Nowy Classic od NC West...

Zaczęty przez wadas, Wrzesień 06, 2018, 02:36:22 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Nexusetti

Cytat: Dhol w Październik 25, 2018, 05:31:55 PM
Kupowałem adene na einhasad czy skelth, ale na NA nie wydałem na adene/itemy ani zlotowki. Niedowiarki niech dalej snują teorię spiskowe,grać nie potrafią to co im zostaje :D

Wbilem 40+, latam w chain heavy, targam solo AOE i mam koło 80k adeny w 1h na plus. Może ktoś chce kupić, Nexus?

Odpuszczę, na adene nie narzekam, wierze na słowo że tyle wyrabiasz bo samemu klepie +- 60k/1h jako melee, bardziej dziwi mnie to że to ja siedzę na spotach z farma ale naszej polaczkowej elity w top D nie widzę :)

Dhol

Cytat: Nexusetti w Październik 25, 2018, 08:59:36 PM
Cytat: Dhol w Październik 25, 2018, 05:31:55 PM
Kupowałem adene na einhasad czy skelth, ale na NA nie wydałem na adene/itemy ani zlotowki. Niedowiarki niech dalej snują teorię spiskowe,grać nie potrafią to co im zostaje :D

Wbilem 40+, latam w chain heavy, targam solo AOE i mam koło 80k adeny w 1h na plus. Może ktoś chce kupić, Nexus?

Odpuszczę, na adene nie narzekam, wierze na słowo że tyle wyrabiasz bo samemu klepie +- 60k/1h jako melee, bardziej dziwi mnie to że to ja siedzę na spotach z farma ale naszej polaczkowej elity w top D nie widzę :)

Moze na zlych spotach patrzysz ;) dzisiaj na AI przewinelo sie kilka pt PL, praktycznie wszystkie ubrane w top D.

SzalonyToster

Zastanawiam się co lepiej zrobić Spoila czy Craftera...to nie będzie główna postać.

nawrot

Cytat: SzalonyToster w Październik 26, 2018, 05:16:34 PM
Zastanawiam się co lepiej zrobić Spoila czy Craftera...to nie będzie główna postać.

Craft jak wbije lvl zarabia sam na siebie, a spoilem musisz grać aktywnie. Jeśli to by była główna postać poleciłbym spoila, ale na boxa lepszy craft moim zdaniem.

Futerko

Cytat: Nexusetti w Październik 25, 2018, 08:59:36 PM

siedzi na innych spotach :>

ding 50! :D

Nanutu

Jest sens robić meele (glad, tyr, dagger, tank) na pvp? Czy raczej wszystko jest/będzie zdominowane przez nuków i archerów?

SzalonyToster

Cytat: Nanutu w Październik 27, 2018, 08:49:25 PM
Jest sens robić meele (glad, tyr, dagger, tank) na pvp? Czy raczej wszystko jest/będzie zdominowane przez nuków i archerów?
Ja robie Tyrka i mam to gdzieś szczerze mówiąc :)

SzalonyToster

Czy można jakoś odpalić 4 konta ??
3 na boxie rzecz jasna.

Li

Cytat: SzalonyToster w Październik 27, 2018, 10:03:13 PM
3 na boxie rzecz jasna.
Przypomnę, że serwer ma cap na 6k, daj innym pograć.
Ruska szarańcza i tak obsiadła botami dużo spotów.
A admini nie reagują na zgłoszenia.

Pan Soulern jest debeściak. I jego mafia też.

SzalonyToster

Cytat: Li w Październik 28, 2018, 02:28:56 AM
3 na boxie rzecz jasna.
Pytam tylko czy da radę, mój lapek ledwie ciągnie dwa a jak włączę trzecie to nie mogę włączyć przeglądarki  :D  czysta ciekawość nic więcej.

endriuu

Cytat: SzalonyToster w Październik 28, 2018, 09:00:21 AM
Cytat: Li w Październik 28, 2018, 02:28:56 AM
3 na boxie rzecz jasna.
Pytam tylko czy da radę, mój lapek ledwie ciągnie dwa a jak włączę trzecie to nie mogę włączyć przeglądarki  :D  czysta ciekawość nic więcej.
Tak da rade, ale nie wiem czy ban za to może nie polecieć.

mattz

Dobra, jednak nie te raty xD paczac na to co zrobili z dropem/spoilem w porownaniu do skeltha... nawet jak poprawia to pewnie maja juz w planach end game dropy znerfic do ziemi ala GoD i farmienie keyow na epikach, odpuszczam. GL

grifcio

Cytat: mattz w Październik 28, 2018, 05:11:44 PM
Dobra, jednak nie te raty xD paczac na to co zrobili z dropem/spoilem w porownaniu do skeltha... nawet jak poprawia to pewnie maja juz w planach end game dropy znerfic do ziemi ala GoD i farmienie keyow na epikach, odpuszczam. GL
NC$OFT i tyle w temacie, od 7 rano w kolejce 250 osob, nadal setny, pozdrawiam.

Futerko

Cytat: grifcio w Październik 28, 2018, 08:26:36 PM

Kup sobie VIPa za 20zł, wejdziesz w 30 minut max.

Nexusetti

Aktywny Event na afk dropa z bosów do 7 listopada.
Aktywny Event hallowenowy na Afk Dropa do 14 listopada(min 4h afk box).

Stawiam że po 14 będzie chwilowy luz bo święta tuż tuż :)

raggby

Cytat: Futerko w Październik 29, 2018, 08:54:17 AM

Nie do końca prawda. W ten weekend nawet VIP było ciężej wbić do gry. Trafiłem na kolejkę 700 osób.

SzalonyToster

Cytat: raggby w Październik 29, 2018, 10:10:08 AM
Cytat: Futerko w Październik 29, 2018, 08:54:17 AM
Niedziela czekałem od 16:20 do 17:40 na zalogowanie, ponad 700 osób w kolejce mimo VIPa.

Nie do końca prawda. W ten weekend nawet VIP było ciężej wbić do gry. Trafiłem na kolejkę 700 osób.

dziwin21

Dhol

Darmowe TP na 2 tygodnie i koniec unlimited potki z eventu. Nad ratami "pracuja".

mattz

Cytat: Dhol w Październik 29, 2018, 10:19:25 PM
Darmowe TP na 2 tygodnie i koniec unlimited potki z eventu. Nad ratami "pracuja".
Bardzo ciezko pracuja xD dobry moment na quit juz widze te dropy z bossow 7x itd xDDD  i bardziej lukratywnych lokacji... zD tam to dopieronbda ciezko pracowac.

Jak sie pomylilem, to i tak z ta ich praca latwiej, taniej i szybciej wyjdzie wbic za 4-6mc na docie, bo level to i tak super szybko idzie.

Futerko

WTS GREAT PATA (TOP C FISTS) OR WTT FOR EMINENCE BOW :D pm "Immons

grifcio

Zdenerwowany gracz jadący po robocie do domu, czekający w kolejce :D.

https://www.youtube.com/watch?v=Z6YdR08bBcI

Kepos

Cytat: Nexusetti w Październik 29, 2018, 09:31:35 AM

Aktywny Event na afk dropa z bosów do 7 listopada.
Aktywny Event hallowenowy na Afk Dropa do 14 listopada(min 4h afk box).

Stawiam że po 14 będzie chwilowy luz bo święta tuż tuż :)
Wystarczy być ponad 4h w grze i otrzymujesz jakąś skrzynkę czy co?

sobek

logowanie na vip to max 20 minut.

perfecT

Szukamy drivera na ee 41 albo EEka 38 +  oraz SWS'a 40 +  do archer CP
PW