Dealers Squad - 2027 - Reborn progresywny KLAN REKRUTACJA

Zaczęty przez AlanI, Luty 19, 2026, 02:33:16 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

AlanI

Witam!

Nie wiem czy wielu z was słyszało, ale w 2027 roku rusza Reborn Legacy  od c1 do h5 aktualizacje kronik będą w takim samym odstępie czasu bo było to kiedyś na off.
Na serwrze będzie abonament 15 euro około miesięcznie i sporo systemów anty cp jak np hwid block ( 1 pc = 1 konto ) zakaz driverowania (jak ktoś będzie omijać programami hwid block i admin to wykryje  = ban ) czy też kara dla no life. Nie wiem po ilu godzinach ale na discord reborna ludzie coś  piszą, że powyżej 8h dziennie exp będzie spadać i drop nawet do 0.1 % jeśli ktoś będzie grał cały dzień                     

Ale koniec o serwerze a teraz o klanie !

Mam przyjemność ogłosić, że Dealers CP postanowiło założyć na tym serwerze klan o nazwię Dealers Squad :D
W klanie będziemy grać klanowo i chcemy odtworzyć stary dobry klimat l2 ! 
Prawdziwą rekrutację zaczniemy około 2-3 miesiące przed startem serwa ale teraz chcemy znaleźć już parę osób pasujących do naszego projektu.
Chcemy mieć klan składający się z zajebistych osób, mających dystans do siebie i żeby na TS-ie były cały czas beka żeby umilić grę.

W klanie stawiamy na melle i archer i przyjmiemy wszystkich ludzi grających melle, archer i supportem.

Zasady klanu :

1. Gra 3 dni w tygodniu od 18 do 22  (obojętnie jakie dni ważne by 3 dni w tygodniu, chyba, że ktoś pracuje na 2 zmiany to dogadamy się  był w tych godzinach. Ktoś chce więcej może być więcej ale to zasada klanu żebyśmy mieli wieczorami fajny online i można było sklepać pt bez problemu .

2. Po prostu być fajną, wesołą osobą, która chce być częścia tego klanu

Na tą chwilę mamy około 20 osób z CP-ka  i chętnie  przyjmiemy już nowych żeby się integrować :D

https://discord.gg/9Nzdn2K3Qc

AlanI

Alanik nigdy nie traci formy! :bump: