Jaka broń dla Orka?

Zaczęty przez ThorrrPL, Lipiec 22, 2006, 09:04:08 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

ThorrrPL

Prosze o pomoc w nastepujacych kwestiach:
1)
Jestem posiadaczem Assassin Knife :
P Atk:35
M Atk:26  Mam zamiar sprzedac i kupic (trójząb) Trident:
P Atk:40
M Atk:26
2)
Co oznacza PAtk i MAtk??
3)
Czy znacie jakąś broń jeszcze lebsza od Trident dla Orka samotnika(lvl26) za okolo ~500 000Adena? Jeśli tak to gdzie ja mozna kupic???
4)
Gdzie mozna kupic Enchant Weapon, za ile i jak tego uzywac( bo podobno mozna spalic sobie broń:/ )

Prosze nie piszcie mi ze juz to bylo opisywane

Bubba

2) p atk - atak psychiczny m atk - atak magiczny
3)ogolnie zalezy kim jestes z klasy ork raider czy ork monk dla monka jakies fists a raidera wydaje mi sie ze blunt
4) mozna wydropic albo kupic od innego gracza, jak sie enchantuje bron powyzej +4 to jest iles procent szansy ze bron ci sie zniszczy i bedziesz mial tylko krysztaly

Spal Heretyka. Zabij Mutanta. Oczyść Niewiernych.

Sengaia

Cytat: Bubba2) p atk - atak psychiczny m atk - atak magiczny
nie psychiczny tylko fizyczny (P atk- Physical Attack)
Nie gram w L2.
Czuję się szczęśliwy z tego powodu :D

Bubba

o lol ale ja glupi jestem

Nefryl

Cytat: Bubbak dla monka jakies fists a raidera wydaje mi sie ze blunt

Oj, a się będe wciąż upierać, że Raider powinien już biegać z dwuręczniakiem.

Bubba

Dla mnie to troche bez sensu, bo raider nie ma na razie skilli na dwururke tylko na blunty ale nie bede sie upierac bo jestem na razie newbie.

Jancia

a ja się będę upierać że raider powinien biegać z poole armem :P  SO na plecy i rządzisz (rozumiem, że mówiąc "dwuręczniak" masz na myśli dwuręczny miecz)
Server: Teon
KrejziBicz -Shilen Saint 77/Blade Dancer 52+
Kathia -Warsmith 40+

Nefryl

Cytat: BubbaDla mnie to troche bez sensu, bo raider nie ma na razie skilli na dwururke tylko na blunty ale nie bede sie upierac bo jestem na razie newbie.

Power Smash, który jest naszym głównym skilem ofensywnym działa z dwuręcznym mieczem. A Stun to i tak średnio przydatny jest. A SP można zaoszczędzić :D A z pole też w końcu może biegać (zamiast stun attack wykupić Wild Sweepa, do tego włócznia jako broń zapasowa i AoE też można czasem zrobić).