PROSZE O RADE

Zaczęty przez VAMPIRIA, Lipiec 29, 2006, 10:31:05 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

VAMPIRIA

MAM 2 PYTANIA, PONIEWAZ GRAM DOPIERO DO MIESIACA I NIE JESTEM ZORIENTOWANA W TEJ GRZE ZA BARDZO . GRAM NA SERWERZE HOBBY NA TEXT C3 MAM 50LVL I WYPADALO BY NIEDLUGO ZALOZYC B GREADE ALE NIE MOGE ZNALESC SKLEPU Z B GREADAMI , SKORO JEST SKLEP Z C I A (GREADAMI) MUSI BYC TERZ Z B POWIEDZCIE PROSZE GDZIE MOGE GO MOGE ZNALESC. A PYTANIE NR2 JAK MOGE UZYSKAC BABY PET (NP:BABBY COGUAR) SKORO QUESTY NA TE ZWIERZAKI SA DLAMNIE NIE DOSTEPNE CZY TO DLATEGO ZE MAM C3 A NIE C4??? ZA RADY I POMOC Z GORY DZIEKUJE

Majdan

nr 1: Nie ma sklepu z itemami b grade(chyba, że jest gm shop_
nr 2: Jeśli nie masz c4 to niemasz tez questów na baby pet a co za tym idzie nie masz baby pet-o

Ps. Możesz dać plusika;)

Bubba

1. Wylacz Capslock.
2. Nie wiem co to za server ale zwykle b grade sie nie da kupic
3. Zeby miec te zwierzaki musi byc c4.

ps. spoznilem sie bo gadalem przez gg wtrakcie pisania postu

Spal Heretyka. Zabij Mutanta. Oczyść Niewiernych.

VAMPIRIA

EJ TO SKAD WSZYSCY BIEGAJA W BW I DOOM(ACH) SKORO NIEMA SKLEPOW PRZECIE NA DROPACH NIEIDZIE ZALATWIC SETA B GREADE  :cry:  PLIS PODPOWIEDCIE JAK ZDOBYC BW  LUB Z BRONI LSS :cry:  :poklony:

hrypek

Dobry klan z krasnalem warsmithem, odajesz takiemu materialy i on moze ci cos wykuc, grunt to zbierac materialy a jak juz masz wszystko mozna isc do znajomego kraska.
www.warcry.com - tu mozesz znalez recepty na rozne itemy i wymagane materialy
http://lin2.warcry.com/db/recipe/4158  <-- spr.
Doombringer Gaav - 81
DeathAdders clan on Luna server.

CORE eu

Warsmith Funnyguy

wiater

dodam cos z nudow hehe napisales ze niema sklepu gdzie mozna kupic b grade to skad ona ma wiedziec skad to wziac :?:  :shock:  :P :oops: no nie spoznilem sie z wyslaniem :(

VAMPIRIA

NOWLASNIE TY! okrutny skad ja mam wiedziec :P  :?:  :P

Polgara

wyłacz kapslok nie musisz krzyczec

Z dropa idzie wydropic B grade i A grade całe itemy i w wiekszosci z tego własnie ludziki to maja B grade leci w TOI w DV, LoA ,GC,FP jesli nie znasz tych skrótów tu masz liste
http://forum.lineage2.bo.pl/viewtopic.php?t=6393&postdays=0&postorder=asc&start=15

druga opcja to wydropic recepte na to co potrzebujesz i poprosic jakiegos dwarfa (krasnala) warshita aby ci ja zrbił ale do tego potrzebujesz matsy

VAMPIRIA

Wielkie dzieki za rady:)) fajne forum tu macie jeszcze raz serdeczne dzieks :poklony:  :twisted: