PROBLEM Z INSTALKĄ

Zaczęty przez Lucky Fox, Lipiec 14, 2006, 01:57:35 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Lucky Fox

mam instalke L2 C4 od kumpla, instaluje l2 i prawie na samym koncu wyswietla mi sie komunikat (wlasciwie to wyswietla sie ich 5) ze w pliku jest wirus "dropper.mute" mial ktos taki problem?
newbie....

Shaman

zrypana instalka ... mialem kiedys podobna sprawe ale mnie wyskakiwał wirusik portworm czy jakos tak ...
musisz zalatwic sobie inna instalke i sprawa zalatwiona...
ewentualnie jakos to naprawic ale czy ja wiem ze warto tracic na to zdrowie :P

Lucky Fox

hehs a mialem nadzieje ze zaoszczedze sobie te 44 godziny sciagania... no nic dzieki za odpowiedz...
btw. (zna ktos jakas metode zeby przyspieszyc to sciaganie? :P (flashgetem sciagam z tej stronki tzn. z www.lineage2.bo.pl )
newbie....

Shaman

Cytat44 godziny sciagania

:o  :o  :o mnie zajelo to na łączy 650 tylko 9h...

a na naszej stronce jest tylko link do oficjalki ...niestety nie mamy tyle miejca na serwerze by umieścić na nim całego klienta na f t p.

Lucky Fox

---------- 16:45 14.07.2006 ----------

ja mam lacze 128 neo :P

---------- 17:33 ----------

zainstalowalem l2 z tej plytki (olałem wirusy) sciagnelem loadera z www.dragon-network.net , czekam az wszystko sie sciagnie, sciagnelo sie zamekam, odpalam plik L2 (z plikiem dragonnetwork jest tak samo) w "systemie" chwile cos robi potem wyskakuje propozycja otwarcia tego w fullscreenie albo w widowie, klikam na fullscreen a tam bład:
"The game may not be consistant because AGP is deactivated. Please activate AGP for consistancy."
jak mam "aktywowac" te "AGP"?
newbie....