l2walker

Zaczęty przez maszek, Czerwiec 29, 2006, 06:25:23 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

maszek

posiadam program l2walker ale nie wiem jak go obskugiwac. Jezeli ktos wie jal mi pomodz prosze o pomoc

od razu ostrzegam że jak ktoś zamieści tutaj posta że używanie takiego programu to lamerstwo itd, nic nie pomoagając to będzie ostrzeżenie :D

Beatonix

Sankor

ja przepraszam że tak się tu wcinam ale ja chciałbym wiedzieć skąd dostać taki program bo ja sobie żyły podetnę jak nie zrobie questa na smoka no !! skąd to wziąśc ?? linka proszę !! ja muszę mieć smoka błągam  :!:  :!:  :!:  :!:  :!:  :!:  :!:  :!:  :(  :(

Tyr

L2 walker ci w tym nie pomoże...
A quest na smoka jest banalnie prosty...
Lineage 2 Classic EU

DeadlyShadow

http://cheatdb.darkcheats.org/?game_id=37

:o Lama z ciebie jak nic bo nie umiesz grać i chcesz uzywać takich rzeczy...

:o  Lama z ciebie bo nie będziesz umiał tego włączyć

Questa na dragona robie w 1 dzień nawet nie... a to ci do questa nic nie pomaga...

EDIT:

Cytatbo nie będziesz umiał tego włączyć

Znaczy chodzi mi o to ze nie będziesz potrafił ustawić L2 Walkera...

Nabuchodonozor

maszek powiedz mi po co Ci ta wiedza o l2walkerze , jeśli po to żeby zrobić sobie AFK bota to nie odpowiem bo nielubie jak ktoś AFKbotuje (wtedy robie się czerwony na nicku) czy też po to żebu zrobić sobie bota healera , bo w tym przypadku mogę udzielić ci pełnej informacji.
Acha czy wiesz że na wszystkich serwerach oprócz lineage2world boting jest karany banem. A nawet tam AFK boting jest karany (perma red , skamienienie , wieźienie itp)
LCiR-SH-80/Necro-78+ OneWarriorNation  Alliance/Hussars Clan
Fircyk-HE-78+/AW-74+ HussarsAcademy CL

Shaman

Beatonix wyraźnie zaznaczył że gadanie o lamerstwie l2walker bedzie ukarane ostrzezeniem i takie wlasnie dostajesz ode mnie deadlyshadow...

nie oceniamy tutaj moralnych aspektow tych p[rogramów ...wszyscy wiemy jakie sa i powtarzanie tego po raz 50000y nie ma sensu....

Weapon

Skoro to jest bot, albo coś co wspomaga grę... to czemu modki nie ukaracie autora tematu?i nie skasujecie tematu?

Tyr

Dobra ja to zamykam ale powiem że google rządzi! :D
W 2s znalazłem z 3instali do l2w i mase innych modów :D
Oczywiście po rosyjsku :) ale jak ktoś trochę kapuje to polecam :)
Lineage 2 Classic EU