31 HW

Zaczęty przez Weapon, Czerwiec 26, 2006, 09:48:33 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Weapon

Mam problem otóż nie wiem gdzie expić na 31 lvl Human Wizard expiłem kołó Cruma Tower ale pk są... więc jakei potworki mi polecacie?

WarHammer

no chlopie magiem to polecam w crumie na kratorkach a jak nie to death pass shlacke tylko one sa szybkie (mozesz mi dac pohwale:D)
EDIT by Shaman: skasowalem sygnature i wystawiam ostrzezenie za syga niezgodnego z regulaminem. Mozesz wstawic innego w to miejsce i skasowac moj edit

em

lol co ty wygadujesz nie wiem na jakim servie grasz ale u mnie to jakbym poszedl na DP z takim lvl to bym dostal 1 kulka ognia od shackle i bym padl :P na niektorych servach pojawiaja sie juz rezisty u moobow, tj jak jakis moob ma ze wali z magicznego ataku to to robi wiec lepiej podawac miejsca wolne od takich udziwnien ;)  najlepiej idz pod oren i bij lizardmeny expa starczy ci do 35-38 lvl i bardzo latwo sie tam expi ;)
em powrócił na forum ;D

kebosmen

31lvl??...ja mysle ze na DP mozna expic :P  ale z shackle na razie nie zadzieraj :D  bij wyrmy... basiliski...ratmany(wyrmy maja blaze wiec musisz uwazac)do 35  potem mozesz sprawdzic cze dajesz rade tym shackle i szkieletom...jesli nie to dalej lej tamte moby...mozesz bic rowniez silenosy wokol giran maja chyba po 32 lvl...nie wiem wlasciwie...niedaleko giran sa rowniez orki ktore mozesz spoko bic...podalbym ci dokladnie gdzie ale nie chce mi sie teraz szukac :P ...gdzies na polnocny wschod od giran chyba :D

Weapon

Gram na Dragon Network, to raz a dwa.. jak się daje pochwałę?

Iverskillz

a na akim dokladnie serwie??

Weapon

Polgara

jak grasz magiem  to sobie chodz na Golemy one sa wolne wiec do Ciebie nie dojdą a pozatm Shadow ma dosc wysokie raty ostatnio miał kolo 60 a teraz nie wiem jakie ma wiec czemu sie zastanawiasz gdzie expic obojetne co wybiezesz jak zabijesz 1 moba masz okolo 15 % exp a jak cie mob zabije to tracisz okolo 4%

Beatronix

kurde na 31 możesz do EG iść, są tam wolne zombie, drzewka i golemy, później od 35 polecam pod ivory tower sie zaczepić do 40 lvlu na golemy i oczka, na 40 albo wejdziesz do crumy albo ewentualnie sea of spores tez sie nadaje, od 45 możesz iść na cmentarz, jak ci cmentarz nie odpowiada to leć na 2 piętro do crumy tam już pk nie będzie a dalej to jużsam pogłówkuj gdzie expić

i czy tak trudno było takie cuś napisać ?? :)

Weapon

N00bowskie pytanie... co oznacza skrót EG? (i dzięki jak mi ktos powie jak sie daje phcwały to wszystkim wam dam, nie liczy się co wybiore, ale pomoc :-))

Scroller

EG - Execution Grounds, niedaleko Dion

Pochwaly daje sie takim zielonym plusem po prawej gornej stronie posta, ktorego napisal user.

Piszę poprawnie po polsku

Nothing lasts forever...
...even cold November Rain

Weapon

Ok kolejne moje pytanie... jakie są ceny na serwerze Shadow na Dragon Network? (chodzi mi o ceny w Gludio, Giran)

-Threads
-Coals
-Enchanted Necklacke
-Cords
-Blessed Crucifix
-Mana Herbs, Rstorative?

kebosmen

Jesli chodzi ci o ceny :D ...to to juz zalerzy od sprzedajacych albo skupujacych...zmieniaja sie co jakis czas w miare zapotrzebowania na dany material...i konkurencji..a jesli chodz ci o cene w sklepach to wystarczy ze sie przejdziesz i zobaczysz...d grady mozesz spoko kupic...a jesli chodzi o matsy to niestety morzesz polegac tylko na sprzedajacych lub skupujacych graczach :D ...tyle moge dodac od siebie...moze ktos udzieli ci leprzej pomocy :wink: ...zapytaj sie jakiegos gracza z twojego serwa o to napewno bd wiedzial wiecej