Subka a 3 profka

Zaczęty przez Arduin, Lipiec 20, 2006, 02:55:37 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Arduin

Witam all, gram w L2 dopiero od miesiaca i nadal jestem troche zielony:]; dlatego postanowilem sie dowiedziec czegos od madrych glow;)
Mianowicie- gram na serwerze Existence, mam juz suba- main classa Sh, owyz sub- nekro; i teraz pytanie do powyzszej konfiguracji: czy ten nekro bedzie kiedys Soultakerem czy raczej takiej szansy nie ma?:/(doszly mnie sluchy, ze nie ma 3 profki na subce:/). Jezeli moje przypuszczenia sie sprawdza, to czy to tyczy sie tylko serwera existence?, czy tez innych; jak to wyglada na retailu? Za odpowiedzi wielkie THX
:wink:

Jancia

"If you increase one subclass to level 75, you can select up to two other subclasses. There is no time limit or number of times that you can switch classes."
mój angielski nie jest najlepszy... więc jeżeli jesteś w stanie to sobie przetłumacz a jeżeli nie to niech ktoś iny pomoże :P
Server: Teon
KrejziBicz -Shilen Saint 77/Blade Dancer 52+
Kathia -Warsmith 40+

ixi

?
"If you increase one subclass to level 75, you can select up to two other subclasses. There is no time limit or number of times that you can switch classes."

Jesli zwiekszysz level swojej subklasy do 75 mozesz wybrac 2 inne subklasy. Nie ma limitu w ilosci 'przelaczania sie'  miedzy subklasami.

Czyli: calkowicie nie na temat.

Co do tematu:

Sub to osobna profesja na tej samej postaci, wiec 3 profesja jest 'do wziecia'.
Hindemith - SE - Full C5

Jancia

źle zrozumiałem pytanie... sorki - mój błąd
Server: Teon
KrejziBicz -Shilen Saint 77/Blade Dancer 52+
Kathia -Warsmith 40+