[L2J] GRAVELAND.pl - IL x4 - START 22.11.2019

Zaczęty przez Joker_GravelanD, Listopad 04, 2019, 12:59:23 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

NędznySzczur

Umarłem prawie jak przeczytałem 5k KEKW.

Zaglądnąłem na strema jakiegoś kolo, to ktoś wspominał o tym, że spoil jest wyłączony do 20 LVL - OK. No i żeby zgłosił adminowi, a stremer już się tłumaczy, że on nie ma jakiegoś specjalnego kontaktu z adminem :D. Nie ma, a na stronie głównej 3 bilboardy z jego mordą i info, że będzie stremował.

Przecież ten server to wał na miarę remorsa.

Istnieją obecnie dwa serwery dla których ściągne L2 - L2 DAWN,  i jak Asgota coś wyczaruje od nowa. Reszta nie jest lepsza od plucia w twarz i mówienia, że deszcz pada.

Li

Cytat: NędznySzczur w Listopad 26, 2019, 10:51:03 AM
Istnieją obecnie dwa serwery dla których ściągne L2 - L2 DAWN,  i jak Asgota coś wyczaruje od nowa. Reszta nie jest lepsza od plucia w twarz i mówienia, że deszcz pada.
Ciekawe, gram lajtowo na Freedom RGP-club i nie narzekam. Śmiem wątpić, by którykolwiek z wymienionych serwerów miał choćby 1/3 graczy co Freedom.
Dawn z tego co pamiętam był jednak nudny, ile razy można grac w tego samego Interluda, H5 jedno co mu oddaję ma lepiej zbalansowane klasy.
A sam Graveland to klasa typowych cash-grabberów, jest takich serwerków cała masa, crapp sprzedawany w złotym papierku, amatorzy zwietrzyli drobną kasę do wydojenia od frajerów.
Pan Soulern jest debeściak. I jego mafia też.

NędznySzczur

Cholera, chyba źle się wyraziłem. Ja po prostu w ogóle nie patrze na serwery gracia, h5 itp.

bysgo121

Serwer niezły z potencjałem ale w zasadzie martwy już na starcie. Na premierę w piątek około 300 zalogowanych kont (liczba na podstawie własnych obserwacji).
Po weekendzie już tylko połowa tego z czego 1/2 to żywe dusze. Myślę że w topowych godzinach 5 dnia serwa tj. 16-24 gra 40-60 dusz.
Serwer nie wytrzyma jednego tygodnia, a szkoda.

Popełniono trochę błędów jak np. offline shop tylko z premki - wiele osób jak sprawdza serwer na szybko to wbije do giran/dion itp. żeby zobaczyć ile jest ludzi i sklepików, a tu niema prawie nikogo.

L2 to (świetna ale) stara gra i głównym czynnikiem jakości serwa w 2019 roku jest jego online, a tutaj go niema.

NędznySzczur

offline shop tylko z premki?

Mordo, przecież to syf dla kasy postawiony. Co Ty to :D

bysgo121

Fajni ludzie tu grają ale online jest skandaliczny.
Dużo wbiło starych graczy L2 bo przyciągnęła ich nazwa...ale tak szybko jak wbili to wybyli bo przy 3 boxach dozwolnych gra 150-200 kont max.

AnotherDay

bysgo121

Serwer był słabo zareklamowany i na start było za mało ludzi co spowodowało efekt kuli śnieżnej i ludzie odchodzili bo widzieli jaki online. W dzień premiery serwer był powyżej 70 miejsca na HopZone.

Admini mieli do dyspozycji ludzi z x15 i mogli zrobić jakiś event żeby ludzie głosowali na x4 itp ale zawalili reklamę.

AQ zbugowany do dziś

chomiklobo

co do off shopa kazdy moze go postawic .. Premium accoint pozwala tylko na wystawianie w sklepie alt+b  tak to nazwe moze  czy tam na aukcjach . AQ fakt zbugowane  a Admin mowi ze tak ma byc i jest dobrze . Problemem duzym jest robienie trainow moby zbieraja sie przed toba ,frenzy ,pola w lape a ten bije jednego moba  a wszystkie moby sa przed toba  i gleba raz sie uda raz nie  ,.Jest duzo niedociagniec a Admin ma to w  d......

bysgo121

Cytat: chomiklobo w Grudzień 01, 2019, 12:51:26 AM
...AQ fakt zbugowane  a Admin mowi ze tak ma byc i jest dobrze ....
Gram w L2 od 11 lat i pierwszy raz słyszę że jakiś RB ma być zbugowany z założenia.
Różne wymówki słyszałem/czytałem ale to nowość dla mnie.