golem

Zaczęty przez fistach, Czerwiec 29, 2006, 08:53:06 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

fistach

witam wszystkich mam pytanie gram krasnoludem zrobiłem pierwszą zamiane na artisana i w moich skilach pojawił sie golem jak go ożywić? mam kryształy d-grade i jakąś recepte i mimo to nie moge go ztworzyć prosze o pomoc

Sengaia

Hmm na niektórych serwerach (A przynajmniej na DragonNetwork ;P) Golemy sie przyzywa za pomocą kryształów C, także spróbuj za pomocą Cry C tego golemka przyzwać  :wink:
Nie gram w L2.
Czuję się szczęśliwy z tego powodu :D

Ryltar

MAsz blad na serwie i jest napisane cristals D a sa C potrzebne.

Polgara

Zalezy na jakim serwerze grasz na jednych serwerach wystarczy miec kryształy D grade i wyciagniesz golema na innych serwerach musisz miec kryształy C grade
a prawidłowo jak sie nie myle to do wyciagniecia golema potzreba kryształów D grade a potem on zjada co jakisc czas  cryształy C grade
Te zmiany zostały wprowadzone w C4
a wyciagasz golema poprzez klikniecie na skila

Summons a mechanical golem that is capable of long-distance cannon attacks. When summoning it, 1 Crystal: C Grade is consumed. Afterwards, one additional crystal will be consumed at a regular interval for four times. 15% of acquired Exp will be consumed.

golema na lv1 dostaje sie jesli masz  lvl28 kazdy koleiny lvl golema potrzebuje innej ilosci kryształów

a poza tym jusz gdzies ten temat był z problemem wyciagnieciem golema na tym forum wystarczy poszukac