Cast Speed Warcyer'a

Zaczęty przez exoriou, Czerwiec 29, 2006, 08:40:12 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

exoriou

Mam dość nietypowe pytanie... może mi ktoś będzie na tyle miły i na nie odpowie...

Ile powinien mieć WC cast speed w lekkiej zbroi i robe ? Albo zapytam inaczej, ile Wasz WC ma ? Bez wszelkich tattoo, dyes, setów +% cast speed (no ew. może być ale prosiłbym też o podanie w jakim secie) i buffów.

Powiedzmy tak od 50 do 60 poziomu ? (możą być też inne poziomy WC, byleby kto się znalazł chętny do odpowiedzi)

Bled

WC ogolnie ma niski cast speed. Ja mialem na hight rate ok 800 ale to z BW i tatoo i chyba z buffem nie pamietam. Ale ma wolny cast.sped

Tyr

Z racji rasy... No ale na początku tak zawsze poźniej już troche będze szybciej :)
Lineage 2 Classic EU

exoriou

Hmm, no wiem że mało ma tego WIT i ogólnie Orki poza tyrantem to powolne ale...

Ja na czysto w Light na 52 lvl mam 263 cast speed, mógłby kto powiedzieć też ile ma na jakim lvl (na czysto najlepiej)

Bled

Cytat: tyr16Z racji rasy... No ale na początku tak zawsze poźniej już troche będze szybciej :)
Ale i tak wolno ;] Ale jeszcze potka mozna gulac ew. pozostaje byc orkiem z homo XD

walker

na selfach w secie lekki bw z dye -4men + 4 wit 471 cast spd . Na walke z tankiem starczy , z magiem trzeba lcizyć na szczęście .