L2Day

Zaczęty przez mussaszi, Lipiec 26, 2006, 02:07:57 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

mussaszi

Mam troche L2Day focus i haste nie mam heart i pytania z tym związane
1/ wyczytałem że heart podnosi buffy na maxa /już wiem że nie dla bd/ gdzie L2Day hesrt moge wymienić?
2/ mam troche L2Day focus sporo już sprzedałem po 500k sztuka-10 sobie zostawilem- do czego służą i gdzie ewentualnie wymienić/sprzedać?
3/ L2Day haste jeszcze nie sprzedawałem bo nie znam ceny/nikt nie ma/ale zakładam ze 500k szt. lecz nie sprzedaje bo może sie okazać że to coś fajnego-pytanko j/w do czego służy i co z tym zrobić?
Gram na existence.zgierz
prosze o podpowiedź

L2 EPI
Nick:   FiluteK-WS
Nick:   BumCykCyk lv 79+noblesse
Klasa:  Fortune Seeker - subka ST lv 78+
subka Titan lv 77+

Jancia

1) nie wiem za bardzo o ci Ci chodzi
2/3) są to tak jakby buffy w scrollu- trwają 1h focus podnosi częstotliwośc krytyków; haste szybkośc ataku
Server: Teon
KrejziBicz -Shilen Saint 77/Blade Dancer 52+
Kathia -Warsmith 40+

mussaszi

No są to scrole/zwoje- ale tak jak pisałem płacą za nie po 500k adeny i tylko po to by wykożystać na 1h ??
Jak na mój gust to troche drogo a sprzedałem 10 szt w 2 dni

L2 EPI
subka Titan lv 77+

Jancia

ehhh... powiem tyle że na officjalu płacą za nie od 100 do 300k... na ratach x1, nie wem jakie raty są na Twoim serverze, ale to niewiele zmienia
w ogóle zdajesz sobie prawę jaka jest różnica w zdolnościach bojowych np. sztyleciarza z focusem, a bez niego?
Kathia -Warsmith 40+

Polgara

to sa skrole bufy które działaja przez godzine jak nie ma bufera to tymi skrolami sam mozesz sie zbufowac nawet jak masz bufy na sobie a uzyjesz tych tych samych nazw jak bufy one nie zastepuja bufa tylko działaja jako dodatkowy buf i zwiekszaja np: M atak, Patak,cast spid, atak spid itp.

Jancia

działają jako dodatkowy buff?? :shock: nie wnikam ale to lekkie przegięcie na prywatach, na officjalu pokrywają się
Kathia -Warsmith 40+

Polgara

Cytatdziałają jako dodatkowy buff??
tak ale to zalezy od serwera czasmi Admini chca zeby ich serwer "był lepszy od oficjala "
a czasami admini chca najbardziej jak sie da upodobnic serwer do oficjala i staraja sie wszystko ustawic jak na oficjalu i chwała im za to

mussaszi

Cytat: Polgarato sa skrole bufy które działaja przez godzine jak nie ma bufera to tymi skrolami sam mozesz sie zbufowac nawet jak masz bufy na sobie a uzyjesz tych tych samych nazw jak bufy one nie zastepuja bufa tylko działaja jako dodatkowy buf i zwiekszaja np: M atak, Patak,cast spid, atak spid itp.

Myśle że ta odpowiedz mi wyjaśniła wszystko :) dzięki

L2 EPI
subka Titan lv 77+