NewOrder (L2Emi IL x7)

Zaczęty przez Siekov, Czerwiec 25, 2019, 01:25:04 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Siekov

Cześć.
Zapraszam do naszego klanu NewOrder.
Gramy bez spiny, dla każdego znajdzie się miejsce.

Ze szczegółów:

*8 lvl i wszystkie skille wybrane
*Prawie codziennie epiki :ork_1_1:
*Siege, PvP
*Discord - wymagany na akcje klanowe (chociaż odsłuch)
*Online wieczorami 15-20+

Zachęcam tych, którzy szukają serwera na dłużej i nie mają wielkiego parcia na online. My się nie nudzimy :)

Rekrutacja pm w grze Siekov, Dorfo, Kromka, Noriko albo prywatna tutaj.

Do zobaczenia na serwie!

ScovY

To ten serwer partnerski ? Jaki jest realny online ? Czy jest realne pvp ?
Currentyl Lineage 2 essence
server red - "ScovY

retired Dragon Network
Infinity x5  - "RobinHood (sold) and many others..

Siekov

Tak. 50-100. Z pvp słabo. Chociaż może to się wkrótce zmienić, jakaś ekipa zawitała spora. Będę informował w temacie w dziale l2j.

Siekov

Edit: wczoraj było 450 online z boxami.

JokeJR

Projekt ciekawy , dostałem propozycję aby pójść na serwer z zespołem , jednak gdyby to były ustawienia typowo retailowe , bez żadnych npc bufferów i tym podobne to można by było się jeszcze coś zastanowić.
RespeCt Clan

Siekov

Cytat: JokeJR w Sierpień 02, 2019, 12:12:06 PM
Projekt ciekawy , dostałem propozycję aby pójść na serwer z zespołem , jednak gdyby to były ustawienia typowo retailowe , bez żadnych npc bufferów i tym podobne to można by było się jeszcze coś zastanowić.
NPC buffer nic nie zmienia, bo te z 3 profki trwają 4, 5 min i support jest nadal potrzebny. Tak naprawdę to tylko udogodnienie dla solo grajków. Pozostałe ułatwienia raczej wynikają z tego, że serwer już stoi długo i trzeba pozwolić nowym się szybko wyfarmić. Długo się nie zastanawiaj i wbijajcie. Przyda się kolejny side. Pvp o epiki kręcimy cały czas.

MefJuu

Siekov