Strzały

Zaczęty przez Razparuk, Lipiec 21, 2018, 07:32:20 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Razparuk

Wiem ze to pierdoła ale na mieście nie ma jak scrafcić strzał B,A,S...może dajcie w sklepie normalnym bo robić sobie specjalnie kowala...?

NędznySzczur

Server R.I.P, szkoda czasu :bump:

Asgota

Cytat: Razparuk w Lipiec 21, 2018, 07:32:20 PM
Wiem ze to pierdoła ale na mieście nie ma jak scrafcić strzał B,A,S...może dajcie w sklepie normalnym bo robić sobie specjalnie kowala...?

Dodane w Giran do "Helvetia", ofc cena jest o wiele wyższa.

Cytat: NędznySzczur w Lipiec 22, 2018, 08:24:23 AM
Server R.I.P, szkoda czasu :bump:

Idź zatruwać ludziom życie gdzieś indziej, na przykład do swojego tematu dotyczącego innego serwera.
Nie każdy potrzebuje online 1000+ by się dobrze bawić...

Razparuk

jakoś wybrnąłem...krasiek silver już robi..problemem moze byc załatwienie recek na A i S :P
Damy radę..btw strona z dropami leży od wczoraj...

Asgota

U mnie ciagle działa bez problemu.

http://base.l2emi.eu/drop/i-search.php?itemid=57

Jakiś blad czy cos?

Razparuk

mi działało do urlopu...ale teraz mam problem pisze "nie można odnaleźć adresu" czy coś w ten deseń...

Li

Cytat: Razparuk w Lipiec 22, 2018, 06:00:59 PM
mi działało do urlopu...ale teraz mam problem pisze "nie można odnaleźć adresu" czy coś w ten deseń...
Zrób tak - wejdź na stronę główną i tam kliknij link do drop calculatora z menu.
Działa, a jeśli tobie adres nie chce działać to być może wbijasz z pamięci przeglądarki, a może url został w międzyczasie zmieniony.
Pan Soulern jest debeściak. I jego mafia też.

Asgota

Cytat: Li w Lipiec 22, 2018, 07:52:26 PM
Cytat: Razparuk w Lipiec 22, 2018, 06:00:59 PM
Zrób tak - wejdź na stronę główną i tam kliknij link do drop calculatora z menu.
Działa, a jeśli tobie adres nie chce działać to być może wbijasz z pamięci przeglądarki, a może url został w międzyczasie zmieniony.

Tak było, subdomena uległa zmienie.