą rezerwację.
L2C EU wannabe?

Domin

Cytat: kabulek w Czerwiec 18, 2018, 01:59:00 PM
9 slotów sprzedane. Zapraszamy za 2 tygodnie (03-04.07).  Sugeruję wcześniejszą rezerwację.
Szkoda ze czlowiek kurwa czeka 3 tygodnie , i jeszcze 30?minut przed ca potwierdzasz ze masz sloty dla mnie a pozniej logujesz sie nie odpisujesz nigdzie az w koncu oznajmiasz ze boxy pologowane ! Profesjonalne podejscie.

klopsik

dokladnie
Czerwiec 10, 2018, 08:23:29
no jak jest slot - to ja na wtorek i srode bym sie jakims altem pisal

Odpowiedz
Czerwiec 10, 2018, 11:02:45
Na razie nie rezerwuję slotów, bo jeszcze sporo czasu do areny (19 i 20.06). Ostatnie robiliśmy w ostatnią środę więc mamy reuse.

Czerwiec 18, 2018,

normalnie smiechlem..
z takim podejsciem do 'klientow' powodzenia

Domin

Cytat: klopsik w Czerwiec 21, 2018, 01:22:35 PM
dokladnie
Czerwiec 10, 2018, 08:23:29
no jak jest slot - to ja na wtorek i srode bym sie jakims altem pisal

Odpowiedz
Czerwiec 10, 2018, 11:02:45

Czerwiec 18, 2018,

normalnie smiechlem..
z takim podejsciem do 'klientow' powodzenia
Widzisz wsrod tych 9 byly 3 moje , moglem isc dzien wczesniej ale mowie nie bede goscia w chuja robil a cena ta sama. 30 minut przed CA : "zaczniemy 15 minut pozniej" a po 15 minutach najpierw cisza a pozniej: " wszyscy boxy pologowali wiec chuja z tego bedzie !" - to  ie chodzi o to ze ktos wszedl czy nia ale kurwa 2 gosciom obiecalem plus granie w chuja bo kazdy ma rodzine i inne rzeczy do roboty niz siedzenie i czekanie na CA ...
zreszta o plvl tez pytalem i jest cisza wiec ja nie polecam...

kabulek

Fakt, głupio wyszło, ale kolega z klanu jednak się pojawił (po weselu) ze swoimi postaciami i wybaczcie ale kasa nie rządzi. To wcale nie jest takie proste ustawić sloty, gdy pisze 15 osób, po czym przynajmniej połowa z nich ciągle zmienia zdanie (jeden przyjdzie na 1 CA, drugiego na pierwszej nie będzie, trzeci ma za mały level, a czwartego kolego przyciął sobie kutasa drzwiami i jest w szpitalu, itd, itp.).

Nawet miałem lekkie wyrzuty sumienia, bo z twojej strony była czysta deklaracja, ale po tym płaczu powyżej? PFFFFFF,  płaczcie więcej na polaczkowie, na pewno pomoże. 4 gości przysłało kasę 3 dni przed areną, nie czekali na żadne info, tylko wysłali kasę bez pewności, że w ogóle coś będzie. Szczególnie, że od dwóch dni są spore problemy z loginem, ale nikt nie narzekał, że trzeba poczekać aż wszyscy się przez login przebiją. Zapłacili z góry (chociaż ich o to nie prosiłem), przyszli, poczekali, podziękowali, zapisali się na przyszłość. I ja to szanuję. Nie szanuję natomiast płaczu, że ktoś ci nie wyexpił dupska na tak prostym serwie i to jeszcze na polaczkowym forum, którego prawie nikt nie czyta. Jeszcze ze strony osób, które podobno są takimi wielkimi kozakami i pro mastahami. Ja tego nie robię sam, tylko w 7-8 osób z klanu. Każdy z nas musi się zgrać z pozostałymi i się dostosować. Mieliśmy kilka miejsc wolnych to przynajmniej chcieliśmy zarobić na POBy. Jeśli ktoś tego nie kuma to niech napisze jeszcze 10 płaczących postów. Polecam.

Następne areny 3-4.07. Wszystkie sloty sprzedane. Keep QQ.
L2C EU wannabe?

klopsik

Przeczytaj jeszcze raz moj post i drugiej osoby ktora 'chciala' skorzystac z PLATNEJ uslugi jaka jest zrobienie arenki .

i na koniec
zamiast przeprosic ze sie stalo jak sie stalo - to ty jeszcze atakujesz osoby ktore chcialy Ci zaplacic za ta arenke .

kabulek

Szkoda klawiatury. PM Blackfriday.
L2C EU wannabe?

nutripack

Wyruchać ludzi a potem ich jeszcze zjebać za to i to na forum "którego prawie nikt nie czyta "+1 dla kabulka

jebłem ze śmiechu   hahaha

kabulek

Nie wiem jak można kogoś wyruchać nie mając z nim praktycznie styczności ale spoko. Ważne, że każdy oprócz tych powyżej zadowolony  :afro:
L2C EU wannabe?