Baby Cougar

Zaczęty przez pablo305, Czerwiec 21, 2006, 03:20:44 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

pablo305

Mam pytanko czy ten zwierzaczek rosnie?? jelsi tak to na ktorym lvlu?:)

Scroller

Piszę poprawnie po polsku

Nothing lasts forever...
...even cold November Rain

GR3g_21

JEsteś pewien, że nie rośnie ? To co trzeba zrobić zrobił się większy, bo przecież krążyły po sieci screeny z tymi petami. mój ma 35 lvvl i nic sie z nim nie dzieje xD

2fast2kill

raczej rośnie bo widziałem screena jak był taki duży biały ^^, ale nie wiem na którym lvl

Ryltar

Rosna ale poziomow nie pamietam...

Michciu

Mi się wydaje że na 60 lvl ale nie jestem pewien

Jadzik

Oto cytat z FAQ <oficjalnego> dotyczącego Baby Petów.

Cytat: FAQQ. Will my Baby ever grow up?

A. No. There is no word on whether they will ever let the Baby Pets grow up in future Chronicles, but in this one a Baby is always a Baby.
Jednoosobowy ruch na rzecz banowania osób pytających o to gdzie solować bishopem/pp/se/ee.

Rominek

a przekladajac to na POLSKI to bedzie tak

NIE, To nie jest swiat w ktorym Zwierzatka (czytaj BABY PET) rosna ... ale swiat w ktorym DZIECKO to DZIECKO (czytaj Baby is always a Baby).
PLAY:

WATCH:

----

Jadzik

E? Gdzie Ty tam widzisz 'world' - świat? :P

Ja bym to raczej przełożył tak: : "Nie. Nie obiecują <ale jest możliwość>, że w przyszłych Kronikach będą rosły, ale w C4 Baby będzie zawsze Baby."

Mogę się mylić, bo FC nie zdałem, ale tam na pewno nie ma mowy o żadnym świecie :P
Jednoosobowy ruch na rzecz banowania osób pytających o to gdzie solować bishopem/pp/se/ee.

Ryltar

Jadzik

No...jest.  'word' znaczy "słowo". Dosłownie "There is no word on whether they will ever let the Baby Pets grow up in future Chronicles,"  Znaczy "nie ma słowa na to czy oni kiedykolwiek dopuszczą Baby Pety do rośnięcia w przyszłych kronikach"

Koni

nie ma słowa podmień na nie daje słowa :)

Chodzi po chłposku o to, że nie wiedzą czy szczęnięta w c5 (bo c6 chyba nie będzie) będą dorastać. Chociaż nie namiejscu jest powiedziane "baby is baby" bo jak to się mówi małe dziecko mały problem duże dziecko duży problem. No i logiczne że wszystko rośnie. Oprócz zadowolenia w Polsce :P
Your journey's never end

<--= They see me rollin They hatin Patrolling they tryin to catch me ridin dirty =-->

matebosh

moge sie mylic ale w wiosce Rune widzialem doroslego cougara u pet menagera  jak sie myle to poprawcie

SteelHunter

ano jest tam :) widzialem :)