Manor system

Zaczęty przez Toffik, Listopad 11, 2006, 09:36:45 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

BladeMaster

Ja również bawie się w manor system ale mam 2 pytania.
Po pierwsze : dlaczego nie zawszę mogę sprzedawać ? To dlatego że po prostu już wszystko sprzedano i dopiero jak sie 'zresetuje' skupowanie będe mógł ?
A po drugie : Jeśli mam np. opcję że Reward 1 to powiedzmy Animal Bone a Reward 2 to CBP to czy mogę sobie wybrać które chcę ?
Dzięki, pozdrawiam
I've given up
I'm sick of living
Is there nothing You can say
Take this all away
I'm suffocating
Tell me what the fuck is wrong with me

Tyr

1. Musisz być szybki, czekasz na res manora i wtedy masz pare sekund na sprzedanie bo wtedy wszyscy klikają :)
2. Masz napisane jaki reward jeśli chcesz a.bone szukasz miasta gdzie za twoje owoce jest reward 1. Tego nie można wybierać tylko musisz zoabczyc czy w ogóle dają rew. 1 :D
Lineage 2 Classic EU

BladeMaster

A wiesz może o której jest res manora ? Bo doczytałem się chyba że o 8 PM czyli o 20.00 tylko nie wiem czy to prawda :p
I've given up
I'm sick of living
Is there nothing You can say
Take this all away
I'm suffocating
Tell me what the fuck is wrong with me

Tyr

Zależy od serwera? Bo Gm różnie to ustawiają o.O
Lineage 2 Classic EU

Kall

Ja mam troche noobowskie pytanie jak już ma się zamek to jak się ustawia w nim manora?? trzeba jakoś konkretną godzine?? i czy jest coś do tego potrzbne np. 7s musi wygrać Dawn??

L2 EU off @ TapMadls

KubaG

Mam mały problem.Kiedy próbuje sprzedac 20 chilly coda pokazuje się failed trading 20 chilly coda.Pomimo tego że władca zamku potrzebuje jeszcze około trzystu.Z góry dzięki za pomoc.

Pozdrawiam

Tyr

Są minimalne wartości za jakie np. 25 chilly coda mogą być wymienione na mats...

www.l2wh.com <-- tutaj masz kalkulator manora...
Lineage 2 Classic EU

KubaG

Dzięki bardzo.Tylko mam pytanie nie mogę znaleźc tego kalkulatora.Wpisuje tam w search manor,ale się nic z kalakulatorem nie wyświetla.

Edit:Już znalazłem.

bula

Cytat: KubaG w Listopad 03, 2007, 11:12:37 AM
Dzięki bardzo.Tylko mam pytanie nie mogę znaleźc tego kalkulatora.Wpisuje tam w search manor,ale się nic z kalakulatorem nie wyświetla.
tools>manor tools

edit:
lol 4 sekundy za pozno ^^