Szukam cp na Gamecoast x7 Classic

Zaczęty przez Visode, Grudzień 05, 2019, 10:58:25 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Visode

Jak w temacie głownie gram suportem mogę z kimś prowadzić jedną postać jak se / ol .  Lub pograć jako driver i logować co będzie potrzeba na daną chwilę  .  I prowadzić na uboczu postać jak Spoil czy craft pod cp .

Szukam zgranej ekipy co już gra trochę ze sobą i nie zniknie po miesiącu .

Priv z kontaktem do siebie poproszę .

Visode

up szukam najlepiej grupy magów summonerów w której można by pograć w ostateczności  w łuk party już na klasie dobranej albo jako drivers .

GT7

1 wątek niżej jest odpowiedz dla Ciebie, wejdz na discorda pogadaj.

Visode

Póki co szukam stałego cp i tyle bądź aktywnej kilko osobowej grupy stałej oczywiście . A wątek niżej nie spełnił moich oczekiwań nie zacznę grac Overlordem np jak większość klas to wojowie nie widzę grać z maina suportem i expić się całe życie na własnych boxach :P . Nie na tym gra polega a ja już mam swoje lata  :D :D

AlanI

:o

Visode

W pierwszym poście jasno określiłem czego szukam  i co oferuje  :shock: jeżeli ktoś normalny napisze to będę rozmawiać a tak to szukam dalej .

Pozdrawiam

Kovval

Ave
Kilka miejsc nam jeszcze zostalo , moza albo dolaczyc do naszego setupu , badz dolaczyc ze  swoja grupa lub tez stworzyc swoja.
Forteca - http://www.forteca.org.pl/ - prawie 2 dekady histori - my napewno nieznikamy.
Adres na discorda na stronie.