Nowy Classic od NC West...

Zaczęty przez wadas, Wrzesień 06, 2018, 02:36:22 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

goliat27

Kurde, z tym 70zł na miesiąc za VIPa 4 to troszkę chyba polecieli... Szkoda, "trzeba" będzie grac bez VIPa :).

Daaaawno nie grałem w L2. Tyrant + PP(box) będzie OK na początek?

[EDIT]
I jeszce jedno pytanko. W ich PDFie znalazłem:
"When a Chaotic character with a PK count of 4 or higher dies, an item destruction penalty applies".
Trochę tego nie rozumiem, co mają na myśli pisząc "item destruction penalt" :D?

Shiffer.

@Up

Podbijam pytanie  :bump:

Brzmi jakby itemy się niszczyły zamiast wypadać z pk.

ShobuPL

Tak, powyżej 3 pk jest szansa na zniszczenie losowego przedmiotu z eq, na forum jest już gówno burza i z wypowiedzi gma wynika, że to zmienią, ale nie mogą tego zrobić przed startem servera.

fgt

niby dlaczego mieliby to zmieniac? w godzie tak bylo, niech klasyczni gracze tez maja dobrze

Ziggy

goliat27

Cytat: goliat27 w Październik 03, 2018, 11:40:31 AM
Daaaawno nie grałem w L2. Tyrant + PP(box) będzie OK na początek?

Podpowie ktoś :)?

wadas

Będzie dobry. Tyrant to  bardzo przyjemna i uniwersalna klasa.

siSpeC

a można będzie odpalić dwa konta?

goliat27

Tak. Max 3 boxy.

Tak jak ktoś wyżej napisał, mnie też zastanawia jak to jest, jak w PT tylko jedna osoba ma VIPa.

Bakumon

Nie mozna w tej chwili zrobic konta, ani kupic starter packa. Mam nadzieje, ze naprawia to przed startem.
@meshan: no to slabo :(

meshan

Z tego co czytałem w FAQ, mozliwosc kupna launch packów była do 9.00 naszego czasu.

dymek1200

Poszukuje EE, SE do pogrania w duo na starcie.

venzer

Możecie się zalogować, mi pokazuje że "nie udało się zalogować, spróbuj ponownie za kilka minut (42)" ?

THATOBI

Cytat: Bakumon w Październik 03, 2018, 02:08:35 PM
Nie mozna w tej chwili zrobic konta, ani kupic starter packa. Mam nadzieje, ze naprawia to przed startem.

Konto będziesz mógł założyć jak serwer ruszy, starter packa już nie kupisz. Ale możliwe że byli tacy którzy kupili ich sporo właśnie na sprzedawanie po starcie serwa, jak już oficjalnie nie będzie można kupić

2stowa2

maintrance jest teraz, chyba do 18 albo 18:30

ThugLife

Cytat: THATOBI w Październik 03, 2018, 03:10:47 PM
Cytat: Bakumon w Październik 03, 2018, 02:08:35 PM

Konto będziesz mógł założyć jak serwer ruszy, starter packa już nie kupisz. Ale możliwe że byli tacy którzy kupili ich sporo właśnie na sprzedawanie po starcie serwa, jak już oficjalnie nie będzie można kupić

same paczki raczej nie będą tradable, chyba, że kupisz całe konto.

ThomJar

Jak ktoś jest chętny pograć z Polakami to zapraszam, już sporo ludzi.
Adres discord: https://discord.gg/rJr9h6G

2stowa2

Yasuo

THATOBI

Yasuo

Jeszcze serwer nie wystartował a juz nas oszukujo

Yasuo