jak Zdobyć 1 procesje bez wykonywania questów

Zaczęty przez adi_ziom, Czerwiec 20, 2006, 03:00:49 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

adi_ziom

mam problem chce zdobyc 1 procesje warriora mam 25 lvl ale nie umiem tego zrobic ani wykonac questa bo zeby go wykonać trzeba przeplynąc chyba na drugą wyspe CO MAM ZROBIĆ PROSZE O POMOC

DZIĘKI !!!                 DZIĘKI !!!

prosze o szybkaą pomoc !!!!!!!!!

tensai

Hmm...
Wejdź sobie w forum "HELP!" i poszukaj przyklejonego tematu "Wszystkie questy na zmianę profesji" i viola.
Ewentualnie, jezeli grasz na jakimś dziwnym serwie, to mozesz iść do Event Managera o wdzięcznym imieniu "Puss the Cat" i zmienić u niego klasę. Są przeważnie w centrum miast.
Allseron
Lian - Biskup 6X
Allain - BH 4x

Rominek

1sposob LATWIZNA - Idz do GIRAN do sklepu Prestigue Items i kup u niego "Medallion Of Warrior" za 300k aden idz z tym Medalionem do Grand Master Ramos w Gludin i pogadaj o zmianie profki i CI zmieni :)

2sposob -
Lokacja początkowa: Gludin
* Porozmawiaj z Master Auron, dostaniesz Auron's (Anymus's) Letter.
* List ma dostać Trader Simplon w Gludio. Da Ci on Warrior Guild Mark.
* Idź do Ruins Of Sorrow. Poluj tam na Tracker Skeletons i Tracker Skeleton Leaders, dopóki nie uzbierasz z nich dziesięciu (10) Rusted Bronze Swords.
* Wróć do Simplona. Zabierze miecze i w zamian da Rusted Bronze Sword i Simplon's Letter.
* Zabierz list do Aurona w Gludin, zmieni on miecz w używalny item.
* Zacznij polować na Poison Spiders i Arachnid Trackers na SE od Gludio, aż zbierzesz 20 Poison Spider's Legs. UWAGA: MUSISZ DO TEGO UŻYWAĆ OTRZYMANEGO MIECZA, WIC ZAOPATRZ SI NA WSZELKI WYPADEK W SS I ANTIDOTUM
* Oddaj nogi pająków Auronowi - w zamian dostaniesz Medallion Of Warrior.
* Porozmawiaj z Grand Master Ramos w Gludin, aby stać się Wojownikiem
PLAY:

WATCH:

----

GlooM

Cytat: adi_ziom...ani wykonac questa bo zeby go wykonać trzeba przeplynąc chyba na drugą wyspe...
GateKeeper stoi na lewo od kosciola (to taki koles co cie przeniesie na inna wyspe)