Damage Dealer

Zaczęty przez dawidkck, Lipiec 17, 2006, 10:30:39 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

dawidkck

Witam  !!
na samym poczatku chcial bym sie przyznac , iz jestem newbie (nie mylic z noob'em) mial bym do was taka prosbe abyscie powiedzieli mi jaka klasa zadaje najwyekszy dmg i jest ogolnie "najsilniejsza" w sensie zadawanych obrazen. Innymi slowy jest czystym wojownikiem . Przeszukalem forum i doznalem jeszcze wiekszego metliku w glowie :) za wyrozumialosc bardzo dziekuje i pozdrawiam :)

Nefryl

Destroyer - Ork w ciężkim pancerzu, koszący wszystkich dwuręcznym mieczem. Zadaje chyba największy damage z wojów.

Rominek

hmm Dark Elf Mag 2klasa :D Spe.... zadaje najwieksze jako mag ;D

a jako Fighter to chyba raczej Gladiator albo Tyran :/ hmm zreszta nie jestem pewien co do tego ...

poszukaj na forum wiele pytan tego typu bylo ...
PLAY:

WATCH:

----

dawidkck

A jak sie Destroyer prezentuje na PVP ? Jak trudno sie go expi ?

Nefryl

dawidkck

Tia , przegladalem ale sposrod 5 stron 4 strony to offtop  :shock: Takze naprawde ciezko wylowic przydatne dla mnie informacje...

Rominek

hmm no to nic nie poradze na to ze modowie albo ktos inny robi z tematu OFFTOPIC ! i go zaraz albo to zamyka albo cos ...

hmm jezeli naprawde chcesz sie czegos dowiedziec to musisz pograc kazda postacia ... wtedy bedziesz miec wszystko o kazdej postaci :)

Pzdr
PLAY:

WATCH:

----

myha

najwkieszy dmg z postaci walczących w zwarciu zadaja dagerzy, ale nie są to czysci wojowie z wojów to myśle że mniejwięcej równo destro, glad i tyrant
Auto Giełda:
http://mmoto.eu

Stanisław Lem
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."

Shaman

Cytathmm no to nic nie poradze na to ze modowie albo ktos inny robi z tematu OFFTOPIC ! i go zaraz albo to zamyka albo cos ...

taaa... najpierw żale że nie pozwalamy offtopu robić a potem że sami go robimy... sory rominek ale chyba ci sie coś przyśniło....

a co do tego kto w zwarciu zadaje naj dmg to na bank bedzie to sztyleciarz jezeli liczymy dmg ze skilli natomiast stały dmg ma destro najwiekszy...

tyrant jest dd ale takim "innym" nie ma mocnych ciosow ale ma ich mnostwo :P

i tak jak Rominek powiedzial...wejdz na jakis serw z ratami 5k i posprawdzaj sobie co i jak...

myha

inna sprawa ze wiekszosc serwerów x5k jest zrobiona według upodobań  tego kto ten serewr robił i malo to ma najczęściej wspólnego z innymi serwerami
Auto Giełda:
http://mmoto.eu

Stanisław Lem
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."